سلام. گوشی s5250 گوشی خوبی هست؟ دوربینش چطوره؟ (هم فیلمبرداری و هم عکس برداری.)
ممنون میشم. موفق باشید.
Printable View
سلام. گوشی s5250 گوشی خوبی هست؟ دوربینش چطوره؟ (هم فیلمبرداری و هم عکس برداری.)
ممنون میشم. موفق باشید.
بستگی به نیاز شما داره !. اما در کل نسبت به قیمتش گوشی خوبی و دوربینش هم در حد. متوسطه نه بد و. نه خوب !! در کل به نظرم x8 بگیر یا ویو. 723 بگیرنقل قول:
سلام. خواهش میکنم اگه کسی این گوشی رو داره و با دوربینش چندتا عکس گرفته اینجا بذاره. یا آدرس سایتی رو بده که عکسایی ازش ببینم.
ممنون میشم.
سلام. ببخشید می دونم که این موضوع رو باید تو تاپیک مخصوص s5250 بزنم. اما تو اون تاپیک هر 1 ماه یه نفر جواب آدمو میده.
من از آدرس زیر ویدیو مقایسه این گوشی رو با wave 723 دیدم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اواخر این ویدیو وقتی می ره تو دوربین s5250 ، دیدم که s5250 فوکس خودکار داشت. اما تو هر سایتی زده نداره.
خلاصه فوکس داره یا نداره؟
حتما شما هم این ویدیو رو ببینین.
درضمن حتما روی لینک آدرس کلیک کنین. اونرو کپی نکنین. چون من کپی کرد و خواستم برم تو این آدرس اصلا یه جای دیگه رفت.
ممنون میشم که جوابمو بدین .
سلام.
من از آدرس زیر ویدیو مقایسه گوشی s5250 رو با wave 723 دیدم.
اواخر این ویدیو وقتی می ره تو دوربین s5250 ، دیدم که s5250 فوکس خودکار داشت. اما تو هر سایتی زده نداره.
خلاصه فوکس داره یا نداره؟
شما رو این آدرس کلیک کنین و برین ویدیو رو ببینین.
هیچ کس پیدا نمیشه بره این ویدیو رو ببینه و جوابمو بده؟:41::9::44::37::45::23:
دادانقل قول:
اولا : فيلمو ديدم و ضمن اينكه اخر فيلم پخش نشد(چن ثانيه آخر) ولي هيچ قسمتش نشون نميداد كه فوكوس داشته باشه.
دوما : من تو يه تاپيك ديگه گفتم داداشم داره اينو.و مطمئن باش كه فوكوس نداره.دروغ كه نميگم!!!!!!!!!!
سوما: برو به اين آدرس مشخصات كاملشو ببين اونجا نوشته كه فوكوس نداره
چهارما: خيالتو رحت كنم...اين گوشي رو نگير د.وربينش به درد نميخوره
اگه مثلا 2 سال پيش ميپرسيدي ميگفتم دوربينش عاليه.ولي الان كه اكثر گوشيا دوربيناشون عاليه و حتي فيلمبرداري فول اچ دي ميكنن ديگه دوربين اين گوشي در برابرشون چيزي نيس
گوشي بگير غير از ايني كه گير دادي بهش.مطمئن باش از كيفيت بد دوربينش پشيمون ميشي
پنجما: يه تشكر بزن بينيم...:31:
سلام دوستان
من هر برنامه ای که نصب میکنم یا حتی رینگتوتنم رو عوض میکنم یه حجمی از حافظه گوشی اشغال میشه که اونم خیلی کمه و هر بار برای یه کار جدید یا حتی استفاده از اینترنت باید اونو خالی کنم بااینکه مسیر نصب برنامه ها روی حافظه ی خارجیه
میشه بگید باید چی کار کنم؟
دوستان اس ام اس های ارسالی من اصلن ذخیره نمیشه اما اس ام اس های دریافتی ام در گوشی باقی میمونه
چرا این اتفاق می افته و چه کار کنم که این مشکل برطرف بشه؟؟؟
سلام دوستان لطفا فایل Amss.bin برای ویو 525 بزارید لازم دارم
برای S5253JPKB2
یا
S5253OJPKC1
مرسی