يعني واقعا شما شب بيداري نكشيدين تا حالا ؟:31:
يعني هميشه دانش اموز نمونه بودين و درس رو تو طول ترم خوندين ؟
Printable View
يعني واقعا شما شب بيداري نكشيدين تا حالا ؟:31:
يعني هميشه دانش اموز نمونه بودين و درس رو تو طول ترم خوندين ؟
دوستان ۴ درس دین و زندگی خوندم.
می خوام امشب نخوابم!
نظرتون چیه؟!
.......................................:27:نقل قول:
به نظرم وقت امتحانا رو حتی اگه 6 روز به انگلیسی بدن هم کافیه واسه خوندن درسا! نمیدونم چه علاقه ای به شب بیدار موندن داری تو:27:
نوچ داش ...كيه خواب و دوست نداشته باشه ...نقل قول:
ولي من ميدونم كه نميشه همه ي زمين رو تو يه روز خوند وقتي يه كلمشو نخوندي تا حالا ..يعني يه درسشو خوندي فقط ...:31: زمين هم قبل زبانه ...
---------- Post added at 07:30 PM ---------- Previous post was at 07:28 PM ----------
نوچ داش ...كيه خواب و دوست نداشته باشه ...نقل قول:
ولي من ميدونم كه نميشه همه ي زمين رو تو يه روز خوند وقتي يه كلمشو نخوندي تا حالا ..يعني يه درسشو خوندي فقط ...:31: زمين هم قبل زبانه ...
امشب تست كن شب بيداري رو فردا نتيجش رو بهم بگو :31:نقل قول:
_____
اقا اين مدرسه بي شعور ميخواد تا اخر هفته مارو مث هفته هاي قبل بياره مدرسه ..دلمون خوش بود هفته اخر ميشينيم درس ميخونيم :41:
چرا من تست کردمنقل قول:
معمولا بازدهیت یک دهم بازدهی درس خوندن توی روز میشه
یه مطلب رو باید 40-50 بار بخونی ! چون مغزت خیلی خستس ( مخصوصا اینکه تو روز هم کلی درس خونده باشی )
کلا توصیه نمیشه
هم بازدهیت سر امتحان پایین میاد هم چیز زیادی یاد نمیگیری
ما امروز زنگ چهارم رفتیم خونه ( شیمی تموم کرده بود ) البته خونه نرفتیم ، رفتیم کانتر بازی کردیم = ))نقل قول:
فردا زنگ اول هم میریم امتحان دینی بدیم ( همینجوری ) بعد بریم کانتر = ))
تا 4 شنبه همینه : دی ، امتحان کامپیوتر و تاریخ رو هم توی این هفته داریم !
چه اصراری داری امروز درس بخونی ؟نقل قول:
یادش بخیر ماهم عشق کانتر بودیم ... فکر کن 10 11 نفری میرفتیم جلو گیم نت تا باز شه نیم ساعت کانتر بازی کنیم :Dنقل قول:
( البته این قضیه ماله 5 سال پیشه )
سلامنقل قول:
بهتره بخوابی،تا ساعت ۱ وضعیت خوبه ولی بعدش الکیه.البته چون شاید بار اولم بود،عادت کنه ادم شاید بشه کارایی کرد!
ما هفته قبل می رفتیم ولی جمعا ۵-۶ زنگ نشد،می رفتیم درس نبود میومدیم خونه :19:
۴ شنبه هم اردو بود:10:
امروز هم امتحان کامپیوتر بود که معلم سوالا رو داده بود.
۵ تا جا خالی-۵ تا صحیح غلط-۱۰ تا تستی.
در عرض ۳ دقیقه همه ورقرو دادیم
:21:
به بهنقل قول:
شما قراره امسال تک رقمی بیاری ، درسته ؟ : دی
داشتم تاپیک امتحان نهایی پارسال رو میدیدم ، ظاهرا شما همه درسارو 20 شدی بودی بجز یکی دو تا : دی
امیدوارم با موفقیت بزرگی که بدست میاری باعث افتخار خودت و خانوادت و دوستات بشی :11:
و در مورد کانتر :
امروز هم رفتیم 3 ساعت بازی کردیم ! : دی
6 تا از بچه های آماتور توی اتاق یه تیم درست کرده بودیم ، با 3 تا از بچه های خیلی خفن که توی اتاق دیگه بودن ، لامصب انقدر تیم ما هماهنگ بود که یه دست هم نتونستن ببرن :21:
خوش گذشت ! :27:
ما اگه نریم تا فیها خالدون ما زنگ میزنن میگن چرا غیبت کرد پسرتون ! میریم حاظر میزنیم بعد بر میگردیمنقل قول:
برای کامپیوتر دبیر ما 2 تا پروژه برنامه نویسی داد ! واسه امتحان هم کل کتاب رو باید بخونیم ! خیلی سخته !!! :41:
یه چـــــیز خوب :
امروز معاون اومد یه پکیج نمونه سوال کنکور و نهایی و آزمون های ورودی از سال اول دبیرستان تا پیش دانشگاهی از سال 1362 تا الان رو داد بهمون ، الان دارم نصبش میکنم ! به نظر خیلی خوب میاد ، چیز جالبش اینه روی سی دی اورژینالش نوشته مدرسه باقرپور ، واسه ما برچسب زدن شاهد پسران قائمشهر :27::27:
راستی بچه ها یه سوال مهم :
من توی حسابان تقریبا همه جارو خوندم بجز مثلثات ، مثلثات رو تا تبدیل جمع به ضرب خوندم ، توی 6 روز وقت میشه مثلثات رو تموم کرد ؟ مثلا از تبدیل جمع به ضرب تا آخر مثلثات رو اگه بخوام واسه نهایی بخونم چقدر وقت میگیره ؟
پسر نفست داره از جای گرم در میادا!نقل قول:
توی ۶ روز می شه کل حسابان رو خوند.
تو نهایی از حسابان از مثلثات ۳ تا سوال میاد.
یدونه مربوط می شه به ۲ برابر و ۳ برابر کمان و نسبت هاش.
یکی توابع معکوس(حتما میاد)
یکی هم معادلات مثلثاتی.
البته امکان داره مثلا از رابطه ی کسینوس ها هم سوال بیاد که سال پیش اومد.
سلام
بحث حسابان شد خواستم بگم اصلا روی امتحان پارسال حساب نکنین . امسال 100% سخت تر خواهد بود .
سعی کنین تمام مسائل کتاب رو حل کنین , همشونو , مطمئن باشید ب کارتون میاد .
و حواستون باشه اشتباهات ریز نداشته باشید مثلا توی حد لیمیت ها رو جا نزارید یا اینکه تو معادلات مثلتاتی واسه نشون دادن دسته جواب اگه از k استفاده کردید حتما قید کنین ک k عضو Z هست ...
موفق باشید