از سال 96 تا حالا ، هر جام توي يك چهارم به كره خورديم كه يه جام در ميان ، برديمنقل قول:
اگه به كره بخوريم ، نوبت برد ايرانه:31:
Printable View
از سال 96 تا حالا ، هر جام توي يك چهارم به كره خورديم كه يه جام در ميان ، برديمنقل قول:
اگه به كره بخوريم ، نوبت برد ايرانه:31:
سلام
این چینم که نتونست این قطری ها رو بفرسته تو با قالیها !
ولی ازبک همچین بگی نگید خوب تیمیه !
خب حالا بیاید از صعود حرف بزنیم!:31:
تو 1/4 به کی بخوریم خوبه ؟
من می گم این استرالیا زیادی پیره ! بعد اگه با اینا بازی کنیم بچه ها جو می گردشون و می خوان یه حماسه دیگه بسازن کلا از لحاظ روحی بهتره و البته از لحاظ فنی . جواد جان هم که هستن و کلا همه چی جوره....:31:
حالا اگه صعود نکنیم...(اااا زبونت رو گاز بگیر :31:)
lما اکثراً مقابل تیمهای بزرگ خوب بودیم-گیر ما مقابل تیمهای عربی بوده
پارک هم گفته بود خدا کنه مرحله بعد به ایران نخوریم
البته كمي زوده كه حدس بزنيم تيم دوم اون گروه كدومشونه:31: چون فقط كره بود كه مقابل بحرين عيار خودشو نشون داد و گرنه هند ضعيف تر از اينهاست كه لياقت حضور در جمع 16 تيم اول آسيا رو داشته باشه و فقط به مدد اون كاپ مسخره تيم هاي درجه 3 آسيايي تونسته بياد بالا و برد استراليا مقابل هند رو نميشه ملاك برتري اونها دونست. بايد منتظر بود و فردا بازي استراليا با كره رو ديد اونوقته كه خيلي از مسائل روشن ميشه. به نظر من فعلا برد كره مقابل بحرين با ارزش تر از برد استراليا مقابل هنده.نقل قول:
اما ميتونيم از اول شدن خودمون در گروه 4 با اطمينان بيشتري صحبت كنيم. شنبه با پيروزي مقابل كره شمالي صرفنظر از كسب هر نتيجه اي غير از پيروزي امارات مقابل عراق ميتونيم ضمن صعود به دور بعد صدرنشيني خودمونو مسجل كنيم.
به قول خياباني "واي كه چه حالي ميده" اگر ايران كره شمالي رو ببره و عراق و امارات مساوي كنن. اونوقت صدرنشيني ما قطعي ميشه و با توجه به اينكه در روز چهارشنبه هفته آينده بازي آخر انجام ميشه و بازي 4/1 نهايي هم بلافاصله در جمعه برگزار ميشه و تيم ملي در صورت صعود وقت كمي براي استراحت داره ميونه در بازي آخر به بازيكنان اصلي تيم استراحت بده تا بازي آخر مثل يه تمرين معمولي بشه و دردسري براي اونها ايجاد نكنه.
خب اگر شانس بياريم اين دوره زياد به عربهاي شاخص نميخوريم حداقل تا نيمه نهايينقل قول:
من يك بررسي مختصر انجام دادم
در گروه 1 اگر صعمود ازبكستان رو به عنوان تيم اول فرض كنيم كه احتمالش بسيار بالاست تيم دوم هم ميتونه قطر يا چين يا حتي كويت باشه ولي شانس قطر بيشتره
در گروه 2 من هنوز فكز ميكنم ژاپن ميتونه اول بشه و تيم دوم هم بين سه تيم باقيمونده فعلاً سوريه وضعش بهتره ولي بذارين اينجا استثنائا بگيم عربستان چرا كه ممكنه اين تيم برگرده و در ضمن حالش بيشتره!
در گروه 3 هم كه معلومه يا كره يا استراليا
در گروه 4 اگر ايران رو به عنوان شانس اول در نظر بگيريم تيم دوم ميتونه عراق يا امارات باشه كه البته زياد مهم نيست ولي من عراق رو در نظر ميگيرم!
با اين اوصاف در مرحله 4/1 نهايي بازي هاي به ترتيب ميشه :
1- قطر - ژاپن
2- ازبكستان - عربستان
3- استراليا - عراق
4- ايران - كره جنوبي:18: (باز هم خورديم به كره براي پنجمين بار پياپي)
در نيمه نهايي هم برنده بازي 1 با برنده بازي 3 و برنده بازي 2 هم با برنده بازي 4 بازي ميكنه.
به فرض اگر ايران بتونه در 4/1 نهايي كره جنوبي:31: رو ببره (با توجه به اينكه يكي در ميان برده و باخته و الآن نوبت ايرانه كه ببره) باز هم ممكنه بخوره به عربستان:18::41:
حالا تا چه حد اين پيش بيني درست از آب در بياد الله اعلم!
دوسته عزیز موهای سید جلال همونه!خوذتو گول نزن عکساش جاهای دیگه هست گیر دادی به این عکس؟نقل قول:
---------- Post added at 10:13 AM ---------- Previous post was at 10:11 AM ----------
اره ولی ایندفه فرق داره همه پشته همننقل قول:
---------- Post added at 10:16 AM ---------- Previous post was at 10:13 AM ----------
چین با ازبک مساوی میشه قطر به کویت میبازه همه چی شیر تو شیر میشه!با اینکه کویت شانسم داره اما نمیدونم چرا میگن حذف شد!اگه ۴تا به قطر بزنه ازبک چینو ببره جالب میشهنقل قول:
---------- Post added at 10:18 AM ---------- Previous post was at 10:16 AM ----------
عربا دیگه خیلی ضعیف شدن!باید بازیای بعدی رو از ایران دید تا بفهمیم میتونه قهرمان شه یا نه!نقل قول:
مثل سوسک له میشن خلعتبری میندازیم به جون دفاع خودش گل پس از دیگری میزنه :39:نقل قول:
4- ايران - كره جنوبي (باز هم خورديم به كره براي پنجمين بار پياپي)
با يك بازي چطور نظر همه برگشت اول تاپيك همه ميگفتن تو گروه خودمون چهارم ميشيم حالا همه حرف از قهرماني ميزنن :7:
ایرانیا کلا یا از اینور پشت بوم میفتن یا از اونورشنقل قول:
البته نظر من اینه که با کره مساوی کنن ولی اماراتو 6 تا بزنن این جیگرمون حال بیاد.:31: