اول مشخص کن می تونست کارت قرمز بده یعنی چی؟ یعنی می خواست بده و می تونست؟!
در مورد بازی قبلی من متاسفانه نتونستم ببینم ولی ندید میگم حرف شما درست و اصلا تو بازی قبل باید اخراج می شد.
چه ارتباطی به این بازی داره؟یا دوستی میاد تاریخچه بازی های قبلی چند سال پیشو می ذاره...بابا این بازی نبود که..
شما معتقدی که برخورد وجود داشت یا نداشت؟ اون فیلمش که دیگه همه دیدن...نظرت چیه؟ برخورد بود یا نه؟
در ضمن یه بحثی رو دوستان مطرح کردن که این اقدام به زدن بود و کارت قرمز داشت...این حرف نمی تونه درست باشه چون توپ بین دو بازیکن بود و هر دو برای توپ رفته بودن...خیلی از روزنامه های معتبر دنیا هم نوشتن که در بدبینانه ترین حالت کارت زرد داشت.
به این عکس نگاه کن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین داور موقع خطا کجاست و زاویه دیدش چیه...
مطمئنا نمی تونست تشخیص بده از اونجا...و اینجاست که بعد از این صحنه 3-4 تا بارسایی داور رو دوره کردن و تحت تاثیر قرارش دادن که تو فیلم بازی هم هست.
دقت کن بحث من سر همین صحنه هست...الان باز نیا بگو که 5 دقیقه قبلش مثلا یه خطا دیگه کرده بود و اینها...
من بحث یوفا و اینها رو قبول ندارم...یعنی دوست ندارم قبول کنم(گرچه موضوع تعویض داور واقعا برام سواله) واسه همین میگم تو این صحنه کار ناجوانمردانه آلوز و بعدشم شلوغ کاری بارسایی ها باعث قضیه بود.
می دونم به مذاقت خوش نمیاد ولی همه این بحثها منو در نهایت می رسونه به اینجا که بارسلونا بعد از شکست واقعا از رئال ترسید و فهمید دیگه این تو بمیری از اونهاش نیست...وگرنه من تو بازیهایی که بارسا راحت بازی می کرد ندیدم بخوان صحنه سازی کنن....چیزی که هر وقت گیر افتادن خوب انجامش دادن...
متاسفانه گاهی وقتها هوادار یک شخص یا یک گروهی بودن باعث میشه آدم سعی کنه به هر قیمتی ازش دفاع کنه و خودش زیر سوال بره.