شما با این گوشی کار کردی؟؟؟ آخه نوشتی به نظر خوب نمیاد!
Printable View
شما با این گوشی کار کردی؟؟؟ آخه نوشتی به نظر خوب نمیاد!
اقا شما بدل نگیر...اینجا هرکسی واسه خودش نظر میده...نقل قول:
روی چه حسابی اخه میگند اس 2 سرتره!!!شما اگر با XPS کار کنید اصلا نمی تونید با صفحه نمایش S II کنار بیاید.
صفحه نمایشی که روش کوچکترین نشانی از pixel شدن حتی در ریز ترین جزئیات نیست را با S II مقایسه می کنند!!!
حتی صفحه نمایش S III هم از نظر تراکم پیکسل واقعی به این نمیرسه...( S III پنتایل هست و در هر پیکسل 1 subpixel کمتر از XPS داره)
------
در مورد دوربین هم در روز و نور کافی واقعا فوق العاده هست...
در شب کمی نویز داره که بهتر از تنظیمات دستی استفاده کنید و خودتون با توجه به شرایط تنظیمات را انجام بدید...
همین روزهاست که 4 بیاد ...
منتظر باشید ...
با بیلد نامبر 452 !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب حالا دیگه Galaxy حرفی واسه زدن نداره!
من رو سونی خیلی تعصبم دارم و اگه بهم بگن Galaxy S5 رو انتخاب میکنی یا Xperia S رو من اکسپریا انتخاب می کنم!
در ضمن xperia s با s2 مقایسه میشه و s3 با xperia gx که 100% xperia s سرتره
کاربری که نظرشون رو دادنو که زیر نقل قولشون رو میذارم خودشون از کاربرای طرفدار سونی هستندنقل قول:
سمپل ها و بنچمارک هایی که دیدم و همینطور یک ساعتی که باهاش کار کردم منو به این نتیجه رسوند
اگه شما مقایسه ی دو هسته ای ها ی مطرح سایت ها رو ببینین متوجه میشین که اصلا این گوشی رو تو بحث مقایسه هم لحاظ نمی کنند..
حتی تو مقایسه ی تخصصی دوربین های اندرویدی هم ازش صحبتی میون نمیاد.
البته خوشبختانه قیمت خوبی داره ولی من تو همین رده قیمت گالکسی نکسوز رو پیشنهاد میدم
در مورد براویا انجین هم باید بگم یک امکان نرم افزاری برای پردازش تصاویره و نمیشه با یک تکنولوژی مثل oled مقایسه کرد
چون هیچوقت نمیتونه کنتراست oled رو برای صفحه نمایش ایجاد کنه.
شما هم تو امضاتون مارک سونیه ! نمی دونم شاید شما رو سونی تعصب دارین که از امضاتون میشه اینو فهمید.! به قول خودتون!
تازه تو این پست اعترافم کردید:
نقل قول:
نقل قول:
در مورد بخش دوم صحبتت. مسئله به رخ کشیدن و چیزی نیس که تو اینجوری فکر کردی. تو بیشتر سایت ها کاربرا تاریخچه گجت هاشونو مینویسن.
داشتن نوکیا 6600 واسه من که ارزشی نداره ولی یه جور تاریخچه ی تجربیه از گجت ها و فون های یه شرکت . کانفیگ پی سیم و دوربینم هم به خاطر اینه که گه گاهی تو انجمن سخت افزار و عکاسی پست میدم
نمیدونم چرا باید در مورد امضام که خلاف قوانین هم نیست به یه کاربر دیگه حساب پس بدم. تو که با نظر من موافق بودی خیلی ها هم اینو در مورد عدم موفقیت اکسپریا اس میدونن
دیگه نمیدوننستی ب چیم گیر بدی به امضام گیر دادی
آره همونطور که گفتم دوستم داشت و منم یه یک ساعتی همه چیشو تست کردم.نقل قول:
نه فقط من رضا هم تست کرده بقیه بچه ها هم همینطور
آره از لحاظ تراکم پیکسلی از اس 2 بهتره ولی اس 2 هم به خاطر پنتایل نبودنش به هیچ وجه پیکسلیت نمیشه حتی جی نکس و نوت هم پیکسل هاشون معلومه اما اس 2 نهنقل قول:
نظر شخصیم بود من اس 2 رو ترجیح میدم ولی تو این رده قیمت با توجه به کارایی نه چندان خوب دوربینش همون گالکسی نکسوز به نظر من بهتره
من خودم تو علاادين تست كردم ( تو راه روي طبقه هم كف براي تست عموم گزاشتن)نقل قول:
طراحيش به نظرم جالب نيست و اس2 طراحي بسيار زيبا تري داره.
دوربينش 12ـة ولي به اندازه ان8 نوكيا كيفيت نداره و حتي مي تونم بگم دوربين اس2 كه 8ـــــــه از اين بهتره.
فيلم برداري هم معموليه (البته اين چيزايي كه ميگم در رنج خودش ميگم وگرنه از يك گوشي مثلا 600 تومني خيلي بهتره)
صفحه نمايش هم باز به اس2 نميرسه
اما رابط كاربريش به نظرم جالب تر از اس2 بود
ولي من اگه بخوام يكي رو انتخاب كنم صد در صد اس2 رو انتخاب ميكنم. تازه اس2 حدود 50-60 تومن ارزون ترم هست.
حالا این دعواها رو بی خیال شین یه سوال ... چه دلیل داشته سونی این دفعه خودش وارد عمل بشه ؟ مگه با اریکسون گوشی نمیزدن ؟ جداشدن ؟ جداییشون همیشگیه ؟ اگه اره چرا جدا شدن ؟
کلا جدا شدن و سونی کامل اریکسون خریدنقل قول:
سونی همین جور که میدونید کل سیستم هاش یه اسم دارن دیگه :دی ولی این قسمت موبایل دو میلیتی بود سونی میخواست کلا یه سیستم یه پارچه داشته داشته باشه واسه خودش که اریکسون انداخت بیرون ولی چیپ ست های نواتور اریکسون انگاری جاشو باز کرده پیش سونی :دی
باید منتظر XGX سونی موند تا تقریبا یه حرفی واسه گفتن داشته باشه
خوب حالا میشه بگید اسم سری مویایلهاشو چی میزاره ؟ تلوزیون هاش که براویاست . سیستم صوتی هم اکسپلود و .... موبایهاشو هنوز تصمیم نگرفته چی بزاره ؟
احتمالا همین XPERIAنقل قول: