اره همچین مشکلی دارهنقل قول:
اکثر برنامه هاش فقط باید با گوشی دانلود کرد
اگه وایرلس نداشته باشی تقریبا گوشیه بی ارزشه
به خاطر همینه بهش میگن اینترنت تیبل:31:
:10:
Printable View
اره همچین مشکلی دارهنقل قول:
اکثر برنامه هاش فقط باید با گوشی دانلود کرد
اگه وایرلس نداشته باشی تقریبا گوشیه بی ارزشه
به خاطر همینه بهش میگن اینترنت تیبل:31:
:10:
Nokia N900 TV-Out Tested , Playing movie on 50 inch LCD TV
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
We’ll if you wanted to push the TV out functionality of any phone to its limits, How about connecting it to a 50inch LCD TV and playing a Divx movie ?
The folks at UMPC portal did just that. The play a Music Video in Divx Format with a resolution of 720x480 pixels at 4.2 Mbps on the N900 and beam it to a nice looking huge television screen !
Must Watch
یکی بگیره بازی 300 مگابایتی رو دانلود کنه و بعد نصب کنه و بعد از مدتی گوشی رو ریست کنه اونوقت بازی میپره!!! 300 مگ!!!
بابا اینکه نمیشه فایل ها رو جایی ذخیره کرد به نظر من مشکل خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی بزرگیه.
اینجوری که نمیشه.
عزیز این گوشی مثل سیمبین نیست که توش فرت و فرت گوشی رو ریست کنی.:27:نقل قول:
اصلا گزینه ریست فکتوری تو این گوشی وجود نداره و شما برای پاک کردن برنامه ها یا باید گوشی رو فلش کنی و یا خودت از دستگاه رینسالشون کنی و یا به فریمویو جدید آپدیت کنی تا برنامه ها بپرن.
در ضمن کسی که مشکل اینترنت نداشته باشه برنامه ها راحت و سه سوته نصب میشن.
جی پی اس این گوشی چند ثانیه ای لاک می شه؟؟؟؟؟اف ام ترنسش چند متر برد داره؟؟؟؟خیلی خوبه؟؟؟؟
دومین آپدیت نوکیا n900 ریلیز شد.
تغییرات :
کد:http://www.gsmarena.com/nokia_releases_updates_for_nokia_n900_and_nokia_5800_xpressmusic-news-1378.php
سلام
دوست عزیز "اینترنت تیبل" یعنی چی اسمش اینترنت تبلته , table میشه میز ولی tablet میشه لوح !
من 1.5 ساله n810 دارم ولی هنوز n900 نخریدم ، تبلت من سایتهای فارسی رو درست نشون میده ، مشکل شما با سایت فارسی چیه؟
کیبرد فارسی دارید یا نه ؟ اگه ندارید من یکی درست کردم ، شاید به maemo 5 هم بخوره
بازی quake 2 هم گرافیک خوبی داره ، ارزش دانلود رو داره
اینجا رو هم ببینید شاید یکم مفید باشه (البته برای 1.5 سال پیشه!)
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=247617
راستی بازی های پر حجم معمولا یه برنامه اجرا کننده دارن و یه ایمیج که ایمیج رو میتونید جدا دانلود کنید .
اگرم که برنامه رو دستی و با deb ها نصب کنید (سختره) فایلهاتون رو همیشه دارید.
من که هنوز وقت نکردم اپدیت کنمنقل قول:
ولی نینجا جان پیشنهاد میکنم با موبایل دانلود کن 90 مگابایت بیشتر نيست با کامپيوتر 165 مگ میشه:10::10:
سلام مجدد
من که اپدیت کردم
بازم مشکلات قبلی سر جاشون هستن هیچ تغیير به درد بخوری ایجاد نشد
نه حالت تمام صفحش درست شد ونه نه مشکله شارز کردن سیم کارت بت استفاده از رمز
شاید نوکیا نمیفهمه واقعا این مشکلات هم هست.کاشکی یکی میرفت راهنمایی شون میکرد:31:
2ساعت اپدیت کنی اخرش هم هیچ:41::41: