[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
کرایوف: ترکیب اسپانیای مقابل سوئیس و هندوراس، تیمی کامل استاسطوره فوتبال هلند معتقد است که اسپانیا پتانسیل بیشتری در مقایسه با برزیل و آرژانتین دارد.سایت گل- یوهان کرایوف،رئیس افتخاری باشگاه بارسلونا در صحبتهایی حمایت خود از تیم دل بوسکه در رقابتهای جام جهانی را اعلام کرده است.
کرایوف هلندی در صحبتهایی گفت:« می دانم که صحبتهای متعددی دراین رابطه که آیا اسپانیا بهتر می شود یا خیر وجود دارد..من همچنان از تماشای بازیهای این تیم لذت می برم و اگر اسپانیا در مقابل شیلی، به صورت ترکیبی از بازیهایی که مقابل سوئیس و هندوراس را به نمایش بگذارد، تیم کاملی خواهد بود.»
این مربی هلندی در ستون ویژه اش در روزنامه ال پیریودیکو، به این نکته اشاره کرد که ماتادورها نباید این همه بخت گلزنی را از دست بدهند و نوشت:« اسپانیا اگر بخواهد این همه فرصت گلزنی را از دست بدهد، اصلا خوب نیست، چرا که هیچ وقت نمی توانی بگویی که آنها بازی خوبی را به نمایش گذاشتند. آنها در جریان دیدار مقابل سوئیس از نظر جایگیری به مراتب برتر از تیم حریف بودند و شایستگی کسب یک پیروزی آسان را داشتند. با تماشای بازی اسپانیا گاهی وقتها دلت می خواهد لباس بپوشی و به زمین بروی و تو شوتزنی کنی.»
کرایوف ادامه داد:« بازی اسپانیا را بسیار دوست دارم و مقابل هندوراس هم بازی خوبی را به نمایش گذاشتند. ویا در جناح چپ، با همان استیلی بازی می کند که گواردیولا با اتکا به آن بارسلونا را متحول ساخت. پپ ویا را با شماره 9 نمی خواهد، چرا که در آنجا مسی را دارد. او ویا را به عنوان سورپرایزی برای جناحین تیمش می خواهد که با دریبل کردن خود را به دروازه حریف برساند و در آنجا اگر مشکلی نبود، شوت به سمت دروازه حریف!این یکی از ویژگی های مهم بازی ویاست.»
کرایوف در ادامه با آنالیز سایر بازیکنان اسپانیا گفت:« ناباس برای 90 دقیقه بازی کردن ساخته نشده و به ویژه اینکه نمی تواند 20 یا 30 بار سعی کرده و برخواسته اش پافشاری کند. اسپانیا می بایست از بازیکن خط میانی چپ پا بهره ببرد. در مقابل هندوراس همه راست پا بودند و فوتبال را از این زاویه دنبال می کردند ولی برای آنکه تیم سختی نکشد باید بازی گروهی بیشتری را به نمایش گذاشت.»
این اسطوره یونانی، اسپانیا را مدعی اصلی قهرمانی می داند ودر بخش پایانی صحبتهایش در این رابطه گفت:« به نظر من اسپانیا پتانسیل بیشتری در مقایسه با برزیل و آرژانتین دارد. آنها به خوبی می دانند که قهرمان شدن، تلاش زیادی می خواهد. آنها در مقابل سوئیس و هندوراس این را نشان دادند ولی برایشان حریف مرحله یک هشتم پایانی اهمیت چندانی ندارد.»
اسپانیای آبی پوش مقابل شیلیتیم ملی اسپانیا با پیراهنهای آبی و شورتهای سفید مقابل شیلی قرار خواهد گرفت
سایت گل- تیم ملی اسپانیا دیدار سومش در مرحله گروهی رقابتهای جام جهانی را با پیراهنهای آبی و شورتهای سفید مقابل شیلی برگزار خواهد کرد.
