کدوم سایت؟؟ من رفتم sanjesh.org فقط دولتی و ... رو زده بود دانشگاه ازاد ناپیوسته رو پیدا نکردمنقل قول:
هم کارشناسی ناپیوسته ازاد رو نزده..کد:http://www.azmoon.com/
Printable View
کدوم سایت؟؟ من رفتم sanjesh.org فقط دولتی و ... رو زده بود دانشگاه ازاد ناپیوسته رو پیدا نکردمنقل قول:
هم کارشناسی ناپیوسته ازاد رو نزده..کد:http://www.azmoon.com/
بچه ها جواب بدید دیگه! کجا و کی نتایج رو دادن ؟؟ سرکاریه نکنه! من امروز دو ساعت تو نت چرخیدم واقعا نمی دونم چی بگم !نقل قول:
لطفا دیگه اطلاعات غلط ندید و وقت مردم رو نگیرید اگه وقت خودتون بی ارزشه!
کارشناسی ناپیوسته ازاد هنوز اعلام نتایج نشده
teaching دیگه اشباع شده ولی برا مترجم خوب همیشه کار هستنقل قول:
دانشگاه بجنورد هم سال اولشه این رشته رو میگیره من بودم نمیرفتم
نقل قول:نقل قول:سایت سنجش مربوط به دانشگاه ازاد نیستش که.نقل قول:
شما تو سوالتون گفته بودید کنکور زبان نگفتید ناپیوسته.
سلام به همه عزیزان :20:
من سوالی دارم که جوابش خیلی حیاتیه !
من پشت کنکوری هستم و یک سال کنکور دادم و قبول نشدم (درس نخوندم به دلیل علاقه ای که به رشتم ندارم :41: رشتم ریاضیه )
و خلاصه امسال ساله دومیه که میخوام کنکور بدم و در صورت قبول نشدن مجبورم برم سربازی :27:
آشنایان منو راهنمایی کردند و گفتند میتونی امسال کنکور زبان بدی
من که رشتم ریاضیه میتونم تو کنکور سراسری زبان شرکت کنم ؟ من غیر حضوری نوشتم . زبان پیش دانشگاهی جدا داره ؟ یعنی حتما باید پیش دانشگاهی مخصوص زبان رو بگذرونم ؟ امکانش هست ؟
میشه در مورد درسهاش توضیح بدید . بمن گفتند کتاب های عمومی هست مثل ادبیات و انگلیسی و دینی ...
بعد از اینکه کنکور قبول شدم چه رشته هایی دانشگاه میتونم برم ؟
بعد بنظرتون آزاد هم شرکت کنم ؟ (من امسال اصلا آزاد ثبت نام نکرده بودم و فقط سراسری دادم)
جواب شما اهمیت داره . میخوام همتون نظر بدید تا به نتیجه درست برسم :11:
بله شما می تونی کنکور زبان شرکت کنی.فقط برای ازاد می تونی خود زبان رو شرکت کنی و برای سراسری میتونی هم زبان کنکور بدی هم ریاضی.نه زبان پیش دانشگاهی جدا نداره ولی یه سری جاها به صورت ویژه برای زبانی ها کار می کنن مثل خیلی از موسسه ها تو تهران.شما با هر پیش دانشگاهی می تونی شرکت کنی.امکانش هم هست.برای ازاد باید فقط همون عمومی ها (فارسی . دینی . عربی .زبان )رو بخونید+یه سری سوالای ازاد که الگوشو یاد بگیری.برای سراسری غیر از دروس عمومی زبان تخصصی هم ازتون امتحان می گیرن که ستجش خودش گفته منابعش ایناست:/head wayNew Bridging The Gap /504 /essensial grammer و .... اینا رو خودشون تو تلویزیون من شنیدم گفتن.اما اصلشو بخوای:کتابای دکتر شهاب اناری برای کنکور تخصصی زبان هستش که اگه اینو بخونی اونارم در کنارش 100 در 100 زبانتو خوب می زنی.اما حواست باشه تمامه توانتو رو زبان نزار فارسی هم تاثیر زیادی تو قبولیت داره.اگه خوب بخونی ازادو قبولی اگه عالی بخونی سراسری هم قبولی.ازاد زبانو خوب بزنی 100 % قبولی من ازمایشیمو زبان شرکت کردم به خاطر بالا زدن زبانم راحت قبول شدم مترجمی تهرانو ولی سراسری یکم فرق داره درسای دیگه هم مهمه ولی این نظر منه شاید کسی مخالف باشه با این ولی 100 زدن زبان عمومی سراسری مثل اب خوردن ولی ازاد یکمی باید روش کارشو بلد باشی چون از کتاب نیستش یه جورایی.نقل قول:
موفق باشی
خیلی ممنون :40::11:نقل قول:
من از صحبتاتون فهمیدم باید در هر صورت درسایی پیش دانشگاهی ریاضی رو بخونم . درسته ؟
یه چیزی میگم نخندید ولی من پارسال درسای دیفرانسیل و و فیزیک و هندسه که درسای پیش دانشگاهی هست رو نخوندم امتحان هم ندادم :41: یعنی کنکور رو فقط شرکت کردم در هر صورت قبول نمیشدم چون همه درسای پیش رو قبول نشدم
برای کنکور آزاد زبان حتما باید این درسا رو امتحان بدم ؟
عجب بدبختی شده :18: نگید تنبلی نخوندی علاقه نداشتم بیخودی رفتم ریاضی همش تقصیر پدرمه که میگفت ریاضی بخون قبول شدن راحت تره بعد دانشگاه برو هر رشته ای که دوست داری !
باید تا شهریور سال دیگه درسای پیشی که پاس نکردی رو پاس کنی.به نظرم حتما ازاد رو شرکت کن.سراسری هم هم زبان رو شرکت کن هم ریاضی که شانست بیشتر باشه برای قبولی که حتما یه چیزی قبول بشی کارت به سربازی نکشه.نقل قول:
مرسی :46:نقل قول:
پس در هر صورت باید درسای اختصاصی رشته ریاضی رو پاس کنم
اگه مثلا جوری بود که میشد درسای عمومی + درسای عمومی پیش دانشگاهی خیلی بهتر میشد اگه میشد مثلا دیفرانسیل و فیزیک رو امتحان ندم :19:
نمیشه من الان انسانی بشم فقط عمومی ها باشه :31: