دوستان N93 الان چند قیمته ؟ اومده پایین یا نه ؟
Printable View
دوستان N93 الان چند قیمته ؟ اومده پایین یا نه ؟
یا سلام
من میخوام ان93 بگیرم 3 تا سوال داشتم
1. با گارانتی اصلی بگیرم یا با گارانتی متفرقه ؟
2. ان93 هم مثل ان73 چین هم میزنه یا فقط فنلانده ؟
3. قیمت الانش چنده ؟ اگه 2 ما دیگه صبر کنم قیمتش میاد پایین ؟
حذف شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
قیمتش باید حدود 480 490 باشه ....
دوستان اگه در مورد يك سوال از اين سوال ها بالا هم اطلاعات داريد ممنون ميشم بگيد.نقل قول:
N93 نقره ای ، دیروز 535 بود...دوستان دیگه 570 هم دیده بودن . میگن اونایی که 530 تومنه وسایل داخلش کامل نیست !
مثلاً یه کیف پارچه ای تو پک باید باشه که خیلی جالبه و قیمتش تو بازار 14 تومنه اما ظاهراً تو پکهای جدید نیست . این خبر رو دوستان تایید میکنن ؟
در ضمن...من دنبال N93 مشکی هستم اما چندجا زنگ زدم پیدا نکردم میگفتن نیست . اکثراً نقره ای دارن . مشکیشو از کجا می تونم گیر بیارم و با چه قیمتی ؟
سلام
اونایی که با ان 80 کار کردن لطفا نظرتون رو درباره اون بدین که سخت طالب اون شدم
ممنون از همتون
یا سلام
من میخوام ان93 بگیرم 3 تا سوال داشتم
1. با گارانتی اصلی بگیرم یا با گارانتی متفرقه ؟
2. ان93 هم مثل ان73 چین هم میزنه یا فقط فنلانده ؟
3. قیمت الانش چنده ؟ اگه 2 ما دیگه صبر کنم قیمتش میاد پایین ؟
سلام من یه سوال داشتم
چطوری باید از برنامه Ptt که در یکسری از کوشیهای نوکیا هست باید استفاده کرد؟
هرکی میدونه لطف کنه یه توضیحی بده
دوست من به نظر من N80 فاجعه ی سری N هست من یک هفته داشتمش، رد کردم رفت، گوشی تا دلت بخواد هنگ می کنه، کافی تجربه ی یک مموری 1 گیگ رو هم باش داشته باشی، از نظر دوربین با داشتن دوربین 3 مگاپیکسل فیلم برداریش از گوشیهایی مثل 6630 هم بدتره! فقط عکس و فیلمش بزرگ شده، البته کیفیت عکسش در روز(نه در شب) خیلی خوبه، شارژش خیلی بده، عمر باتریش از عمر پروانه هم کمتره:31:نقل قول:
بعد از یک مدت (یعنی کمتر از یک هفته :46:)احساس اینکه تنها مزیت این گوشی wifi هست پی خواهید برد! دیگر امکانات عملا از گوشی N70 خیلی خیلی پایین تر هست.