دروغ نیست ولی برای همه هم نیستنقل قول:
چون قطی فراون
خود درگیری با اندروید و زیر مجمویش
پاکت لاستهای فراوان
پینگ عجیب قریب
اگه اینا براتون مهم نیست کنسل نکنید
Printable View
چون قطی فراون
پاکت لاستهای فراوان
پینگ عجیب قریب
چون قطی فراون
پاکت لاستهای فراوان
پینگ عجیب قریب
نقل قول:
نقل قول:
والا من خط تلفنم رو چند روزی میشه ثبت نام کردم و امروز فعال شده ... متاسفانه اومدن خطی با پیش شماره جدید به من دادن و هیچ کدوم از شرکت هایی که تاپیکشون تو این انجمن هست پشتیبانی نمی کنند به جز پارس آنلاین و خود مخابرات ( مرکز مخابرات دانشگاه که تقریبا محدوده مرکز تهران رو پوشش میده )
مخابرات دردسر خاص خودش رو داره ...
فکر میکردم پارس آنلاین کیفیت خوبی داشته باشه ... اما نمیدونم با این تعاریفی که اینجا میشنوم واقعا چیکار کنم ؟!
بیشتر برام سرعت مهمه ... و اینکه قطعی نداشته باشه ... حالا رایگان هم نداد موردی نداره ...
اگر اینترنتی که ماهانه 15هزار تومان قیمتشه با سرعت 550کیلوبایت و شبانه رایگان از ساعت 2تا6داره برا شما آشغاله من دیگه حرفی ندارم حتما اینترنتی که دارید استفاده میکنید خیلی بیشتر از این حرف هاست پس به نظرم همون پارس آنلاین برا شما گزینه ی مناسبتری هستشنقل قول:
این تست سرعت من در پارس انلاین
اشتراک ۵۱۲ و ۱۰ گیگ
سرعت سرویسهای نامحدودش قبلا خوب بود اما دو ماهیه افتضاح شده
برای همین محدود کردم فعلا خوبه
منم دنبال تعویض بودم اما بیخیال شدم چون چیز بهتری پیدا نکردم.
این تست سرعت سرور خارجی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم سرور داخلی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my iPad Air (IOS 8.1)
سرویس های محدود برای کار شما مناسب هستند. من اگه دانلود زیاد نداشتم دنبال سرویس جدید نمی رفتم.
سلام دوستان
جدیدا پارس انلاین رنج ipهاش رو عوض کرده؟ چون قبلا آی پی از رنجهای مختلف با قطع و وصل اینترنت میداد ولی چند روزه فقط با رنج 37.27x.x میده که سرعتش پایینتر هم هست
با این وضع با اینکه چندساله از این میگرفتم باید عوض کنم فقط نمیدونم برای دانلود زیاد با قیمت مناسب کجا خوبه
معلوم نیست داره چیکار میکنه این شرکت ثبات که ندارهنقل قول:
برای منم کند شده
کنسل کن عزیز من خودم منطقه 6 تهران هستم همه دارن فرار میکنن شما داری میگیری ببین مخابرات پورت خالی داره از اون بگیر داشت مارم خبر کن بگیرمنقل قول:
سلام
بچه ها آپلود برای پارس آنلاین جدیدا رایگانه؟؟
چون الان تو گزارش مصرف چیزی به نام ارسال نداره