به رفیقات بگو جواب پست منو بدن !!!:19:نقل قول:
Printable View
به رفیقات بگو جواب پست منو بدن !!!:19:نقل قول:
ببین اگه دانلود زیاد داری و از طرفی مشکل سرعت دانلود با حسابگر نداری همینو ادامه بده چون اون چیزی که در طی 24 ساعت با سرعت 256 مخابرات دانلود میکنم برابر اون 5 ساعت دانلود شماست پس هزینه برق و استهلاک سیستم کمتره ولی اگه وب گردی داری در طول روز خوب نامحدود از مخابرات بگیری بهترهنقل قول:
انتخاب با خودته:20:
---------- Post added at 11:07 AM ---------- Previous post was at 11:05 AM ----------
دوستان این مخابراتی ها هم شوت میزننا
بهشون گفتم که اشتراک من 256 ئه ولی الان که وصل شده روی 512 برام بستن:20:
زنگ بزنم کمش کنن؟؟؟
ممنون آقا مهدی از جوابت
اگه زحمتی نیست بگو چطوری تست سرعت بگیرم
:20:
توجه
توجه
توجه
به همه کاربران حسابگر
کسانی که اینترنت حجمی از حسابگر دارند یه روز قبل از اینکه شارژ اونها تمام بشه به صورت آنلاین خط خودشونو شارژ کنن و تا آخر حجمشون رو دانلود کنن بعد یه گیگ از دوگیگ ذخیره شارژ ماه آینده وارد حساب شما میشود اونو مصرف نکنید یه زنگ به حسابگر بزنید و بگید که سیستم شما کامل شارژ نشده اونا هم تاریخ رو تا یک ماه آینده میزنن و دوگیک به شما میدهند در حالی که شما یک گیگ ذخیره دارید و ماه آینده سه گیگ در اختیار دارید یعنی یک گیگ مجانی:20:
:20:مطلبی که در مورد حسابگر دادم صد در صد جواب میدهد و من الان حدود یک سال است که این کار رو میکنم
---------- Post added at 11:22 AM ---------- Previous post was at 11:20 AM ----------
هر کی آهنگ جدید میخواد بگه تا براش ارسال کنم چه کردی چه فارسی ولی بیشتر فارسی
تست سرعت برای حسابگر زیاد جالب در نمیاد چون در دانلود تعداد کانکشن بیشتری اسفاده می شه و لی در تست سرعت فقط یه کانکشننقل قول:
ولی برو به سایت speedtest.net
برات اون وسط یه سرور تو کشور کویت رو نشون می ده روش کلیک کن شروع به تست می کنه
می تونی با سرورهای دیگه هم تست بگیری
دوستان این مخابراتی ها هم شوت میزننا
بهشون گفتم که اشتراک من 256 ئه ولی الان که وصل شده روی 512 برام بستن:20:
زنگ بزنم کمش کنن؟؟؟
صداشو در نیار مال من و چند تا از این دوستامم اینطوره :5:
امروز رفتم از مخابرات سرویس 512 گرفتم
اصلا نیازی هم به نامه حسابگر برای جمع آوری خط نبود ( خط مال ماست کی میگه باید از حسابگر اجازه بگیریم ؟ )
بهنام جان مگه شما از اول 512 نگرفته بودی؟نقل قول:
---------- Post added at 09:07 PM ---------- Previous post was at 09:05 PM ----------
خوبا اگه یه هفته این حسابگر رو شارز نکنی در خواست جمع آوری خط اتوماتیک می ره مخابراتنقل قول:
در اصل توی اون در خواست جمع آوری خط شماره پورت و mdf رو می زنه که برای جمع آوری خط لازمه خودم هم از آسیاتک و هم از حسابگر تا حاالا نامه بردم برای جمع آوری خط
حسابگر خاک بر سر پهنای باندشو کم کرده