چـه مـشـکــلـی ؟ !نقل قول:
Printable View
چـه مـشـکــلـی ؟ !نقل قول:
به هیچ وجه قصد این پست و خبر،مقایسه این 2 بازی نیست.لطف کنید با نقل قول از این پست،مقایسه و فن بوی بازی در نیارید...;)
Kotick اعلام کرد که BF3 در برابر MW3 هیچگونه شانسی،حداقل در کنسول ندارد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از اعضای هیئت مدیره ی Activision ، شک هایی را درباره این بازی و موفقیت آن در سال جاری در برابر MW3 در میان طرفداران این 2 بازی به جریان انداخت.*
Bobby Kotick گفت:
" تا حالا،من فقط نسخه pc این بازی (BF3) رو دیدم،من هنوز این بازی رو بر روی کنسول که اصلی ترین قسمت رقابت ما و Dice در آن میباشد رو ندیدم تا بخوایم درباره کیفیت این بازی بر روی کنسول ها اظهار نظر کنیم." وی این سخنان را به CNBC از طریق ارتباط ویدویی در کنفرانس Nintendo در E3 امسال گفت.وی اشاره داشت که بیشترین تلاش DICE بر روی نسخه PC بوده است و در نسخه های قبلی نیز مشاهده کرده ایم که این شرکت،در کنسول کیفیت PC را به نمایش نمیگذارد و گاهی حتی از حد انتظار نیز پایین تر ظاهر میشود.
البته،در دوشنبه ما نگاهی مختصر بر مولتی پلیر این بازی در E3 داشتیم،اما وی اعلام میکند که هنوز کیفیت اصلی این بازی بر روی کنسول ها به نمایش عام در نیامده است،در صورتی که ما کیفیت بازی را در X360 نشان دادیم،تمامی جزئیات،گرافیک،گیم پلی و..... در E3 امسال بر روی کنسول XBOX360 توسط ما به نمایش درآمد.*2
وی اضافه کرد:
"BF در حقیقت یک عنوان برای PC میباشد که مخاطبان آن در کنسول وافعا نسبت به ما کمتر است"
BF3 در تاریخ 25 اکتبر در US و 28 اکتبر در UK بصورت مولتی پلتفرم منتشر خواهد شد.
MW3 نیز در تاریخ 8 نوامبر بصورت مولتی پلتفرم در سطح جهان منتشر خواهد شد.
وی همچنین در مصاحبه ای اینچنین،دربارهWiiU ،نسخه جدید و نسل جدید کنسول های Nintendo را معرفی و درباره آن صحبت کرد:
*1:
البته،با دلیل اینکه وی از هیئت مدیر Activision میباشد،در حرف هایش مطمئنا زیاده روی کرده و کمی هم قصد کم کردن آبرو و هواداران bf3 را داشته است،ولی با توجه به اینکه وی مقام مهمی در activison داشته و مصاحبه با وی بصورت آنلاین نیز پخش شده است،احتمال بدون دلیل بودن سخنانش نیز کم میباشد.
*2:
در کنفرانس مایکروسافت شاهد بودیم که این بازی بر روی X360 اجرا شد(در دقایق اولیه کنفرانس)
منبع:
vg247.com
Copyright: (Farsi webpages -Arabic webpages)
VG247 Farsi Webpage. vgf247.com / fa.vg247.com
visit after july 20
اولا به حرف گربه سیاه بارون می باره؟ و کی تا حالا گفته ماستش ترشه؟! : دینقل قول:
Kotick اعلام کرد که BF3 در برابر MW3 هیچگونه شانسی،حداقل در کنسول ندارد.
دوما این سازندگان COD خودشون هم می دونن که چند ساله کلا به پی سی اهمیت نمیدن و شاهد پورت های نامناسب هستیم. این در حالیه که BF توی این شماره نسخه پی سی رو نسخه اصلی قرار داده...
سوما درستش اینه که پلتفرم های Lead دو تا بازی رو با هم مقایسه کنیم...
چهارما منم به عنوان یه عضوی از هیئت مدیره Dice (:دی) میگم که نسخه پی سی MW3 در مقابل نسخه پی سی BF3 یه درصد هم شانس نداره!