دیدار این دو تیم ساعت 23 جمعه برگزار می شود و اسپانیابه عنوان تیم دوم با پیراهنهای دومش روانه میدان می شود. دراین دیدار شیلیایی ها با پیراهنهای قرمز و شورتهای آبی همیشگی شان روانه میدان می شوند و از همین رو ماتادورها لباسهای دومشان را برتن می کنند.
مسئولان فیفا به سران تیم ملی اسپانیا خبر دادند که قرمزپوشان می بایست لباسهای دیگری را مقابل شیلی برتن کنند و بدین ترتیب اسپانیا در مهمترین دیدارش ، با لباسهای آبی به میدان خواهد رفت..این بار شیلی قرمزپوش خواهد بود!
امیدوارم شیلی رو با گل های زیادی لوله کنیم تا درس عبرتی برای بقیه تیم ها بشه . :31:
والا من که از همین الان خودم رو آماده کردم که حذف بشیم!نقل قول:
واقعا شرایط بدی هست!
مخصوصا که رفتنمون وابسته شده به بازی سوییس، واقعا چه ضد حالی میشه اگه ما ببریم، سوییس هم ببره، و با تفاضل گل حذف بشیم!
من از 98 طرفدار اسپانیام، اما اگه ایندفه هم نتونه کاری بکنه، ول می کنم کلا وی رم طرفدار مالدیو میشم، لااقل دلمون خوشه میبازیم بی هیچی باختیم، نه با 11 تا ستاره تو زمین! :41:
سلام ...
اینیستا به بازی شیلی می رسه ؟! قبلا خونده بودم که کلا مصدوم شده اما بعضی از دوستان می گفتن به بازی می رسه . کلا وضعیتش چطوریه ؟
در کل شیلی حریف خیلی سرسختیه . امسال تیم خیلی خوبی داره ... اما امیدوارم اگه اسپانیا برد به همراه شیلی صعود کنه اگه امکانش باشه ...
شیلی تیم پرسرعتیه و چون اسپانیا رو به جلو بازی میکنه باید مواظب ضد حمله ها باشن . باید با اختلاف ببریم .
واقعا گروه عجیبیه . 2 تا تیم 3 امتیازی و 1 تیم 6 امتیازی !!
عزیزم نگران نباش اگه اسپانیا شیلی رو ببره حتما صعود میکنه .نقل قول:
چون الان تفاضل گل شیلی 2+ هست و اسپانیا 1+ و در گل زده هم برابر هستند .
اگه با تفاضل یک گل ببره تفاضل گلشون برابر میشه و گل زده اسپانیا بیشتر میشه و از شیلی بالاتر میشه .
فقط میمونه بازی سوییس که اگه ببره با چه تفاضلی باشه . الان تفاضلش صفر هست و اگه تفاضلش از اسپانیا کمتر بشه
اونوقت ما به امید خدا اول میشیم .
ما حتما باید شیلی رو ببریم تا صعود کنیم و حتما باید با گل های زیاد ببریم تا اول گروه بشیم .
اسپانیا شیلی رو ببره حتما صعود میکنه. نتیجه سوییس فقط میتونه شیلی رو حذف و اسپانیا رو دوم کنه.نقل قول:
وضعیت فعلی گروه H:
1- شیلی با 6 امتیاز تفاضل +2 و 2 گل زده
2- اسپانیا با 3 امتیاز تفاضل +1 و 2 گل زده
3- سوییس با 3 امتیاز تفاضل 0 و 1 گل زده
4- هندوراس با 0 امتیاز تفاضل -3 و 0 گل زده
با ضعیف ترین برد:
شیلی 0-1 اسپانیا
سوییس ?-0 هندوراس
1- سوییس با 6 امتیاز و تفاضل ?
2- اسپانیا با 6 امتیاز و تفاضل +2
3- شیلی با 6 امتیاز و تفاضل +1
4- هندوراس با 0 امتیاز
سوییس برای اول شدن باید 2 گل بهتر از اسپانیا نتیجه بگیره. در حالت فوق 3-0 بزنه.
نقل قول:
گل زده اسپانیا 2 هست . :46: