بر و بچ! لینک های رپید پست اول هم پکیدن!
کسی لینک گیر آورد بده جایگزین کنم
Printable View
بر و بچ! لینک های رپید پست اول هم پکیدن!
کسی لینک گیر آورد بده جایگزین کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بابا اسپانسر کیه حالا
اگه 20 تا سکه ی طلا میده من حاضرم 10 تاش رو بگیرم سرقفلی تاپیک رو به اسمش بزنم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باشه جایزه نباشه ولی یه مسابقه راه بندازیم
به تیم اول و نفر اول از لحاظ کشته ها و امتیاز ها سر قفلی میدیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیشتر fun game میخوام باشه حال میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما اسمتون تو بازی چیهنقل قول:
میشه با هم بازی کنیم ؟
ببين چش داشت يببينه من يه امضا دايناميك زدم : دي . فرتي رفت ساخت عقده اي :21:نقل قول:
داريوش امضا هاي دايناميك رو بزن تو همون ژست دوم كلاسش بيشتره .
اگه رويال باشم : hssnfxنقل قول:
شما اسمتون تو بازی چیه
اگه نشنال باشم : hossein
مي توني منو تو فرند هات اد كني ، اگه آن باشم مي توني جوين بشي ، مطمئن باش هيچ كس هم نمي تونه جلوت رو بگيره :31:نقل قول:
میشه با هم بازی کنیم ؟
در یک حرکت غیر منتظره لولم رو از 1 به 6 رسوندم ، مبارکه :دی
نظرتون با زدن یک سرور چیه ؟
پس من اد میکنم با هم بریم بازی کنیم :31:نقل قول:
به به
من رویال برداشتم skill bug هم دارم هی بهت سرعت میدم
من فايل هاي سرور رو از يكي از دوستام ( يكي از دولوپر هاي بازي ) گرفتم . نصب هم كردم فقط مشكلش اينه رنكينگ نداره . يعني چون سرورم قانوني نيست هر چي توش بازي كنيد XP , VP , score و .... نمي گيريد .نقل قول:
نظرتون با زدن یک سرور چیه ؟
هزینش چقدر در میاد قانونیش کنیم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من فايل هاي سرور رو از يكي از دوستام ( يكي از دولوپر هاي بازي ) گرفتم . نصب هم كردم فقط مشكلش اينه رنكينگ نداره . يعني چون سرورم قانوني نيست هر چي توش بازي كنيد XP , VP , score و .... نمي گيريد .
خوب باشه من میدم...
اه اه اه!نقل قول:
اتفاقا امروز از جوات کوه میومدم! 3 تا 100 تومن از این عکسا میفروختن!!!:31: امضا آخه گزاشتم مردک؟!×! جوات میشه امضام:27:
ژست دوم منظورت چیه؟ :20:
به به بهنقل قول:
به سلامتی
پس امیر جان برار موفق شدی بالاخره؟!×!
اوایلش راحت میره بالا ولی بعد هاش جونه ادم در میاد!
بابا تو هم کشتی خودت رو با این باگ ها!نقل قول:
چه باگیه که کسه دیگه ای نمیبینه؟:31:
دهه! یعنی در حده پشمک دیگهنقل قول:
فایل هاش چی ریخته؟
چه قد حجمشونه
باز این مایه دار بازی در اوردنقل قول:
میگم مرفه بی دردی امیر میگی نه!:31:
بابا رو بعضی هاشون میاد!×! حداقبل 22 یورو در ماه هست قیمتاشون
نمیارزه بابا!