فان خال: از عملکرد ریبری راضی هستم
سر مربی بایرن پس از دیدار برابر بازل و درخشش ریبری، از عملکرد او اظهار خوشحالی کرد
سایت گل- به گزارش وبسایت کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران و به نقل از سایت خبری supersport ؛ لوئیس فان خال سر مربی بایرن جمعه اعلام کرد که از عملکرد فرانک ریبری در دیدارهای اخیر راضی است. این صحبتها در حالی از سوی فان خال مطرح شد که بال هجومی بایرن از او آزادی عمل بیشتری را در زمین مسابقه طلب کرده است.
فان خال پیش از دیدار شنبه برابر سن پائولی در بوندس لیگا، گفت:" من از عملکرد فرانک راضی و خوشحال هستم." او در مورد درخواست ریبری برای آزادی عمل بیشتر اضافه کرد:" هر بازیکنی خواستار آزادی عمل بیشتری در میدان هست ولی ما تیم هستیم و باید به صورت گروهی بازی کنیم."
ریبری هشت هفته را به دلیل مصدومیت دور از میادین بود و در دیدار چهارشنبه شب برابر بازل با دو گلی که به ثمر رساند نشان داد که به روزهای آمادگی خود نزدیک شده است. بایرن در آخرین دیدار گروهی خود در لیگ قهرمانان 3 بر 0 مقابل بازل به برتری رسید تا با روحیه ای مناسب به دیدار سن پائولی برود.
فان خال در مورد عملکرد ریبری برابر بازل گفت:" من فکر می کنم او از نظر ذهنی در شرایط خوب و مناسبی بود و این مسئله برای بازیکنی مانند فرانک ریبری بسیار مهم است "
---------- Post added at 03:40 PM ---------- Previous post was at 03:39 PM ----------
پیشنهاد خدیرا به شواین اشتایگر
این پیشنهاد در شرایطی از طرف خدیرا به باستین شواین اشتایگر داده شد که چند روز پیش،باشگاه بایرن از تمدید قرارداد شواینی با باواریاییها،خبر داد
سایت گل - به گزارش وبسایت کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،سامی خدیرا،هافبک تیم ملی فوتبال آلمان و باشگاه رئال مادرید،به باستین شواین اشتایگر پیشنهاد داده است که به باشگاه رئال مادرید بپیوندد.
در حال حاضر در باشگاه رئال مادرید،اوزیل و خدیرا بازی می کنند و این امکان می رود که شواینی هم به جمع آنان بپیوندد،
سامی خدیرا در مصاحبه در این باره اعلام کرد:«باستین از من درباره باشگاه رئال سوال کرد و من هم به او گفتم که اینجا همه چیز خوب است،کمی درباره متد های مورینیو،صحبت کردم و به او گفتم که این باشگاه به بازیکنان خود احترام زیادی می گذارد و رابطه مربی و بازیکنان و باشگاه بسیار صمیمانه است.»
خدیرا ادامه داد:«من هیچ وقت به کسی نصیحت نمی کنم که به باشگاه های خارجی بروند،بایرن باشگاه بزرگ و یکی از بهترین باشگاه های جهان است اما فکر می کنم که تجربه بازی برای شواین اشتایگر در خارج از آلمان،بد نیست،فکر می کنم که برای باستین،فرقی نداشته باشد کجا بازی کند چون او بازیکن بسیار حرفه ای است و هرجا برود،می تواند ستاره بزرگی شود»
---------- Post added at 03:40 PM ---------- Previous post was at 03:40 PM ----------
مصاحبه فان بومل با سایت بوندس لیگا:کاش در یک هشتم به کپنهاگن بخوریم
اظهار نظرهای جالب او پس از دیدار برابر بازل و حریفهای احتمالی در مرحله حذفی لیگ قهرمانان
سایت گل- به گزارش وبسایت کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران و به نقل از سایت bundesliga؛ کاپیتان بایرن مارک فان بومل پس از هفته ها مصدومیت، برابر بازل برای اولین بار به طور کامل در ترکیب بایرن قرار گرفت اظهار نظرهای او را که پس از پایان مرحله مقدماتی لیگ قهرمانان که در مصاحبه ای اختصاصی با سایت رسمی بوندسلیگا انجام شده است، میخوانیم:
* پیروزی پرگل برابر بازل و صدر نشینی در گروه خود و صعود به عنوان تیم اول چقدر برای تیم مهم بود؟
- پیروزی پر گل برابر بازل زیاد مهم نیست تنها چیزی که برای ما مهم بود صدر نشینی در گروه بود که حاصل شد.
