خب تصحیح میکنیم:نقل قول:
كي تو كاسه آقا مهدي واثق ماست خورده ؟؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
خب تصحیح میکنیم:نقل قول:
كي تو كاسه آقا مهدي واثق ماست خورده ؟؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینا دست از سر من بر نمیدارن مثل اینکهنقل قول:
اصلا یه تاپیک بزنیم بگیم یه عکس از صحفه ی اول شناسنامه :دینقل قول:
چطوره؟؟؟ :27:
بابا تو رو خدا این کارا رو نکنین تاپیک بسته میشه اونوقت شما از دیدن روی ماه من:31: محروم میشینا:21::27:
نه عمو مهدی ، این دوست دیوونه ی من رفته اسکن کنه بدون اینکه کیفیتشو تنظیم کنه زده رو cd داده بهم ، کیفیتش هم از موبایل افتضاح تر شده الان ، اینم بهونش این بوده که وقت ندارهنقل قول:
آخه می دونین درسای ما تو این هفته خیلی زیاد بود
دیگه سه شنبه این هفته قطعی می ذارم ، باید دوباره اسکن بشه:5:
بله تایید میشه منم یک سری مشکلات و مشغلات هست که وقتم اجازه نمیده منم به زودی حتما عکسم رو میذارم:31::11:نقل قول:
نقل قول:
چرا آخه دروغ میگی؟
اسکن بد ترین حالتشم خوبه
خیالی نیستنقل قول:
بله تایید میشه منم یک سری مشکلات و مشغلات هست که وقتم اجازه نمیده منم به زودی حتما عکسم رو میذارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صبر می نماییم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه یه چندتا درخواست بدین بازم براتون چندتا از عکسای بچگیمو میزارم..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اصلا دروغ نمی گم ، مگه اینکه دیگه خیلی مجبور بشم (ادبیاتو داشتی :27:) اونم فقط به دشمنمنقل قول:
بیچاره عمو مهدی که دشمن من نیست:41:
fery joon کجایییییی بابا ؟
چرا نیستی ؟ دلمون تنگ شده بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]