پس جواب سوال ما چی شد...
اینو هم بگین: پنت هاوس
جواب بدین وگرنه امضامو عوض میکنم :دی
Printable View
پس جواب سوال ما چی شد...
اینو هم بگین: پنت هاوس
جواب بدین وگرنه امضامو عوض میکنم :دی
فشارم پایین میاد چه قرصی مصرف کنم؟
یه چیزی میخوام که بترکونه
جواب ما چی شد.
تروخدا اگه تست کردین بگین یه موقع نمیریم.
امگا مصرف میکردم تاثیری نداشت.
میخوام بترکونم و همیشه سرحال باشم.
تا ماهی 50 تومن هم برای قرص میدم مسئله نیست
نقل قول:داداش اینجا پزشک متخصص نیست . ما (اعضای پس سی ورد) در مورد یک سری از مسایل که بیشتر جنبه ی اطلاعات عمومی داره میتونیم همدیگه رو راهنمایی کنیم . برای بهتر و زودتر نتیجه گرفتن شما میتونید تو قسمت مشاوره ی پزشکی سوالتون رو مطرح کنید.نقل قول:
مشاوره پزشکی کجاس؟
بفرما رفیق :5:نقل قول:
مشاوره پزشکی کجاس؟
انجمن پرسش و پاسخ پزشکی
forum.p30world.com/forumdisplay.php?s=&daysprune=&f=138
اگه در مورد همون قرص فشار پایین سوال دارین باید تو این تاپیک مطرح کنین
◄◄ داروهـــــــا؛ کاربرد، شیوهی استفاده، ممانعتها و ناسازگاریها ►►
forum.p30world.com/showthread.php?t=212441&page=65
موفق باشی :40:
سلام
من یخچالمونو از طبقه ی بالا اوردم طبقه پایین ولی دیگه کار نمیکنه یه لحظه روشن میشه بعد دوباره خاموش میشه در ضمن ~12 ساعت قبل از نصب خاموش موند موقع پایین اوردن یه ضربه بهش خورد(از ارتفاع نصف یه پله افتاد البته ضربه خفیف بود)به نظرتون چیش ممکنه خراب شده باشه
مشخصات: یخچال-فریزر- کنوود
+
تاپیک مربوط به این سوال هست یا باید همیجا پرسید؟ اگه هست بی زحمت ادرسشو بدین:11:
سلامنقل قول:
همین مشکل برای ما پیش اومد موقع اسباب کشی . فریزرمون دیگه کار نکرد .
بردیمش پیش تعمیرکار گفت موقع جابجا کردنش زیادی مایلش شده , روغن کمپروسورش رفته تو لوله ها , باید باز بشه کمپروسور و تعمیر بشه .
بعدش هم سالها كار کرد و مشکلی براش پیش نیومد .
موقع بابجا کردن یخچال یا فریزر باید همیشه نیمه مایل حملش کرد (سر بالا ته پایین) و بعد از جابجائی هم تا سه چهار ساعت نباید روشنش کنید تا اگر روغن رفته تو لوله ها , برگرده پائین و ته نشین بشه .
به احتمال زیاد یخچال شما هم همین مشکل رو داره .
من که جواب دادم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست حقیرو ندیدی؟:31:نقل قول:
پنت هاوس هم فک کنم یعنی بلند ترین طبقه ی یک ساختمون که خیلی مجلل تر هستش:دی
نقل قول:
من فشارم وقتی خیلی بالا میرفت میشد 8-در حالت عادی 7 بود.وقتی پایین می افتاد 6 یا نزدیک 6 بود.یه امپول هایی هست به اسم امپول فشار.نمیدونم چرا دکتر ها نمینویسند تا بهشون نگی.قبلش بعضی ها ازمایش مینویسند .با سوال پرسیدن از فروم مشکلت حل نمیشه.برو دکتر بگو برات امپول فشار بنویسه.دائمی میبره بالا
نقل قول:
خب ببین این سوال رو از یه دندانپزشک هم که بپرسی میگه بیا معاینه ات کنم.اینجوری کسی نمیتونه چیزی بگه.من وقتی غذا(نه قضا) میخوردم درد نمیگرفت.برو پیش دندانپزشک.یه عکس از دندانت بگیری همه چیز مشخص میشه