اصلا equalizer داخلش نیست.
شما خودتون n70 دارید؟
Printable View
اصلا equalizer داخلش نیست.
شما خودتون n70 دارید؟
equalizer n70 نداره (همه ی مدلها) .ولی نرم افزار power mp3 رو نصب کن اکولایزر داره.
سلام
من می خوام بدونم حداکثر رم که n70 ساپورت می کنه چقده؟ شنیدم 1Gig
تازه می گن با همین 1Gig هم گوشی هنگ می کنه. به نظر شما بهترین مقدار رم که سرعت گوشی رو هم پایین نیاره چقدره؟
من تا اونجایی که می دونم توی کامپیوتر هر چی رم بیشتر باشه سرعت بالا میره. حالا آیا توی گوشی موبایل برعکسه؟ هر چی رمزیادمی شه سرعت کم می شه؟
دوست عزيز گوش بده
حداكثر ساپورت رم ان70 معمولي يك گيگ تمام هستش هيچگونه ايراد و اروري نمي ده. توجه داشت هباش هارد كامپيوتر با پربودنش سرعتش مياد ياپين و احتمال هنگ و عدم جواب بدهي سريع گوشي و در اين ميان تحميل عمليات توسط كاربر بر كامپيوتر باعث هنگ مي شه. گوشي مو بايل هم دقيقا عين كامپيوتر خودمونه هيچج فرقي نداره از اين لحاظ پر باشه احتمال هنگش زيادتر مي شه نمي گم پركني هنگ مي كنه .
ساگه ورژن گوشيت 5 به بالا باشه ديگه هيچ مشكلي در رم 1 گيگ هم نداري كه الان تمام ان70 ها 5 به بالان.
ان70 موزيك حداكثر 2 گيگ مي تونه ساپورت كنه. والسلام
دوست عزيز رم در كامپوتر با اين رم در گوشي فرق داره اولا تو كامپيور رم هستش ولي تو گوشي بهش مموري كارت مي گن تو كامپيوتر رم حافظه ي اوليه هستش و فقط خواندني و نوشتنيه و با رفتن برق اطلاعاتش مي پره ولي اين رمي كه تو گوشيه لفظ نادرستيه بهتره بگيم مموري كارت كه نقش حافظه ي ثانيوه رو بازي مي كنه عينهو هارد كامپيوتره. كه با رفتن برق يا خالي شدن باتري اطلاعاتش محفوذه.
گوشي ها خودشون رم داخلي دارن كه فرق داره با مموري كارت. درثاني كامپوترها هم بسته به نوع و مدل مادربرد ميزان ساپورت رمشون فرق داره مثلا من مادربرد كامپيوترم گرون ترين و بهترين مادربرد موجود در ايران بود كه نمي دونم 8 يا 16 گيگ ساپورت داره يا بيشتره (دقيقا نمي تونم بگم بايد به دفترچش مراجعه كنم) اگه بيشتر از اين مقدار ساپورت رم بزاري (كه فعلا تو بازار هم نيست) خطاي ران تايم مي ده چون نمي تونه براش باس ساپورت كنه نميشناسدش (به زبون عاميانه) گوشي هاي موبايل هم يه اندازه اي دارن كه بيشتر از اون نمي شه توش كارت مموري گذاشت (كارت مموري گوشي نقش هارد رو داره و با رم اشتباه نشه)
پس بيش از حد ساپورت نمي شه انداخت به عوض اينكه به قول شما سرعتشو بياره بالا هنگ هم مي كنه
اميدوارم كه متوجه شده باشي
سلام
ممنون از توضیحات کامل شما
اما یه سوال دیگه اگه من بخوام یه مموری کارت 1Gig بخرم چه مارکی بخرم خوبه و قیمتش چنده؟
من که قیمت گرفتم مارک های مختلف از 17000 تومان تا 24000 تومان متفاوت بود.
سرعت read و wtite مموری کارت چقدر باید باشه؟ آیا داشتن ضمانت برای مموری کارت مهمه؟
باز هم خیلی خیلی ممنون.
:5:سلام دوست عزيزنقل قول:
دوستان خيلي قشنگ توضيح دادن ...
من ان70 دارم و 1 ماه پيش هم همين مشكل شما رو در خريد رم و .. داشتم :13:
من Advance گرفتم كه قيمتش 24000 تومن و 2 سال هم گارانتي تعويض داره ... و الن هم 900 MB پر كردم .. :18: سرعتش عالي .. اصلا فرق نكرده .. انگار نه انگار .. حتي يكي از دوستاي من كه ان70 داره رم 512 گينگستون گرفته و 300 MB رو پر كرده بود سرعت گوشي افتضاح شده بود
سرعت read و write رم هاي Advance از همه مدل هاي ديگه بيشتره و بهترين رم براي ان70 :11:
من كه خيلي دارم باهاش حال ميكنم .... :8:
خواهش مي كنم وظيفه ي من اطلاع رسانيه. چون ذكات العلم نشره: ذكات علم انتشار و آموزش اونه.نقل قول:
دوست من، بنده خودم يكي از پول خرج كنان و يكي از سخت پسندان و سخت تحقيق كننده تو امور كامپيوتر و گوشي بودم و هنوزم خودم به هيچ نتيجه اي نرسيدم هر روز يه مدل جديد يه برند جددي آدم رو ناراحت مي كنه. دنيا رو سخت بگيري مثل من سخت ميگذره
بهترين مموري برا گوشي نوكيا، مموري اصل نوكيا هستش كه 1 گيگ اون با گارانتي اصل موبايل پلاس 40 تومنه كه ساخت كره هستش توجه كن كه اصل نوكياست.
رم كينگ استون آمريكا پيدا كردي يا لااقل تايوان (چين نه ها) اينم بدك نيست
رم ژل تايوان كه خيلي گرونه اينم عاليه
ولي همون نوكيا رو بگير بهتره. من رم چيني هم ديدم بعد مدتي خطاي readو writeمي ده هي بايد فرمت كرد هي اسكن ديسك. اون رمي كه اينقده ارزونه مشكلاتشم زياده.
در مورد گارانتي در ايارن بگيم كه همش كشك به خدا دروغ محضه. گارانتي اصل گوشي فقط براي مورد نداشتن ريجسترش خوبه وگرنه برا تعميرات نه بابا. سرعت نوشتن و خواندن در رم كامپيوتر برحسب نانو هستش تو مموري كارت رو نمي دونم اصولا خيلي پايينه حتي پايين تز از دسترسي سي ديaccess timeهم بهش مي گن
خواهش مي كنم وظيفه هستشنقل قول:
دوستان من يه مشكل تو n 70 توي دوربينش دارم .ببينيد وقتي روي حالت فيلم برداري روي دوربين 2 مگا يا حتي دوربين جلو ميرم وقتي روي فيلم برداري كليك ميكنم موقع فيلم گرفتن هي فيلم گير ميكنه يعني صحنه اي كه داره فيلم برداري ميشه چند لحظه مكث ميكنه بعد ادامه ميده بعده 2 الي 3 ثانيه باز گير ميكنه اين گير توي فيلم هي ادامه داره يكي كمكم كنه حتي كد #7370# رو زدم تاثيري نداره يكي كمك كنه
جوابتو تو پيغام خصوص دادم برو بخون
درضمن با فرهاد كاريت نباشه خوابه بزار بخوابه فكر كنم عملي شده حشيش مي كشه