محض اطلاع دوستان کمترین درآمد در آمریکا الان حدود ماهی 2000 دلاره و درآمد متوسط در ایران حدود 600 دلارنقل قول:
اگر اون آمریکایی 10 تا بازی 50 دلاری هم بخره تازه میشه یک چهارم حقوقش در حالی که در این جا کل حقوق طرف رفته
Printable View
محض اطلاع دوستان کمترین درآمد در آمریکا الان حدود ماهی 2000 دلاره و درآمد متوسط در ایران حدود 600 دلارنقل قول:
اگر اون آمریکایی 10 تا بازی 50 دلاری هم بخره تازه میشه یک چهارم حقوقش در حالی که در این جا کل حقوق طرف رفته
شما هر ماه 90 تومان.......:18:من دیوونه نیستم:13:نقل قول:
تازه این دوستمون 2000 تا رو با تخفیف گفت:31:، متوسط روی 3000 تا باید حساب کنی...:19:نقل قول:
نقل قول:درسته،اما درصد مالیاتی که میدن چی؟یه نوشابه میخری 3 دلار.....مطمئنا مقداری که خرج میکنی با مقدار حقوق هر کس باید برابر باشه،اینو هر کشوری رعایت میکنه،حتی ایران.....شوهر عمه من ،الان در فرانسه مدیر یه بخشی هستن در Kodak فکر کنم هستن،ایشون این ایده رو دادن که اگه کسی اومد مثلا تو پاریس یه عکس گرفت،بگه اینروز این ساعت من مثلا تو ونیز عکسم رو تحویل میگیرم،الان سالی دارن 340 هزار دلار حقوق میگیرن،100 هزار دلار از این حقوق میره به مالیات،خب خرج در اونجا رو هم حساب کنید + همه چی خصوصی هست و درآمد دولت تنها از راه مالیات هست....ما در ایران چیزی نمیدیم که،الان پدر من که درآمدش سالی حداکثر 1 میلیارد یا یکم بیشتر هست،چقدر پول مالیات میده؟قول میدم کمتر از 100 میلیون....چقدر خرج میشه؟قول میدم در سالی من خیلی کمتر از 50-40 میلیون خرج میکنم،خب کسانی که حقوق کمتر میگیرن،کمتر هم خرج میکنن،من نمیگم من رو گنج نشستم،من خودم الان دیگه مثل قبلا بازی نمیخرم،ماهی نهایتا 2 بازی اوریج،کسی که وضعیت مالی ضعیف تری داره،ماهی 1 بازی بگیره،2 ماه 1 بازی یا 3-4 ماه یک بازی....نقل قول:
_
داستان بازی لو نره:دی : (سفید هست نوشته زیر)
یک چیزی خیلی جالب در بازی این هست،که شما در پرونده فکر کنم 16-17 باشه که با kelso هستید و دیگه Phelps نیستید...من که خیلی خوشم اومد:دی :ایکس
خوش به حال خودمون که مجانی همه بازیها رو بازی میکنیم و ناز هم میکنیم :31:تازه دوقرت ونیممون هم باقی هست.:5::8::31:نقل قول:
آخه واسه چی اورج میخرین؟واسه دله خودتون یا واسه دله شرکتها؟اگه واسه دلتون که هیچ اما اگه واسه شرکتو صنعت بازیسازی این کاره میکنید بذار بگم اونا حتی توجهی به منو شما نمیکنن.بذارید یه سرچی کنیم ببینیم کنسولهامون اورجیناله؟میکرو یا سونی با ایران قرارداد داره؟وقتی لایو میزنیم بن نمی شیم؟نوچ نوچ نوچ:13:ما همچیمون کرکیو هکیو اشکال داره واسه چی بازی اورجنال بخرم:20:جدا از 90 تومنش
درباره این که درآمد 340 هزار دلار هست و 100 هزار دلارش مالیات میشه این رو بگم که شوهر عمتون داره خالی میبنده چون که بالاترین مالیات دنیا رو آمریکا داره با 25 درصد اونوقت فرانسه میشه 29 درصد؟؟؟؟؟نقل قول:
اما درباره قسمت های قرمز
پدر شما درآمدش سالی 1 میلیارد هست اون وقت شما میگی رو گنج ننشستی؟
مگه چند نفر هستن که همچین درآمدی رو در سال داشته باشن؟
شما در سال 40 50 میلیون خرج میکنی در حالی که درآمد خیلی ها در سال به 40 50 میلیون نمیرسه اون وقت میگی رو گنج ننشتی؟
شما با این درآمدی که داری بایدم بازی اوریجینال بخری
توی همون آمریکا درآمد میانگین مردم حدود 100 هزار دلار هست در حالی که درآمد شما 1 میلیون دلار
بنابراین دیگه حرف از بقیه مردم نزنید , بله شما میتونی تو یه روز 1000 تا بازی اوریجینال بخری ولی کسی که حقوقش ماهی 700 تومن هست چی؟
دیسک سوم ماجرا داره خیلی جالب میشه...امیدوارم اون اتفاقی که پیش بینی می کنم نیوفته...
جنگ جهانی دوم و دور ماندن ایالت متحده از جنگ به دلیل مسائل جغرافیایی واقعا تاثیر گذار بوده.....عجب روندی داره این تاریخ
دوستان کسی نبود جواب بده؟نقل قول:
خب،من مثال زدم،من حساب پول و خرج شوهر عمم رو ندارم،فقط یادمه تو این مایه ها بود پولی که باید میداد،ولی مطمئنم بیشتر از 80 هزار یورو بود،نقل قول:
کسی که 700 هزار تومان حقوق میگیره،خب با توجه به وضع فعلی کشور،میتونه هر 2 ماه یک بازی بخره....اینجوری هم در برابر شرکت سازنده اگر به اسلام اعتقاد داره مسئول نمیشه، هم خودش کیف میکنه و میگه بازی اوریج دارم،هم فرهنگ جامعه رو ارتقا داده و در ضمن،مالیات با توجه به افزایش حقوق،افزایش کاملا تصاعدی داره....من به اسلام اعتقاد چندانی ندارم،اما اگر اسلامی رو قبول دارید،به نظر من درست نیست اون دنیا جلوی EA و Activison و .... بخوایم جواب بدیم....قول میدم این بازیهایی که ما داریم تا 3-4 سال دیگه پوسیده میشه اصلا:دی ...البته این هم مانند همین قوانین جدید راهنمایی و رانندگی نیاز به همچین محیطی داره....
عزیزم،شما اگر کنسولتون رو اوریج بگیرید و بازی اوریج بزارید،بن میشید؟خیر....اینکه آیپی ایران در خیلی از موارد بلاک هست،به خاطر رایطه زیبای سیاسیمون هست....نقل قول:
هنوز جالب تر هم میشه حامد جان...اتفاق هایی که میفته و .....واقعا زیبا میشه در آخر بازی....نقل قول:
فارسی...قدم به قدم...جالبه...خیر...اگر دوستان مایل باشن میتونم خودم تمامی پرونده ها رو به صورت فارسی + ویدیو بزارم....نقل قول: