انتخاب بهتر = سلیقه هر شخص!!!
نقل قول:
پس فکر نمیکنم تو پخش فیلم های 1280*720 با پسوند MKV و بیت ریت های بالای 4 مگ مشکل داشته باشه درسته؟
نه به اون صورت مشکل نداره. تا حالا هرچی ریختم خونده. البته بعضی هاشو هم نخونده. علتشو هم نمی دونم. زدم به تلویزیونمون، اونم نخوند. ولی تو لپ تاپ خوند!
نقل قول:
فرق اون شات ها تو چیه از 1500-2000 متغییره؟ کلاک CPU تو حالت 1500 چقدر هست؟
چند بار بنچ مارک رو اجرا کردم و نتیجه هر بار متفاوت بود! گفتم بزارم براتون خودتون تصمیم بگیرید.
نقل قول:
اگه ممکنه اسم بازی هایی یا برنامه که تا حالا نتونستید اجرا کنید رو بگید؟ دلیلش رو هم بگید که بازی فکر میکنم فقط رزولوشن باشه درسته؟تو برنامه فکر نمی کنم مشکل داشته باشید
من N.O.V.A 2 رو اجرا کردم مشکلی نداشت. ولی چون صفحه نمایش کوچیک بود حال نکردم و پاکش کردم. کامپیوتر رو میزی من دوتا صفحه نمایش 22 اینچ داره. با اونا بازی میکنم. با 3 اینچ حال نمی کنم! اینو گفتم که بدونی این مسئله کاملاً سلیقه ای هستش.
نقل قول:
با تایپ فارسی تو حالت معمولی(منظورم Landscape نیست) مشکل ندارید؟مثلا حرف ها رو اشتباهی تایپ نمی
کنید؟
کیبورد داره، مــــــــــــــــــــاه. چرا Landscape؟!؟؟؟!!
نقل قول:
USB On The Go و اندروید 4 این گوشی داره دیگه!!!!؟
در ماه مارس آپدیت آندروید 4 اون میاد. خبرشو از سایت سونی گرفتم و توی همین تایپیک گذاشتم.
نقل قول:
کلا عیب های گوشی چی هست؟ و اگر دوباره به خواهید گوشی بخرید چی میگیرید
من تنها عیبشو کوچک بودنش می دونم. به نظر من گوشی هوشمند یعنی اینترنت و اینترنت توی صفحه کوچیک خیلی جواب نمیده و فقط یک کار رابنداز هست. من اگه قرار باشه گوشی دوباره بگیرم، سعی میکنم پول بیشتری روش بزارم و "حداقل" 3.7 اینچی بگیرم. مثلا Neo که من خیلی دوسش دارم. البته دیگه کیبورد نداره و خود این کیبرد کلاس خاص خودشو داره. اصلا بیشترین علت خرید من به خاطر کیبردش بود. سامسونگ یه گلکسی 9003 هم داره که بدک نیست.
نقل قول:
ببخشید که زیاد سوال پرسیدم
خواهش.
وسلام.
.: XPERIA mini/mini pro :.
نقل قول:
سلام
لطفا راهنمائی کنید
در مورد XPERIA X10 mini pro آیا نرم افزار ظبت مکالمه بدون صداب بیپ موجود میباشد ؟
و لطفا بگید قیمت حدودا چقدره بعضی سایتها زدن 200 تومان و بعضی های دیگر 350 زدن اختلافشون خیلی زیاده
حالا حدودا چقدره
در مورد کیبوردش سوال دارم که آیا باید همیشه از کیبوردش استفاده کرده ؟ یا نیازی نیست
میخواهم بدونم کیبوردش به چه کاری میاد چون مدلی هم داره بدون کیبورد
و اندرویدش چنده چون در جاهای مختلف گفتن ورژنش را و لطفا بگید چنده و آیا بروز میشود ؟
لطفا بگید چه فرقی در XPERIA X10 mini pro و XPERIA X8 mini pro است
باتشکر
خداحافظ
سلام دوست من. این تایپیک مختص گوشی XPERIA mini/mini pro است.
Sony Ericsson XPERIA™ mini pro یا Sony Ericsson XPERIA™ X10 mini pro