-
نقل قول:
والا من لینک رو می زنم وارد سایت میشه ولی نمی دونم فیلمی که میگی کجاست که دانلودش کنم
همون بالا صفحه است ولی برای دانلود نیست . واسه نمایشه .
فلش پلیر دارین؟
-
نه! تنظیماتش رو بنویسید که همگان استفاده کنند تا بهره لازم از X6 ببرند
-
تنظیمات gprs و mms همراه اول
-
فلش پلیر دارم ولی چیزی نشون نمی ده اینترنت من گازوئیلیه! بیخیال ا
اگه لینک واسه دانلودش پیدا کردی حتما بزار
-
حجمش بالاست ولی خیلی پر محتواست . بیخیالش شو
-
-
خبر جدید! هدفونهای wh-500 که روی 32 گیگ ها گذاشته شده بود تو سری جدید از پک برداشته شده اند!!!!!!!!!!!!!
-
تی تو دانلود
نقل قول:
بابت تصاویر پست 495 خیلی ممنونم. روحم تازه شد بخصوص اون اولی!:8:
ولی باید بگم که من بیخیال رنگ قرمزش شدم چون روی 32 گیگ فقط هستش اونم که وارد بازار نشد. همون مشکیش خوشگلتره و با رنگ مشکیش دخترا رو می کشیم:5:
تی توجون از ریوییوئی که گذاشتی خیلی ممنون به اطلاعاتم اضافه شد ولی بهتر می بود فقط آدرس یا لینکشو میزاشتی تا اونایی که اینترنت ذغالی هم دارن بتونن بهره ببرن و هم صفحه بیخودی اشغال نشه! البته جسارت نشه!:11:
از راهنمایی و لطف شما ممنونم و آیا شما هم adsl دارید و باشه در پست های بعد دقت میکنم .
---------- Post added at 04:39 PM ---------- Previous post was at 04:37 PM ----------
نقل قول:
راستی امروز پرسیدم از گوشی شاپ که ائشانتیونش سر جاشه!:27: و اینکه 32 گیگش با گارانتی اصلی وارد بازار نخواهد شد چون فروش نداره و قاچاقیاش و همچنین پارسه ای ها فارسی ندارن! درثانی کره ای نداره و فقط چینه. میگه اون سری اولش چندتا کره ای اومد و تموم شد دیگه نیست!!!!
بچه ها بجمبین واسه خریدن فردا میان میگن افغانستان داره میزنه ها!:31:
پیشاپیش مبارک و چه رنگ سفارش دادی و نوع گارانتی و اشانتیون چی داره و از کدام سایت سفارش دادی و آیا زرد با گارانتی اصلی هست .
---------- Post added at 04:41 PM ---------- Previous post was at 04:39 PM ----------
نقل قول:
سلام به برو بکس x6یـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــی
دوستان اگه از دی جی کالا بخرم و خدایی نکرده مشکلی داشته باشه هزینه ی ارسال 50 تومنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عزیز دی جی کالا رایگان ارسال میکنه از n95 جان بپرس ایشون هم سفارش دادن ؟:10:
-
تی تو دانلود
نقل قول:
سلام به همه. من امروز دارم میرم از پایتخت بخرم. فکر کنم دیگه اطلاعاتم تکمیل باشه .
راستی اینم دو تا ویدیو برای کسایی که می خوان منوش و کارش رو ببینن . اگه adsl دارید حتما ببینید.
اولی کوتاهه تقریبا 2 دقیقه هست . تایپش رو هم نشون میده
کد:
http://www.slashgear.com/16gb-nokia-x6-hits-market-2671397/
دومی طولانی 20 دقیقه . و گوشی رو از جعیه در میاره و بعضی چیزاشو امتحان میکنه . (مثلا سیم کارت گذاشتن و در آوردن و قاب پشت و موزیک و ...) خیلی مهمه واسه کسی که بخواد این گوشی رو بخره حتما ببینه
کد:
http://www.gelecekonline.com/metin/nokia_x6_incelemesi
با سلام بابت فیلم ها ممنون عالی بودن و پیشاپیش گوشی مبارک :10:
---------- Post added at 04:48 PM ---------- Previous post was at 04:46 PM ----------
نقل قول:
شما از الان خز شده بدونش چون من خریدمش:21:
این گوشی بدو ورودش 800 تومن بود ا لان شده 350.60 تومن دیگه زیاد ارزون تر نمیشه شاید به 300 برسه و توقف تولید بشه. چون 32 این گوشی هم به بازار نیومد و گرون درمی اومد بهتره تو هم نخریش:27:
بدو ورود 32 گیگ 800 هزار بود و 16 گیگ اگه اشتباه نکنم 500 تومان بود .:31:
پیشاپیش مبارک.
---------- Post added at 04:51 PM ---------- Previous post was at 04:48 PM ----------
نقل قول:
والا من لینک رو می زنم وارد سایت میشه ولی نمی دونم فیلمی که میگی کجاست که دانلودش کنم
عزیزم فیلم سمت چپ و زیر عکس گوشی هست و واسه دانلود نیست واسه مشاهده آنلاین هست .:10::10:
---------- Post added at 04:53 PM ---------- Previous post was at 04:51 PM ----------
نقل قول:
خبر جدید! هدفونهای wh-500 که روی 32 گیگ ها گذاشته شده بود تو سری جدید از پک برداشته شده اند!!!!!!!!!!!!!
این که خبر 1 ماه پیشه داداش جون :46:
---------- Post added at 04:55 PM ---------- Previous post was at 04:53 PM ----------
نقل قول:
بابت تصاویر پست 495 خیلی ممنونم. روحم تازه شد بخصوص اون اولی!:8:
ولی باید بگم که من بیخیال رنگ قرمزش شدم چون روی 32 گیگ فقط هستش اونم که وارد بازار نشد. همون مشکیش خوشگلتره و با رنگ مشکیش دخترا رو می کشیم:5:
تی توجون از ریوییوئی که گذاشتی خیلی ممنون به اطلاعاتم اضافه شد ولی بهتر می بود فقط آدرس یا لینکشو میزاشتی تا اونایی که اینترنت ذغالی هم دارن بتونن بهره ببرن و هم صفحه بیخودی اشغال نشه! البته جسارت نشه!:11:
دوست من چنین پستی با این شماره موجود نیست ؟
-
نقل قول:
پیشاپیش مبارک و چه رنگ سفارش دادی و نوع گارانتی و اشانتیون چی داره و از کدام سایت سفارش دادی و آیا زرد با گارانتی اصلی هست .
---------- Post added at 04:41 PM ---------- Previous post was at 04:39 PM ----------
عزیز دی جی کالا رایگان ارسال میکنه از n95 جان بپرس ایشون هم سفارش دادن ؟:10:
سلام سلام بازم سلام من اومدم
ممنون از نهایت لطفتون.
رنگ مشکی:5: گارانتی اصلی نوکیا (طبق گفت ههای قبلیم من بدون گارانتی هیچی نخریدم تا حالا):11: از گوشی شاپ گرفتم چون با فروغی دوستم. درضمن ارزون تر هم میده دیجیکالا گرون میده مفتکی:20: اشانتیون گوشی شاپ سر جاشه من کیفشو خواستم:8: وای خدا از خوشحالی دارم میمیرم:40:
بله دیجی کالا رایگان میفرسته بعضی محصولات رو جهت تبلیغات البته پولشو رو خود گوشی میکشه! و گوشی شاپ 3 تومن پست میخواد