سلام
یعنی یک دونه دیکشتریم واسه این گوشی وجود نداره؟
Printable View
سلام
یعنی یک دونه دیکشتریم واسه این گوشی وجود نداره؟
سلام
يه سوال
با پولي كه واسه اين گوشي مي ديم مي تونيم يه گوشي با همين امكانات از برند هاي ديگه پيدا كنيم ؟
اگه قیمتش 320 30 تومن باشه با 50 تومن کمتر میشه 5800 خریدنقل قول:
البته کیفیت صفحه و تاچ جت خیلی بهتره
8 گیگ مموری داخلی داره
دوربینش خیلی بهتره
cpu 800 داره
خروجی tv داره
و...
5800 هم برتری زیاد داره
اگه بیشتر هزینه کنی میتونی ال جی آرنا بگیری که در کل من جتو ترجیح میدم
اگه تاچ نخای گزینه های زیادی هستن
ببین با این محدوده قیمت گوشی هایی مثل Arena , Viewty Smart , Diamond2 هم وجود دارند و البته X1نقل قول:
خوب به نظرم ایکس1 تا حدی فرق داره که بشه گفت شبیه اینا نیست.
دایاموند 2 هم ویندوز موبایله و از این جهت فرق داره با جت ؛ ولی ویوتی اسمارت و آرینا ؛ به نظر من رقیبای هم قد و قواره همین جت هستند.
من خودم الان به طور خرکی تو این گیر کردم که بین این سه تا گوشی + دایاموند2 کدوم رو بگیرم .
سایت مخصوص جت پیدا نمیشه؟
بازی های ایکس وان به جت می خوره؟
زبونتو گاز بگیر. بازیه ویندوز موبایل به گوشیه جاوا ؟؟؟؟نقل قول:
بازی های ایکس وان به جت می خوره؟
سلام
من استار دارم! خیلی با ریختن برنامه روی گوشی مشکل دارم:41: میخواستم بدونم جت هم این مشکلات رو داره؟
مثلا نقشه تهران 88 روی این گوشی نصب میشه؟
به عنوان کسی که تا به حال از گوشیهای زیادی استفاده کردم که آخرینشان سونی اریکسون سی 905 و نوکیا ان 86 بود خدمت دوستان عرض می کنم که بهترین گوشی است که بنده کاملاً ازش راضی هستم ضعیف بودن باطری شایعه است اگر نرمال استفاده کنید سه روز می تواند ساپورت کند و در مورد اینترنتش می توانم بگویم که عالی است مطمئناً دوستانی که در مورد این گوشی نظر دادند یا این گوشی را نداشتند و یا کار کردش را بلد نیستند اتفاقاً یکی از نقاط قوت این گوشی اینترنت و باطریش می باشد و سرعتش نیز حرف ندارد تا به حال هنگ کردنش را بنده شاهد نبودم بواسطه سی پی یو قدرتمندش پر سرعت ترین گوشی حال حاضر است.
با تشکر.
این سایت که تقریبا به طور کامل بر پایه فلش هست ؛ خیلی جالبه و میتونم بگم از نظر تبلیغات و معرفی جت ؛ سامسونگ واقعا خیلی خوب عمل کرده ؛ خودتون وارد بشید می فهمید :نقل قول:
کد:http://jet.samsungmobile.com/