دوسته عزیز ما این نت بوک رو گرفتیم به عنوان کادو اما خوب طرف می خواد بفروشش اگه کسی از دوستان خواست من می فروشم مشخصات هم همون مشخصات داخل سایت آریا با 4 گیگ رم!!نقل قول:
Printable View
دوسته عزیز ما این نت بوک رو گرفتیم به عنوان کادو اما خوب طرف می خواد بفروشش اگه کسی از دوستان خواست من می فروشم مشخصات هم همون مشخصات داخل سایت آریا با 4 گیگ رم!!نقل قول:
دوست عزیز رمش از اول 4 گیگ بود؟
گارانتی چه شرکتیه و چه رنگیه؟ مشکل تاچ پدش رفع شده؟
ممنون
مشکینقل قول:
آره دوسته عزیز مشکل تاچش رفع شده
نه خود شرکت امرتات واسم 4 گیگ گذاشته!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
bazi center
اینجا عکساش و مشخصات کامل هستش
مشکی مات یا برق؟نقل قول:
من که زنگ زدم گفتن رم 2 گیگ روشه. گفت خودت باید ارتقا بدی. عجیبه! این مدل دو تا کانفیگ داره کدومشو گرفتین و به چه قیمتی؟ کی سفارش دادین که الان به دستتون رسیده؟ این لینکی که دادین با خطا مواحه میشه.
ممنون
لینک رو پم کردم خوب خودم خواستم شرکت واسم ارتقاع دادن که کلش 900 تومان در اومدنقل قول:
کانفیگ e450
این لینک ناقصهنقل قول:
شما که در به در دنبال این مدل بودین. حیف نیست؟ شما تهران هستین؟
پم خصوصی باید کامل باشه اگه نه به جای نقطه چین بازی ستر سر هم بنویسیتن bazi centerنقل قول:
ای بابا چی بگم طرف که بهش کادو دادم می گه 12 کوچیکه من دبنال بهترین نت بوک بودم که اینو گرفتم!! نه کرمان هستم!
دوست عزیز اگه واقعا مشکلی نداشته باشه من خریدارم. فقط هاردش 320 یا 500؟نقل قول:
کسی به ما جواب نمیده؟؟؟؟
یه هفته قبل نوت بوک مبارک رو روشن کردم با این پیام مواجه می شدم و هی قطع می شد:
A problem has been detected and Windows has been shut down to prevent damage to your computer" ... *** STOP: 0x000000F4 (0x00000003, 0x859D9B18, 0x859D9C84, 0x82C69CF0) ... blue screen
مشکل از چیه؟
الان درست شده فقط میخوام بدونم مشکلش چیه؟
سلام، یه مشکل برای نت بوکت پیش اومده بوده که صفحه آبی مرگ را نشون داده و احتمالا هم رفع شده.نقل قول:
این مشکل میتونه از هرجا باشه، رایج ترینش مشکل از رم و بعدش از گرافیک هست. امیدوارم تصادفی بوده باشه...
موفق باشی