نوت كه نداره بايد براش نصب كني
ريمايندر اگه منظورت reminder تقويم باشه كه روي روز مورد نظرت كيليك طولاني ميكني و باقيش ديگه تابلوست.
Printable View
نوت كه نداره بايد براش نصب كني
ريمايندر اگه منظورت reminder تقويم باشه كه روي روز مورد نظرت كيليك طولاني ميكني و باقيش ديگه تابلوست.
آخه رو calender که کلیک میکنم میگه باید اکانت گوگل بسازی . کلندر باز نمیشه!!!!؟نقل قول:
خب بساز کاری نداره که
از خود گوشی هم بسازی آسون تره و فقط ازت یوزر و پسورد میخواد
ویرایش......
مشکل از جای دیگه آب میخوره خوب:5:
هندزفری من مشکی هستش، رو نت هم که سرچ کردم اصلا سفیدش رو ندیدم. چون این هندزفری ربطی به X10 نداره که بخوان همرنگش رو توی پک بذارن. اگه کسی سفیدش رو داره عکس بذاره..نقل قول:
فکر نکنم اصلا اسم فایل رو نشون بده!
مال منم نشون نمیده!
جایی ندیدم که گفته باشه اسم فایل نشون داده میشه.
هندزفری MW600 شما چه رنگی هست؟
من با گوشیهای مختلف تست کردم. اولا که این گوشی به 3تا دیوایس میتونه pair بشه. از اون بیشتر هر دیوایسی رو که add کنین به جای سومی میاد. من با Satio, P990,P1,S700 امتحان کردم. برای همه اسم فایل و خواننده رو نشون میده. بعید میدونم اشکال از بلوتوث X10 باشه، احتمالا Mediascape این امکان رو نداره که اطلاعات توی tag فایل رو share کنه. سونی هم گفته توی اون آپدیت Mediascape بهتر میشه. احتمالا خودشون میدونن کجا خرابکاری کردن:31: این هم عکسش، اینجا با P990 داره کار میکنه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکبار که اکانت بسازید و کانکت بشید Calendar رو دانلود میکنه و از اون به بعد آفلاین استفاده میکنین.نقل قول:
آخه رو calender که کلیک میکنم میگه باید اکانت گوگل بسازی . کلندر باز نمیشه!!!!؟
من هم بار اول که عکس گرفتم ساعت 8 شب بود. عکسهاش افتضاح بود. فردا صبحش توی نور مناسب دوباره امتحان کردم و شگفت زده شدم. مخصوصا با ماکرو. فلش هم نیزنه، همینجوری روشنه فقط. تا 1متری هم به زور نور میده. توی موبایل فلش مثل Satio ندیدم. توی تاریکیه مطلق عکس گرفتم رواننننیم کرد. خود دوربین دیجیتاله. (ببخشید مقایسه کردم از دهنم پرید:31:)نقل قول:
کیفیت عکسشم خیلی خوب نیست . من تو شب عکس انداختم بدون فلش با نور مهتابی اتاق (حسابی حالمو گرفت). کیفیتش همینه یا میشه بالاتر برد؟
عکسایی که تو gsm گذاشته کجا عکسای این کجا!:2:
فلش عکس گرفتنو چجوری روشن میکنن؟ یعنی عکس که میگیره فلش بزنه
فعلا برای خوندن و فرستادن اس ام اس فارسی از این برنامه میتونین استفاده کنین.نقل قول:
ما که فارسی توش ندیدیم.
(با تشکر از دوست خوبم TITANIUM_ZARIN)
دکمه Shift رو که بزنید پ ژ گ چ هم داره.
کد:http://---------.ir/Forum/thread939.html
کیفیت پخش هنزفری بلوتوثش چطوره؟
بلندی صداش با آپدیت درست میشه یانه؟
کیفیت فیلم برداریش چجوریاست مثل ساتیو هستش یا نه/؟
کیفیت فیلم برداری خوبه و تو حالت WVGA از ساتیو بهتره ولی تو VGA نمیشه گفت کدوم بهترن
اچ دی هم تازه قراره بشه
ولی ضبط صداش اصلا قابل مقایسه با سایو نیست و ساتیو بهتره
دوستان برای نمایش فارسی هم مشکل داره؟
میشه یه اسکرین شات از قسمت فارسی بذارید مثلا یه SMS یا Web
مرسی
۲.۲ براش میاد؟
کی؟
کلا با توجه به فرمورش این یا Legend؟
واسه کسی که اصلا دوربین براش مهم نیست