دوستان کسی جایی رو میشناسه که تا واسه پی سی اومد سریعتر از اینکه خودمون دانلود کنیم بیاره ؟
Printable View
دوستان کسی جایی رو میشناسه که تا واسه پی سی اومد سریعتر از اینکه خودمون دانلود کنیم بیاره ؟
میگن 4 روز دیگه میاد نسخه Steam (که کرک نشده هست)نقل قول:
احتمالا 1 الی 3 روز هم طول میکشه کرکش بیاد
پس میتونی وقتی نسخه Steam اومد تا قبل اینکه کرکش بیاد دانلودش کنی و بعد اومدن کرک بازیش کنی
فرض کن یه اژدهای خیلی قوی میاد پایین و 2تا Dovahkiin داریم.یکی برا منه(:31:)که با شمشیر و جادو میریزه سرش اون یکی هم برا توـه(!)که مثل ترسوها از دور 2-3 تا گلوله آتیش پرت میکنه!:31:کدومشون بهتر به نظر میرسن؟1نقل قول:
پیرمرد زبردست جادوگر با تجربه... مثل فیلم هالیوودی ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا هری پاتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چیش بده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هرچند جادوهای رده بالا و قوی خیلی ترسناک هستن........
اونوقت تو میمیری و من دمیج آخرو می زنم... من روح اژدها رو می گیرم ، تجربه هم می گیرم... تو هم می مونی کفش... حالا همه میان بالا جسدت و می گن بخورش! :دینقل قول:
توی بازی روح هم هست!!!!!!!
من توی جنگل بودم هوا هم تاریک یدفعه جلوم سبز شد :18:
موجودات داخل بازی خیلی زیاد هستن.........................نقل قول:
توی بازی روح هم هست!!!!!!!
من توی جنگل بودم هوا هم تاریک یدفعه جلوم سبز شد
نه!تو با همون حمله اول اژدها فرار میکنی ولی من وا میستم و مثل یه جنگجوی واقعی با اژدها میجنگم!:31:نقل قول:
اونوقت تو میمیری و من دمیج آخرو می زنم... من روح اژدها رو می گیرم ، تجربه هم می گیرم... تو هم می مونی کفش... حالا همه میان بالا جسدت و می گن بخورش! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی کشتمش شاید استخوناشو گذاشتم بیای ور داری!:31:
+
مبین خجالت نمیکشی اومدی اسپم میدی؟!:31:
بیا تو گروه...................
یک از بچه ها که بازی میکنه از توی بازی چندتا عکس بگیره کارمون راه بیوفته...
بخدا دیگه توان ندارم...استخوان درد گرفتم...یکی دو روز بیشتر زنده نیستم...:31:
متشکر
یه نکته در مورد اژدها ها:
اوایل بازی کشتن اژدها ها یکمی زیادی آسون بود که امیدوار بودم این مشکل حل بشه که شد!15 دقیقه پیش یه اژدها منو سرویس کرد!:31:خیلی قوی بود و اصلا قابل مقایسه با اژدهاهای اوایل بازی نبود.آخر سر با بدبختی کشتمش!یه سری جادوگر پایین تپه بودن که اونا رو ندیده بودم(از شانسم اونا هم دشمن بودن!)اژدها روکشوندم اونجا و جادوگرا خیلی کمک کردن تو کشتنش!:31:
واقعا خوشحال شدم یه اژدهای قوی دیدم.........:20:
والا من امکاناتشو ندارم!اگه بخوام با این دوریینایی که دم دستمه از TV عکس بگیرم کیفیت عکس ها خیلی داغون در میاد..........نقل قول:
یک از بچه ها که بازی میکنه از توی بازی چندتا عکس بگیره کارمون راه بیوفته...
بخدا دیگه توان ندارم...استخوان درد گرفتم...یکی دو روز بیشتر زنده نیستم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نرفتی با روحه صحبت کنی ازش کوئست بگیری؟ :31: توی این بازی تقریبا هر چیزی ممکن هست :31:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
SKYRIM - 07:00 hours
http://skidrowcrack.com/
هدیه Skidrow برای تولدم :31:
:37: کرکش جمعه میاد
چه قدر ذوق کردم