* دیدار برابر بازل چقدر برای شما مهم بود؟
دیدار حساسی برای ما بود خصوصا که در پایان هفته ما شکست بدی را مقابل شالکه داشتیم بنابراین ضروری بود که نتیجه خوبی بدست آوریم در 25 دقیقه ابتدای بازی خوب نبودیم اما در دقایق انتهایی نیمه اول بر اوضاع مسلط شدیم و نهایتا توانستیم پیروزی پر گل 3 بر 0 را بدست آوریم.
این هفته در بوندس لیگا برابر سن پائولی قرار می گیرید و در هفته های آتی دو دیدار در بوندس لیگا و لیگا پوکال برابر اشتوتگارت خواهید داشت؛ تا چه حدی پیروزی در سه دیدار باقی مانده تا تعطیلات نیم فصل برای تیم مهم است؟
پیروزی 3 بر 0 اعتماد به نفس خوبی را برای تیم ایجاد کرده است و ما باید در سه دیدار باقی مانده پیروز باشیم تا بتوانیم با شرایط خوبی به تعطیلات زمستانی پای بگذاریم.
توماس کرافت برای دومین بار از ابتدا درون دروازه بایرن قرار گرفت و عملکرد نسبتا خوبی داشت نظر شما در مورد او چگونه است؟
در اینکه او دروازه بان خوبی است هیچ شک و تردیدی نداشتم.
آیا پس از بهبودی از بند مصدومیت به آمادگی کامل رسیده اید؟
آمادگی کامل 100 درصدی را بدست نیاورده ام و برابر بازل اولین باری بود که به طور کامل به میدان رفتم اما کم کم شرایط مناسب را بدست خواهم آورد.
ترجیح می دهید در دور حذفی لیگ قهرمانان با چه حریفی مواجه شوید؟
در بین شانزده تیم حاضر در این مرحله، ترجیح می دهم که با کپنهاگن مواجه شویم البته ممکن است ما آنها را دست کم گرفته باشیم هرچند که فصل گذشته ما با منچستر نیز روبرو شدیم و آنها را حذف کردیم.
نظر شما در مورد روبرو شدن با اینتر در این مرحله چیست؟
آنها یکی از تیمهای خوب حاضر در این مرحله هستند اما چون ما بازی برگشت را در آلیانس آرنا برگزار خواهیم کرد به پیروزی در این دیدار امیدوارم.
اما بایرن فصل گذشته در تمام دیدارهای رفت در خانه پیروز بوده و در دیدار برگشت دور از خانه از مرحله حذفی صعود کرده بود؟
درست است اما من ترجیح می دهم که دیدار برگشت را در آلیانس برگزار کنیم
---------- Post added at 03:41 PM ---------- Previous post was at 03:40 PM ----------
نگاهي به صدرنشين بيرقيب آلمان؛دورتموند بيستاره،خورشيد بوندس ليگا
بهزاد توكلي
سایت گل- براي گروهي از فوتبالدوستان، بوروسيا دورتموند، بزرگترين تيم منطقه روئور آلمان،يادآور فينال جام باشگاههاي اروپا در سال 1997 است؛ جايي كه بوروسيا دورتموند در ورزشگاه المپيك مونيخ با سرمربي نامدار خود اوتمار هيتسفلد،به مصاف يوونتوس رفت. در شبي كه يووه، زين الدين زيدان و الكس دل پيرو را در تركيب خود داشت،كارل هاينس ريدل دو بار و لارس ريكن يك بار دروازه تورينيها را گشودند.تك گل دل پيرو نيز براي نجات يوونتوس كافي نبود تا دورتمونديها براي اولين بار پس از نزديك به يك قرن از زمان تاسيس باشگاه، بر جام باشگاههاي اروپا بوسه زده و آن را به وست فالن ببرند.
