هر کس کرک این بازی رو داره واسم آپلود کنه آخه سی دی که من خریدم کرک نداشت !!!! :sad:
Printable View
هر کس کرک این بازی رو داره واسم آپلود کنه آخه سی دی که من خریدم کرک نداشت !!!! :sad:
نقل قول:
ای بابا !!
چقدر ساده !!!!
دستت درد نکنه ;)
اگه مشکلت با کم کردن حجم درایو اف حل نشد خبر کن!
میشه یکی کمک کنه این مرحله که تو یک بیمارستان هست و باید مامور سیا رو بکشم چیکار کنم اصلا" پیداش نمیکنم
نقل قول:
نه حل شد
دستت درد نکنه
اوه به یکی از قشنگ ترین مراحلش رسیدی .نقل قول:
یادمه اول باید یه جا یه بمب کوچیک بذاری تا بیفته تو سر یه نفر بعد یه نفرم با دست کاری سیلندر گاز کشتم. مامور رو هم توی محوطه میتونی گیر بیاری. هم میتونی همون جا بکشیش هم میتونی از دور با یه تفنگ دوربین دار مخفی که باید توی یکی از کنیسه ها پیداش کنی بکشی. دوستان اگه اشتباهی دارم بگید چون این بازی رو حدود 6 ماه پیش تموم کردم.
بعدم باید بری بخش پایین و مخفی بیمارستان یه نفر رو خلاص کنی نمیدونم کی بود ولی یادمه اون بخش بیمارستان مراقبت بیشتری داشت، یکم سخت بود.
مرسی ولی یکم خودت سخت ترش کردی ::blink: حالا این مامور از کجا پیدا کنم این بمب کجا بزارم :rolleye: یکم ساده ترش کننقل قول:
عزیز جان میگم که حدود 6 ماه پیش تمومش کردم و زیاد یادم نیست. ولی توی نقشه رو که نگاه کنی جاهای مهم رو زده که هر کدم مربوط به یه ماموریت است. بمب رو که میری بالای یکی از اتاق های مهم جوری که از بالا بشه تو اتاق رو دید بعد در جای مناسب که گذاشتیش میری دورتر وای میسی وقتی طرف رفت توی اتاقش و زیر لوستر بمب رو منفجر میکنی میفته تو سرش و تمام .نقل قول:
همون طور که سم فیشر گفت بهترین راه استفاده از نقشه بازیه که واقعا همه چیزو مشخص کرده.......نقل قول:
نمیشه مکان کارایی که باید انجام بدی رو واست کروکی بکشن که ......
یه خورده دقت کنی همه چیزو میتونی پیدا کنی....
موفق باشی.
حميد- هيتمن جان اگر والپيپر هاي مثل امضات داري براي ما بزار;)