نقل قول:خب،اینجا هم ذکر شد چون ایشون از activision حقوق میگیرند:دی،شکی نیست که ممکنه مبالغه داشته باشند در سخنانشون:دینقل قول:
*1:
البته،با دلیل اینکه وی از هیئت مدیر Activision میباشد،در حرف هایش مطمئنا زیاده روی کرده و کمی هم قصد کم کردن آبرو و هواداران bf3 را داشته است،ولی با توجه به اینکه وی مقام مهمی در activison داشته و مصاحبه با وی بصورت آنلاین نیز پخش شده است،احتمال بدون دلیل بودن سخنانش نیز کم میباشد.
به قول خودش،قسمت اصلی رقابت این 2 شرکت بر روی کنسول هستش،dice در صورتی میتونه امسال بهترین بازی fps بشه،که حتی بر روی کنسول هم روی mw3 رو بخوابونه،البته،بعید نیست....اینا همه حدس و گمان هایی هستن که این مدیران میزنن....
خوب دوستان Dice یک تست رندر گرفته با کنسول PS3 که عکس هاش توی فروم Neogaf گذاشته شده .. صد در صد هدفش این بوده که Frostbite رو به رخ بکشه !! حالا باز بیاین بگین گرافیک فقط Crysis + اگه گرافیک نسخه ی کنسولی این باشه ( با میان افزار هایی که Dice داره خیلی هم بعید نیست ) ورودمون به نسل جدید بازی هارو شخصا تبریک میگم !!! :31:
این PS3 IN GAME FOTAGE رو هر کسی میتونه به شات ها اضافه کنه به نظر من FAKE هست ...:46:نقل قول:
کم کم داره از این بازی خوشم میاد.اون گیم پلیش که تو یه دشته با تانک دیدم گرافیکش وحشتناک واقعیه. منتظر این بازی هستم.
آدم جون به لب میشه تا بیاد!!!!Cant Wait...............:8:
فکر کنم یواش یواش دارم با شما هم نظر میشم
b3st1
vahidgame
طرفداران پر پا قرص b3 من به شما دارم می پیوندم
Fake که فکر نکنم باشه ولی خوب رندر شاید ریل تایم نباشه ! :31:نقل قول:
در این مورد من باهات موافقم:دینقل قول:
درضمن،گرافیک عکس دومی یکمی ناجور میزنه.....ماشین ها رو دقت کنید....
+
خب،البته بعد از حرف های اکتیویژن،حق داره dice هم،دیگه الان دوران دست رو دست بلند شدنه،که در نهایت،هرکدوم خوب بشه یا بد،با اینکه اگر mw3 خراب کنه من سکته میکنم،اما به نفع ما هستش که اینا با هم رقابت دارن...نقل قول:
Fake که فکر نکنم باشه ولی خوب رندر شاید ریل تایم نباشه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
یه چیزی میگم بهتون،ناراحت نشید....شما از هر طرف باد بوزه،همونطرف هستید....در عرض 2 ساعت چقدر جالب نظر افراد تغیر میکنه....نقل قول:
کم کم داره از این بازی خوشم میاد.اون گیم پلیش که تو یه دشته با تانک دیدم گرافیکش وحشتناک واقعیه. منتظر این بازی هستم.
آدم جون به لب میشه تا بیاد!!!!Cant Wait............... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
b3st1 فکر کنم یواش یواش دارم با شما هم نظر میشم
Polygon کم توش به کار بردن به جاش کیفیت شیدر هارو افزایش دادن ( احتمال داره برای کنسول باشه )نقل قول:
در این مورد من باهات موافقم:دی
درضمن،گرافیک عکس دومی یکمی ناجور میزنه.....ماشین ها رو دقت کنید....
اگه IW یه دستی به اون انجین فوق Optimize شدش بکشه میتونه یه گرافیک خیلی خوب با نرخ فریم خوب تر بهمون تحویل بده که خوب تنبلیه دیگه !! منم بودم میدیدم بدون کوچکترین تغییراتی بازیم داره این همه فروش میره دیگه وقتم رو روی تغییر کد های انجین نمیزاشتم ..