بعضي از عاشقان فوتبال،بوروسيا دورتموند را با جو فوقالعاده ورزشگاهش ميشناسند.استاديوم وست فالن كه از سال 2005 به سيگنال ايدونا تغيير نام داده،بزرگترين ورزشگاه فوتبال در آلمان است. روزنامه تايمز، سيگنال ايدوناي 80 هزار نفري را به خاطر شور و هيجان حاكم بر آن بهترين ورزشگاه اروپا ناميد. پر طرفدار ترين تيم آلمان، تاكنون6 بار قهرمان ليگ آلمان شده كه اين آمار در مقابل 21 قهرماني بايرن مونيخ چندان چشمگير به شمار نميآيد.پس از قهرماني سال 2002 در آلمان،به دليل مسائل مديريتي و بدهيهاي مالي،دوران افول دورتموند شروع و اين تيم به يك تيم ميانه جدولي تبديل شد؛ اما از سال 2008 و با ورود يورگن كلوپ همه چيز تغيير كرد.
در كارنامه كلوپ 43 ساله، سابقه بازي در اينتراخت فرانكفورت و 11 سال حضور در ماينتس به چشم ميخورد.او در سال 2001 كفش هايش را آويخت و در همين سال سكان هدايت ماينتس را بر عهده گرفت.اين مربي متولد اشتوتگارت براي اولين بار در تاريخ باشگاه ماينتس موفق شد اين تيم را به بوندس ليگاي يك بياورد تا نامش براي هميشه در اذهان هواداران ماينتس ماندگار شود. او در سال 2008 به عنوان سرمربي دورتموند انتخاب شد و در اولين فصل حضورش، اين تيم را از رده سيزدهم فصل قبل به مقام ششم رساند.روند رو به رشد دورتموند با كلاپ در فصل بعد با كسب مقام پنجم در بوندس ليگا تداوم يافت.به نظر ميرسد فصل كنوني،فصل شكوفايي دوباره دورتموند و به ثمر رسيدن تلاشهاي كلاپ است.
شروعي تلخ، بازگشتي رويايي
زرد و مشكي پوشان فصل را با شكست دو بر صفر مقابل باير لوركوزن آغاز كردند كه شروعي نااميد كننده به شمار ميآمد.اما اين اولين وآخرين شكست آنها در اين فصل از بوندس ليگا تاكنون بوده است. آنها در 14 مسابقه بعدي،13 بار پيروز از ميدان بيرون آمدند و تنها مقابل هوفنهايم به تساوي رضايت دادند.در تاريخ بوندس ليگا اين نخستين باري است كه يك تيم در 15 هفته ابتدايي 40 امتياز كسب كرده است.دورتموند در 8 بازي اخير خارج از خانه خود همواره پيروز مسابقه بوده كه اين نيز يك ركورد محسوب ميشود.از ابتداي فصل تاكنون بوروسيا دورتموند به پيروزيهاي جالب توجه و حائز اهميتي دست يافته است. اولين پيروزي ارزشمند آن ها،برد خارج از خانه مقابل اشتوتگارت در هفته دوم بود كه به لطف گلهاي اشملتزر، گوتزه و باريوس حاصل شد تا اين تيم شكست خانگي هفته اول را از ياد ببرد.دومين بازي مهم رويارويي با شالكه در داربي ريويير بود كه وست فالنيها با حساب 3 بر يك شاگردان ماگات را از پيش روي خود برداشتند.آنها در هفته هفتم در سيگنال ايدونا ميزبان رقيب ديرينه خود، بايرن مونيخ بودند كه با دو گل نوري شاهين و باريوس، باوارياييها را مقهور قدرتشان ساخته و پيروزي را به طرفداران خود هديه كردند.
بعد از اين پيروزي بود كه همه نگاهها معطوف به جوانان كمنام و نشان دورتموند شد.پيروزي 4 بر يك مقابل مونشن گلادباخ،آن هم در شرايطي كه گلادباخ با يك گل پيش افتاده بود،نشان از روحيه بالا،شخصيت پيروزي طلبانه و قدرت بازگشت به مسابقه در تيم يورگن كلاپ بود.
در ليگ اروپا وضعيت دورتموند به خوبي ليگ آلمان نيست.اين تيم در مرحله گروهي با هشت امتياز در مكان سوم گروه خود قرار دارد و براي صعود به مرحله بعد با توجه به پيروزي احتمالي پاريسن ژرمن مقابل كارپاتي اوكراين، بايد در مسابقه آخر خود برابر سويا در ورزشگاه رومن سانچس پيسخوان به برتري برسد.اين در حالي است كه سويا بازي رفت را به پيروزي يك بر صفر به سود خود به پايان رساند.
ستارههاي گمنام
كلوپ را ميتوان يك مربي آينده نگر و بسيار جسور دانست. او هم اكنون 17 بازيكن زير 23 سال در تيم خود دارد.در اكثر بازيهاي دورتموند در اين فصل حداكثر سه بازيكن بالاي 23 سال در زمين مسابقه حضور داشته اند.كلاپ دورتموند را با سيستم 1-3-2-4 راهي زمين مسابقه ميكند.رومن وايدن فلر كه سابقه 10 سال حضور در دورتموند و بيش از 200 بازي براي اين تيم را دارد،سنگربان دورتمونديهاست.در طول 15 هفته آغازين فصل تنها نه بار توپ از خط دروازه دورتموند عبور كرده كه اين مسئله حاكي از آمادگي فلر در اين فصل است.مت هوملز 22 ساله،محصول آكادمي فوتبال بايرن مونيخ،به همراه نون سوبتيچ صرب كه او نيز 22 سال دارد،خيال كلاپ را از قلب دفاع دورتموند آسوده كرده اند. خط مياني بوروسيا دورتموند مملوء از بازيكنان پر استعداد و جوان است.نوري شاهين در مركز زمين نمايشهاي جالب توجهي در طول فصل داشته است.اين بازيكن ترك تبار در 16 سالگي جوانترين بازيكني لقب گرفت كه در بوندس ليگا به ميدان رفته و اكنون پس از گذشت شش سال نقش موثري در اوج گيري دوباره بوروسيا دورتموند داشته است.ماريو گوتزه 18 ساله نيز جاي ثابتي در خط ميانه دورتموند يافته است.نمايشهاي تحسين برانگيز او باعث شد يواخيم لو او را به تيم ملي آلمان دعوت كند.نكته بسيار جالب اين است كه هافبك تهاجمي دورتموند كه در اين فصل هشت گل براي اين تيم به ثمر رسانده و مهره كليدي كلوپ به شمار ميرود،كسي نيست جز يك بازيكن ژاپني به نام شينجي كاگاوا كه او نيز همانند بسياري ديگر از بازيكنان دورتموند تنها 22 سال دارد.او را يكي از پديدههاي جوان بوندس ليگا در اين فصل خوانده اند.كاگاوا معمولا پشت سر تك مهاجم دورتموند يعني لوكاس باريوس بازي ميكند.باريوس،بازيكن آرژانتيني الاصل بوروسيا دورتموند كه تابعيت پاراگوئهاي دارد،در اين فصل نه بار موفق به گشودن دروازه حريفان شد.
كلوپ و شاگردانش امروز بايد به مصاف وردربرمن بروند.تيمي كه در پنج بازي اخيرش در بوندس ليگا تنها پنج امتياز كسب كرده است.در حالي كه دو بازي به پايان نيم فصل باقي مانده،بوروسيا دورتموند، زود هنگام قهرماني نيم فصل را به دست آورده است.10 امتياز اختلاف با تيم دوم يعني ماينتس،افول بزرگاني چون وردربرمن و اشتوتگارت و البته بحران نتيجه گيري در بايرن مونيخ و شالكه،همه و همه به اين معناست كه باد همچنان بر وفق مراد وست فالنيها ميوزد.بايد به انتظار نشست تا مشخص شود كه آيا كلاپ و شاگردانش در ادامه فصل نيز قدرتمندانه اين راه را ادامه خواهند داد يا اينكه حوادث و بحرانهاي احتمالي آنها را به سرنوشت دو فصل پيش هوفنهايم دچار ميكند