چند روزه اومدی ؟نقل قول:
چطوره ؟ البته اگر خوب هست یا بد، کلا کمی مشکلات ناشی از حمله اخیر رو هم در نظیر بگیر چون قطعی و کامل حل نشده هنوز طبق چیزی که پرسیدم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
چند روزه اومدی ؟نقل قول:
چطوره ؟ البته اگر خوب هست یا بد، کلا کمی مشکلات ناشی از حمله اخیر رو هم در نظیر بگیر چون قطعی و کامل حل نشده هنوز طبق چیزی که پرسیدم.
امروز ظهر وصل شده. حقیقتش برا من از پیشگامان بهتره ولی نه خیلی زیاد. تا این لحظه از بیست نمره به پیشگامان ۱۶ میدم به این ۱۷. کلا اینترنت قبل از این طرحای غیر حجمی ، کیفیتش بهتر بود.نقل قول:
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
چه سرعتی گرفتی ؟نقل قول:
مال من تو سی روز اخیر بی نظیر بوده به لحاظ سرعت و ثبات ،منتها دقیقا فردای شبی که گفتن حمله شده به شبکه مشکلات شروع شده البته زیاد نیست و نرماله!
مثلا نک کانکشنم متاثر هست از این قصیه ، هنوز کاملا درست نشده!
به نظرم صبر کن باید بهتر شه.
اگرم بازی می کنی زنگ بزن بگو بزاره رو حالت Fast!
من کلا کیفیت خطم خیلی بده. فقط همین قدر بدون SNR من ۱۵ ولی برای شما ۶۵ !!!نقل قول:
من سرعت ۴ مگ گرفتم.
من بازی نمی کنم بیشتر ویدیو انلاین میبینم که الان برای کیفیت ۷۲۰ تو بعضی سایتا به مشکل میخورم.
حوب پس سرعتت پایینه کلا ، انتظار خیلی خاصی نمیشه داشت از 4 مگ تو دانلود و صفحه ویوتیوب و غیره .نقل قول:
اگر سیم کشی خونتون قدیمی هست سعی کن یکی از پریزهای تلفن رو قطع کنی حالا هر جای خونه که هست ببین نویز کم میشه ؟
کار آسونی هم هست.
نمیگم حل میشه حتما ولی باید چک کنی همه چیز رو اگر میخوای مشکل حل شه.
اسپلیتر هم مطمئن شو درسته کاملا .
اقا من از ظهر که سرویسم وصل شده ۲ گیگ از ۲۰۰ گیگ و مصرف کردم. ولی کیفیت استریمم پایینه. با نرم افزار تلوبیون که رو گوشیم نصبه که افتضاحه استریمم.
به نظرت حاضر میشن من مابه التفاوت سرویس ۸ مگ با ۴ مگ و بهشون بدم (۱۲۰۰۰ تومن) ، اینام سرویسمو بذارن روی ۸ مگ ، ببینم دلیل این کیفیته خیلی پایین سرعتمه یا چیزه دیگه ای ؟؟
آره زنگ بزن به فروش من خودم همین کار رو کردم 8 داشتم بعد ارتقا دادم به 16!نقل قول:
اون سایت تلویبیون به شدت سرورضعیفی داره و اکثر مواقع مشکل داره من قبلا تست کرده بودم قطع و وصلی داشتم قبل دیده بان!.
من ویدیوهای یوتیوب رو با کیفیت 2k می بینم ولی تو تلویبیون قطعی دارم!
یادم میاد زمان جام جهانی 2014 هم همین حوری بود!
تست تک کانکشن بزار از اینحا .
کشش خط من صبح ها و آخر شب اینه :
و بقیه ساعات اینه :
الان سه - چهار روزه اینطوری شده!
نمی دونم چرا!
پینگ داخلی واقعا فاجعه شده اومده بالای 70!!!!!!!
زنگ میزنم میزارن رو حالت FAST پینگ داخلی میشه 45 روز (که بازم زیاده) بعد دوباره روز بعد بر میگرده همون حالت قبلی
تا حالا سه بار زنگ زدم و هر سه بار پینگش روز بعد برگشت به حالت قبل
اگه تا اخر زمان سرویسم درست نشه دیگه تمدیدش نمیکنم
پینگ داخلی شاتل از همون IP پست قبلی:نقل قول: