دوست عزیز فکر میکنم سنسور نوکیا یه قسمت حساس به نور باشه که با توجه به میزان روشنایی محیط نور صفحه گوشی رو زیاد یا کم میکنهنقل قول:
نوشته شده توسط تپل
Printable View
دوست عزیز فکر میکنم سنسور نوکیا یه قسمت حساس به نور باشه که با توجه به میزان روشنایی محیط نور صفحه گوشی رو زیاد یا کم میکنهنقل قول:
نوشته شده توسط تپل
سلام . .نقل قول:
دوست عزیز فکر میکنم سنسور نوکیا یه قسمت حساس به نور باشه که با توجه به میزان روشنایی محیط نور صفحه گوشی رو زیاد یا کم میکنه
کیارش جان فکر میکنم ایشون منظورشون برنامه ی نوکیا سنسوره . .
ممنون . .
موفق باشی ..
خوب وحيد_203 حالا كي ميفرستيش تا ما هم استفاره كنيم و كيفشو بكنيم
دوست عزيز.نقل قول:
نوشته شده توسط miassus
ترجيح داره كه هيچ برنامه فارسي تايپ كني رو توي گوشيت نريزي چون اينا اكثرا باعث ايجاد مشكل در گوشي ميشن.
سلام دوستان.
يك برنامه وب كم براي 6630 ميخواستم كه با بلوتوث به كامپيوتر لينك بشه.
ميخوام كار كنه و همچنين كرك شده و تست شده باشه. چون خودم يك برنامه دارم براي همين كار كه نتونسم ازش استفاده كنم.
راستي اسم برنامه اي كه من ميشناختم BlueStreamer بود.
پيشاپيش از همكاري شما دوستان متشكرم.
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط مرد مباح
بهتر بود يك جست و جو مي كردي برو به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بای :)
ممنون دوست عزيز.
من جستجو نكردم چون ميدونستم اين برنامه قبلا معرفي شده و چون خيلي وقته كه به اين بخش سر نزده بودم نميدونستم كه اين فايلي كه پيدا ميكنم چقدر قديميه.
به هر حال از راهنمايي شما ممنون.
آخه مي دوني چيه ؟ يكي از دوستام مي خواد box بخره و مغازه خدمات موبايل بزنه ولي نميدونه چطور كار مي كنه خيلي فوري هم مي خواد ياد بگيره اگه كسي بلده لطفا كمك كنهنقل قول:
نوشته شده توسط Hamid110
برنامه اي براي ضبط صدا براي ان70 مي خئاستم چون برنامه ي خودش 1 دقيقه بيشتر ضبط نمي كنه
سلام . .نقل قول:
نوشته شده توسط mehdizadeh62
دوست گرامي .. راستش من تا حالا با Box كار نكردم . . كار كردن با اون فكر نميكنم زياد مشكل باشه . .
البته براي هر سري از گوشي ها كابل مخصوصش رو ميخواد . . مثل نوكيا يا سامسونگ يا سوني اريكسون . .
اگه به يك خدمات موبايلي مراجعه كني . . ميتوني ياد بگيري . .
اگه دوستان كسي در اين زمينه تخصص داره . . كمك كنه . .
ممنون . .
موفق باشيد ..