یه جای مخفی تو بازی هست که با گرگ مشخص شده ولی نمیشه رفت اونجا الان 5 تاشو گرفتم فقط همین مونده اونجایی که دهانه ی اون داخل یه دیواریه و هیچ راهی هم نیست که از اون دیوار بالا بریم
لطفا کمک کنید
Printable View
یه جای مخفی تو بازی هست که با گرگ مشخص شده ولی نمیشه رفت اونجا الان 5 تاشو گرفتم فقط همین مونده اونجایی که دهانه ی اون داخل یه دیواریه و هیچ راهی هم نیست که از اون دیوار بالا بریم
لطفا کمک کنید
سلامنقل قول:
چند صفحه پیش یکی از دوستان توضیح مفصلی داده بودند. که من اینجا میگم. شما ابتدا باید تمام ساختمان ها رو بسازید همون که نوشته breaking . سپس اب تو اون منطقه بالا میاد و شما میتونید برید و به اون ورودی دسترسی داشته باشید.
ای بابا من در به در دنبال تاپیک بودم!!! حتی تو تاپیک نسخه ی کامپیوتری هم پست دادم:21:
دوستان یه سوال:من الان به 2 تا از این علامت تعجب ها(کسانی که باید واسشون کار انجام بدیم) دسترسی ندارم.یکیش که پشت یه قلعس و یکی دیگشم میگه شما به این قسمت از خاطرات دسترسی ندارید.چه کار کنم که به این 2 تا دسترسی پیدا کنم؟
ممنون
اینکه نسخه pc بازی اینقدر دیرتر از نسخه console میاد علت خاصی داره یا الکی ما پی سی گیمرها رو گذاشتن تو کف.
بله علت خاصی دارهنقل قول:
علتش هم اینه که اگه همزمان با نسخه ی کنسولی عرضه بشه احتمال کپی از بازی خیلی زیاده و درنتیجه رو کنسولها فروش کافیو نمیکنه.درنتیجه یه 2-3 ماهی تاخیر میندازن تا فروششو رو کنسولا بکنه
درود به دوستان عزیز
باید یه تشکر صمیمانه از شما کنسول داران عزیز کنم که داستانو برای ما pc بازها مخفی و دست نخورده باقی گذاشتید و لو ندادید!
تاریخ دقیق عرضه ی این بازی برای pc کیه؟؟؟؟؟
تاریخ دقیق عرضه 22 فوریه 2011 هستش یعنی حدود 1 ماه و نیم دیگه.
واقعاًمتأسفم.نقل قول:
تاریخ دقیق عرضه 22 فوریه 2011 هستش یعنی حدود 1 ماه و نیم دیگه.
چرا متاسفی؟ نکنه اون شرکت ها با تو مشکل دارن این کارو می کنن؟ :31:
خب وقتی توی پی سی کپی زیاد میشه و فروش بازی های مولتی پلتفرم کمتره مجبورن این کارو کنن
حتی به سیستم drm اونم نمیشه زیاد ایراد گرفت. چون شما باید خودتون رو جای اون شرکت ها بذارید و ببینید به خاطر بازی های کپی چه قدر ضرر می کنن!