با سلام خدمت دوستان عزیز ، من همیشه معتقد بودم که لوازم صوتی و تصویری را باید با گارانتی خرید و پس از مطالعه پست ها متفاوت و تحقیقات و راهنمای دوستان این انجمن ( همین جا از همه آنها تشکر می گردد) قصد داشتم پلاسمای پاناسونیک v20 با گارانتی بخرم و از تیر ماه تاکنون هم منتظر ماندم اما دیگر از امروز و فردا کردن شرکت بانیان خسته شده و هفته قبل چهارشنبه سفارش خرید پلاسمای v20R از بانه را دادم به قیمت 1400 با کرایه حمل ( شمال ) . می خواستم چند مورد را خدمت دوستان عزیز که قصد خرید را دارند عرض نمایم
1 - تصویر شبکه های ایران با ----- خوب و دیگر شبکه ها خارجی خیلی بهتر است ، حتی از سامسونگ LED C620 که یکی از آشنایان هم هفته قبل خریده بهتر بود بطوریکه در LED سریال مختار که دارای کیفت بهتری است حتی از دو متری واضح نبود . در صورتیکه همین سریال در پلاسمای V20 حتی از فاصله یک متری واضح است و مشکلی نداشت .
2 - فیلم ها و کنسرت های HD و FUll HD محشر می باشد و قابل مقایسه با دیگر TV نیست . از نظر کیفت و رنگ و ...
3 - پخش فیلم از طریق USB و دیگر امکانات تست نکردم . چون من یک HD player پاتریوت دارم که کامل است و به این امکانات در TV نیاز ندارم .
4 - مدل V20R تیونر دیجیتال ندارد.
5- گرمای پلاسما با کنتراست 80 خیلی کم و در حد LCD و LED دیگر برندها می باشد اما با کنتراست 100 و در مد دینامیک یک مقدار افزایش می یابد که محسوس نیست و گویا طبیعی است.
در پایان ضمن تشکر از کلیه دوستان دو سئوال داشتم که لطفا جواب بدهید:
1 - نحوه کالیبره کردن و تنظیم پلاسمای V20 را بفرمایید؟
2 - در تصاویر SD وقتی از نزدیک نگاه میکنی ( کمتر از 40 سانتی ) انگار تصویر برفکی است مخصوصا توی رنگهای خاکستری و مشکی آیا این طبیعی است ؟