-
مهران مدیری واقعاً توی کارش هنرمنده : هم میتونه آدم رو واقعاً بخندونه هم در یک کار طنز کاری کنه اشک توی چشمات جمع شه :
دوست داشتم جایی باشم که هم من اونا رو دوست داشته باشم هم اونها من رو ، جایی که هیچ کس ندونه من چه کارهایی کردم و بتونم از نو شروع کنم ...
به نوعی شاید آرزوی خیلی از آدما باشه .
-
باز هم برره در راه هست ... ایندفعه ببینیم چی میشه
-
وای خدا....این قسمتش واسه ی من یکی که خیلی ختده دار بود...انقد خندیدیم سر این قسمت روحاش:27:
آخجون...رفت برره...کاش همونجا ادامش بده...من برره رو خیلی دوس دارم:40:
-
خیلی قشنگ تموم شد و همونطوری که دوستان فرمودند احتمالا بهار آینده شاهد "شصتچی در برره" خواهیم بود.اینکه شصتچی مثل کیانوش تبعید شد و نشیمن گز زدش و ... درست مثل ابتدای شبهای برره بود .
اما یک چیزی که جور در نمیاد مسئله زمان هست.
کیانوش و شیرفرهاد در زمان رضاخان زندگی میکردند اما شصتچی در زمان حال !
خیلی خوشبینانه حساب کنیم 60 سال اختلاف زمانی داشتن و باید کیانوش و شیرفرهاد رو خیلی مسن تر نشون میدادن!
-
این تیکه اخر که من حال نکردم...اصلا هیچ جای خنده نداشت
حالا باید ببینیم اصلا قرار هست این سریال دوباره ادامه پیدا کنه؟!
-
اگه دوباره یه سریال 90 شبی بسازه عالی میشه. کلآ مهران مدیری نشون داده توی 90 شبی ها اوائل کار یه کمی ضعیف هست ولی بعد از چند قسمت کم کم میفته روی دور و ...
-
من اونقدر که به کاکول گفتن اون بازیکنه خندیدم در طول کل سریال نخندیدم
در کل عالی بود. دم مدیری گرم.
-
به نظرم مهران مدیری نباید برره یا مرد 2000 چهره رو ادامه بده...تجربه نشون داده کش دادن یک مجموعه اون رو خراب می کنه. مثل زیر آسمان شهر...
بهتره یه سریال 90 قسمتی جدید بسازه ؛ با محیطی متفاوت .
ولی آخر مرد 2000چهره رو فوق العاده تموم کرد. حرف نداشت
-
امروز خيلي پايان قشنگي داشت . البته كسي حدس نميزد چطور پايان پيدا ميكنه ؛ اما وقتي رفت توي اون جنگل تقريبا همه فهميدن ديگه . . .ولي فوق العاده بود پايانش ! خيلي جذاب بود
مجتبي هم درست ميگه ؛ اگه ادامش بده بد جوري خرابش ميكنه .
-
در كل مرد 2000 چهره سريال خوبي بود ولي به پاي 1000 چهره نميرسيد
ما در اين مجموعه بيشتر به پشت صحنه ها خنديديم تا خود فيلم ولي در 1000 چهره كل فيلم وموضوعش جالبتر و قشنگتر ساخته شده بود.
ديگه فكر نكنم 3000 چهره رو بسازه ولي امكان داره سريال اينده مديري تو برره باشه .