من اين دفعه واضح براي دكتره توضيح دادم هي با خيال راحت گفت هيچي نيست انقباضات روده س.
گفتم ممكنه انسداد باشه گفت انقباضات روده
گفتم عدم جذب گفت انقباضات روده
...
Printable View
من اين دفعه واضح براي دكتره توضيح دادم هي با خيال راحت گفت هيچي نيست انقباضات روده س.
گفتم ممكنه انسداد باشه گفت انقباضات روده
گفتم عدم جذب گفت انقباضات روده
...
اینو چندین بار گفتم بازم میگم ... من مشکلم اول از روده شروع شد با صداهای خیلی کم - بعد معده هم شروع شد چند وقت پیش به گلوم هم رسید - ولی یکدفعه خیلی خوب شدم - البته هر از گاهی خوب میشدم و لی ایندفعه اخر طولانی مدت خوب شده بودم و خیلی عجیب بود . اما با مصرف این داروهایی که بهم داد یکم مشکل برگشت دوباره ولی هنوزم نسبت به 3-4 سال اخیر خیلی بهترم - البته خیلی وقته که تو محیط های استرسزا نمیرم و کارایی که باعث استرس تو من میشه انجام نمیدوم که خوب حتما تاثیر گذاشته یود تو بهبود حالم
منم هر دکتری رفتم گفتن مشکل خاصی نیست - گفتم تست تنفسی و ازمایش هلیکوباکتر و کلونوسکوپی و ... بنویسید انجام بدم که همه گفتن لازم نیست و دلیلی نداره اینکارو انجام بدیم - فقط همشون ازمایش خون رو انجام دادن و یکیشون اندوسکوپی کردنقل قول:
منم الان يه مدت، زياد توي محيط استرس زا نبودم ولي اين نبود كه مشكله نباشه فقط كم بهش فكر مي كردم همين باعث شده بود فكر كنم حالم خوبه. كلا تابستون چون همه جا پنجره بازه سر و صدا هست من مشكلم رو كمتر حس مي كنم و شادم :n02: ولي دوباره شروع شد...نقل قول:
البته یه چیز دیگه هم که الان یادم اومد اینکه من جدیدا رفتم تو کار بورس واسه همین یکم استرس دارم البته استرس معمولی نه زیاد - یادمه دوران راهنمایی و دبیرستان و دانشگاه یه همچیند استرسی رو تو تماشای فوتبای تیم مورد علاقم داشتم ... ولی شاید به خاطر این مسئله باشه که دوباره یکم صدا ها برگشته ...نقل قول:
نقل قول:
دقیقا مثل من، این سرما رو خوب اومدی، یادمه برای ماه ها دمای بدنم روی 36 درجه میموند، خیلی وقت ها مشکلی از این نظر نداشتم ولی دوست داشتم برای گرم شدن خودم رو بندازم تو مذاب آتش فشان.
سلام
orpجان میشه بگی چه دارویی حالت رو بد کرده؟
.................................................. .................................................. .........
pariجان شما چندوقت پیش شروع به مصرف داروی اعصاب نکردی؟تاثیرشون چطور بود؟کی قطعشون کردی؟
.................................................. .................................................. ........
ضمنا از دوستان mehdi.sasaخبری نیست؟نتایج مصرف داروی اعصابش رو قرار بود برامون بگه؟.............................مرسی از همه.
نقل قول:
دقیقا نمیدونم کدوم یکی از اون 3 تا دارویی که نوشته بودم حالم رو بد کرده اما مطمثنم نیستم به خاطر دارو باشه - شاید به خاطر استرس کار بوده باشه ... به هر حال - فردا سعی مینکم برم ازمایش خون بدم - چون 23 مهر وقت دکتر هست و باید نتیجه ازمایش رو براش ببرم ...
من داروي اعصاب مصرف نكردم تا الان. داروهاي گوارش بود كه 5 سال پيش حدودا دو سالي استفاده كردم.نقل قول:
يه مدت مي خواستم مصرف كنم ولي ميگن داروهاي اعصاب خيلي مصرفش درست نيست. منم راستش مي ترسم مشكل جديدي به اين مشكلات اضافه كنه بلاخره روي اعصاب آدم اثر ميذاره
ولي مطمئنا يه روزي مجبور به مصرف ميشم