مهدی مکس جان ممنوننقل قول:
نوشته شده توسط Mehdi_MaX
بعد می خواستم بپرسم کیفیت صدای w700وk750 یکی هستش؟
مهدی مکس جان ممنوننقل قول:
نوشته شده توسط Mehdi_MaX
بعد می خواستم بپرسم کیفیت صدای w700وk750 یکی هستش؟
من یه z550i خریدم ولی توی جعبه اش ،سی دی همراهش نبود.حالاکه به کامپیوتروصلش میکنم سی دی شومیخواد.کسی برنامه نصبشونداره برام بذاره.ممنون میشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط metax
با سلام به دوستان عزیز
من یه گوشی p910 دارم وقتی اونو میخوستم از طریق سایت سونی اریکسون به روز کنم درست
بعد از دانلود که داشت نرم افزارو میریخت تو گوشیم سیستمم هنگ کرد مجبور شدم ری استارتش
کنم ولی دیگه گوشیم روشن نشد.
تا حالا چندین جا بردم فلشش کردم ولی انگار نه انگار
اگر از دوستان کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم چون منو از یه دردسر بزرگ نجات داده. :puke: :sad:
در مورد بيشتر ذخيره كردن مسيج اينجا مطرح كن سياوش ميتونه كمكت كنه :)نقل قول:
نوشته شده توسط Mirage
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبل از اينكه خواستي گوشي رو از كابل جدا كني برو تو My Computer و روي درايوي كه براي گوشيت درست شده راست كليك كن بعد هم Eject رو بزن بعدش ميتوني كابل رو جدا كني :)
به نظر من صداي اسپيكر دبليو 700 بهتره ;)نقل قول:
نوشته شده توسط N-mehdi
شما بايد بري سراغ مغازه و حتما سي دي اونو بگيري چون غير از نرم افزار PC Suite كه دوستمون برات گذاشته , درايور گوشي هم توي سي دي هست كه بايد نصبش كني تا ويندوز اونو بشناسه (البته بعضي از ويندوزها هم اتوماتيك ميشناسه) و اگه هم نميتوني بري سراغ مغازه از يكي از دوستانت كه اين گوشي رو خريده , سي ديش رو بگير و يه رايت كن ;)نقل قول:
نوشته شده توسط metax
عضويت جديدت رو به پي سي تبريك ميگم :)نقل قول:
نوشته شده توسط ah.hooman
دوست من متاسفانه اگه بين آپديت ارتباط گوشي به هر دليلي قطع بشه بايد گوشي فلش بشه كه ميگي چند بار اينكارو كردي و البته كار ديگه اي هم نميشه كرد بايد جايي ببري فلش كني كه تعميركارش حرفه اي باشه نه مبتدي اگه درست فلش بشه مطمئنا مشكلي نخواهد داشت ;)
سلام
از شما دوستان كسي يه گوشي كه كي برد كامل داشته باشه وقيمتش تا 300 تومن باشه مي شناسه
مرسی ازجوابتون،حالاازدوستان کسی درایور z550i رو نداره؟
همون نرم افزار یا myphoneexplorer رو هم بگیری کار می کنه. از حالت usm masss storage device هم پشتیبانی می کنه... درایور نمی خوادنقل قول:
نوشته شده توسط metax
300 آیفون داره یا نه
شماره گیری صوتی چه جوری فعال میشه :happy: