ماشین خودت که کم کارکرد تر بود؟! عجیبه تو این کیلومتر و کیفیت اون موقع اذیتت کرده! از صفر دسته خودت بوده؟؟؟نقل قول:
راستی 11300؟:18: مگه تیپ 5 بوده؟
این 83 هم که میگی قیمتش همین حدود هست.مباریک باشه:46:
Printable View
ماشین خودت که کم کارکرد تر بود؟! عجیبه تو این کیلومتر و کیفیت اون موقع اذیتت کرده! از صفر دسته خودت بوده؟؟؟نقل قول:
راستی 11300؟:18: مگه تیپ 5 بوده؟
این 83 هم که میگی قیمتش همین حدود هست.مباریک باشه:46:
نه ولی خیلی خیلی اذیت میکرد نمیدونم چش میشد این دفعه آخری دیگه اعصام داغون شده بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نه تیپ 2بودش گرون دادیم؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی طرف توی دیاگ دیده بود واقعا 45 تا کار کرده خیلی ذوق مرگ شده بود:38:
خیلی دوسش داشتم ماشین از یه صفر تمیزتر بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم خیلی خوب کم کارکرد:20:96 واسه 83 خیلی کم خیلی تمیز فردا اگه تنستم عکس اش رو میزارم:20:
ماشین رو گرفتیم فردا سند میزنیم:20:7500000 خریدیم:20:
نه گرون ندادین ! انداختین:31:(البته عذر میخوام اگه حرف درستی نزذم:11:)نقل قول:
تا جایی که یادمه تو قسمت کیلومترش مخصوصا صفحه کیلومترش دستکاری شده بود!:31: حس میکنم درسته کم کارکرد بوده اما کمی تو برقیش دست رفته بوده! 206 هم فوقلاده برقیش حساسه!
مبارک باشه! شیرینی ما هم فراموش نشه:31:
نقل قول:
نه کیلومترش فقط صفحه اش سوخته بود که عوض اش کردم:20:همین بود مشکل برقی نداشت:20:
ممنون:10::11:
غزیزم آخه کیلومتر 206 صفحه ای نیست! اونا که میگین به اصطلاح اسپرت هست و خودشون میندازن!درجریان مشکلت کاملا بودم:31: البتخ شاید حدس من اشتباه باشه! چون من از دور دارم ببرسی میکنم!نقل قول:
درکل ایشالله که چرخ ماشین جدید براتون بچرخه اونم بی دردسر:46:
دوستان ما یه 206 تیپ 5 یافتیم فقط مشکلش اینه که مدل 83 هستش ... قیمتم 10 داده احتمالا بشه یکمی کمتر راه بیاد . فقط چندتا سوال ؟
83 زیاد قدیمی نیست ؟ قدرت موتور پایین نیومده بعد 7 سال کار کردن ؟ خرج نمیذاره رو دستمون ؟
بعد چقدر از نظر کیفیت ساخت و قطعات با تیپ 5های جدید فرق داره منظورم این جریان فرانسوی بودن و این حرفاس ؟
بعد هواسم نبود به کارکردش چقدر کاردکرد خوبه براش؟
please delete it
ذوست عزیز همچی به کارکرد بستگی داره! قیمتشم تنده!نقل قول:
کارد کرد برای 83 خب چقدر با این قیمت مناسبه ؟ قیمت که من همینجا دیدم تیپ 2 مدل 85 همین قیمتو دادن !
سلام به دوستان
ممنون میشم قیمت یک دستگاه تندر 90 ( E2) مدل 1386 .. نیمه فول .. بیمه تا پایان سال .. بی رنگ .. کارکرد 65000
قیمت اگه بدید ممنون میشم
فنی کاملا سالم