گارانتیش سازگار هستنقل قول:
ساخت چینه
به نظر من بهترین انتخاب
تردید نکن
Printable View
گارانتیش سازگار هستنقل قول:
ساخت چینه
به نظر من بهترین انتخاب
تردید نکن
مدل خاصی از لایت ان مدنظرم نیست ...ترجیحا هر کدومش که بهتر باشه
چون من در مورد لایت ان هیچ شناختی ندارم .
بعدشم چرا جای تردید هست تو انتخاب پلکستور؟
من می خوام با اطمینان بخرم
مشکلاتی که سونی 830a در خوندن دی وی دی داره کمی منو دچار تردید کرد برای خریدش
اما در مورد پلاکستور کسی جواب منو به خوبی نداد
باز اگه مطمئنید که لایتون خوبه لطفا بهترین مدل و جدیدترینشو با امکانات بالا بگید تا من بخرم
البته باز اگه مطمئنید و اینکه مشخصات و امکاناتی که من گفتم داشته باشه
مرسی از راهنمایی هاتون .
تازه فکر نمی کنید سونی که ساخت ژاپن با گارانتی ئه ایران رهجو بهتر از لایتون باشه که ساخت چین ئه ؟ یا من اشتباه می کنم
البته برای من کارایی و طول عمرش مهمه .
دي وي دي رايتر سوني ساخت چين داشتم
بعد از 5 ماه قرقرش بلند شد ! فروختم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا مي خام بدونم دي وي دي رايتر لايتوني که قابليت blue ray داشته باشه و کابل ساتا هم داشته باشه گير مياد؟ چه قيمته ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اهواز که نتونستم پيدا کنم !
يه سوال ديگه مي خواستم ببينم استفاده از کابل ساتا براي رايتر تا چه حد در سرعت رايت دي وي دي تاثير داره ؟
آخه با دي وي دي رايتر قبليم ( سوني ) بعضي اوقات 3 ساعت طول مي کشيد تا 1 دي وي دي رو رايت کنم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من دوستان اصلا دنبال Blue Ray نريد چون اگه هم اومده باشه قيمتي حداقل چند صدهزارتوماني بايد داشته باشه. فعلا تا يكسال يا دوسال ديگه قيد اين قلم جنس رو بزنيد. بعد هم جنسي بخريد كه گارانتي خوب و موثر داشته باشه يعني چي. زود بره گارانتي درست كنن برگرده. حالا هي ماركهاي مختلف رو به رخ هم ديگر نياريد چرا كه همه اونا سر و ته يك كرباس هستن. البته خيلي خيلي خيلي كم پيدا ميشه اصل ژاپن يا كره باشه.
نه بابانقل قول:
چه خبره !
یه دی وی دی رایتر قیمت کردم ( فکر کنم پایونیر بود ) blue ray داشت ، حدود 47 تومن
منتظر جوابم
دوست من توی ایران فقط یه مدل لایتون 20x ساتا هست همونو بخرنقل قول:
فكر نكنم سوني كه در ايران است ژاپني باشد چيني است اما كارش عالي هست
ببين دوست عزيز Cpu هاي اينتل همه چين دارد مي زند
والا روی جعبه و خودش زده ساخت اندونزینقل قول: