MESSI مرسی:31:درست گفتی ، در مکانهای با نور کم باید از ISO بالا استفاده کرد (اینو تو اینترنت سرچ کردم):27:
MESSI مرسی:31:درست گفتی ، در مکانهای با نور کم باید از ISO بالا استفاده کرد (اینو تو اینترنت سرچ کردم):27:
سلام گوشیم هی ریست میکنه کمممممممممممممممممممممممم مممممممممممممک :19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::1 9::19::19::19::19::19:
اینو که خودم هم اوایل تاپیک گفته بودم :5:نقل قول:
نوشته شده توسط a m i rh o s e i n [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من تم اچ تی سی فول میخوام..این واسم تبدیل به رویا شده..گیرم نمیاد
البته دوستان سعی کنن از ایزو بالا استفاده نکنن چون نویز میندازه
نقل قول:
نوشته شده توسط yashar_silverboy [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/URL]
برنامه CLY یه error میده وقتی ریفرش میکنم؟دلیلشم نمیدونم
//mmc1/cyl themes/themelis.xml
ارورش اینه..کسی میدونه؟
نقل قول:
..من Dialpad ندارم اگه کسی upload کنه واسم ممنون میشم
سلامنقل قول:
در مورد اينکه وقتي
//mmc1/cyl themes/themelis.xml
رو مينويسه احتمالا اينکه نتونسته جاي Themelist.xml رو پيدا کنه
در مورد سفيدي DialPad هم به صفحه اول مشکلات و سوالات lg ke/ku 990 viewty يريد اونجا هست
چرا کسی جواب نمیده گوشیم همش ریست میکنه
نقل قول:پیش از دادن هر گونه پست در رابطه با مشکلات یه جستجو توی تاپیک کنید ثواب داره :46:نقل قول:
برای رفع مشکل صفحه شماره گیری:
پیروز + سربلند x شاد / خوشبخت - غمگین = زنده باشین! :11:کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=3497878&postcount=137
نقل قول:نقل قول:
خوب چی کارش کردی که هی ریست می کنه؟! سوال نصفه و نیمه کردی پاسخ تمام و کمال هم می خوای؟؟؟ :46::27::10:
هیچی اخرین اتفاق قبل از این موضوع اینه که گوشی شارز نداشت خاموش شد زدم شارز دیدم هی ریست میکنه از شارز هم درمیارم باز این جوری است ولی اول 4 دقیقه یکبار بود بعد شده 8 ساعت یکبار یک بار شارز گوشیو خالی کردم تا خاموش کنه دوباره زدم با این تفاوت که الان 8 ساعت یکبار ریست میده