اخه تو کارنامه زده گزینش نهایی..............................نقل قول:
نه فکر نکنم.
معدل تو رتبه تاثیر میزاره.
رتبه رو که گفتن دیگه شرایط با بقیه یکیه و ربتی به معدل نداره !
Printable View
اخه تو کارنامه زده گزینش نهایی..............................نقل قول:
نه فکر نکنم.
معدل تو رتبه تاثیر میزاره.
رتبه رو که گفتن دیگه شرایط با بقیه یکیه و ربتی به معدل نداره !
یکی از دوستام میگه با رتبه 3800 صنایع تهران قبول شده!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجیبه نه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :18:
به نظرتون داره خالی میبنده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با 4500 هم بکس میگن میشه قبول شد آخه صنایع هم شد رشته؟:27:نقل قول:
یکی از دوستام میگه با رتبه 3800 صنایع تهران قبول شده!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجیبه نه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرتون داره خالی میبنده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه بابا خالي مي بنده اصلا امكان ندارهنقل قول:
من دوستم با رتبه 1250 منطقه 1 بومي تهران صنايع امير كبير نياورد و علم و صنعت قبول شد!!1
يقين بدون خالي مي بنده!!!
شايد رشتش هنره صنايع دستي منظورشه:31:
نقل قول:
نفر اول کنکور تجربی و زبان فکر کنم آقای رحمانی تو مصاحبش مجله همشهری جوان معدلش 13 بوده
پوری راست میگه...میشه حدود 130000 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فکر نکنم...
البته شاید از دید اسلام وکیل بشه...
20000 منطقه 3 میدونی میشه چند کشوری؟؟؟:31:
تازه یکی دیگه هم هست شده 130000 منطقه 3 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد مدیریت بازگانیه غیرانتفاعیه آمل رو آورده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در چنین مواقعی آدم این شکلی میشه => [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بابا عجب رفیقایی داری شما. :دینقل قول:
رتبه هاتون مثل زنجیر وصله؟؟؟
خودت 6000 هستی میشی همون حدود 20000 کشوری.
بعد اون یکی 20000 هست میشه 130000 کشوری.
بعدش باز یه 130000 هزار هم دارین؟؟؟ :دی
بعد اون چی؟
1000000 ندارین؟ :31:
من دارم اونجا برق میخونم ... سوالی داشتی بپرس ...نقل قول:
من هم اینجا تنها موندم . سمنان کسی قبول نشده .
بمیره این درد تنهایی که ماها رو کشت
یعنی معدل رتبه ات رو تعیین میکنه مثلا اگه دونفر تو کنکور هردو یه درصد ها رو بزنن و یکی معدل 18 و یکی معدل 20 باشه یکی ممکنه 2000بشه او یکی دیگه 1500نقل قول: