آخه به غیر از این دو که یک حجمی میمونه که اون هم نمی صرفه --- شما 2گیگ درماه دانلود کنید میشه 18هزارتومن - خوب این 1تومن بزار روش 64 نامحدود بگیر.
موفق و پیروزباشید
Printable View
آخه به غیر از این دو که یک حجمی میمونه که اون هم نمی صرفه --- شما 2گیگ درماه دانلود کنید میشه 18هزارتومن - خوب این 1تومن بزار روش 64 نامحدود بگیر.
موفق و پیروزباشید
بابا این که خیلی ستمه! ما با صبانت روزانه سرعتمون 112 تا 120 متغیره.نقل قول:
این 128 سپنتا که با 64 فرقی نداره که!
عزیز من صبانت هی قطعی داره و محدود است . خوب عزیز من شما کامپیوترت رو 24 ساعته روشن بزار دانلود کنه یا از این مدم ها بخر که به هارد اکسترنال وصل میشه .
هرچه قدر پول دی آش می خوری . من راضیم . دیگه هم رو شرکت دیگه ای نمی روم .
دوست عزیز من حامی صبانت نیستم چون دارم ازش جدا می شم. خود من مشکل قطعی ندارم مشکل من با صبانت محدودیت حجمی هست.می خوام از یه شرکتی بگیرم که از ش لذت ببرم مثل صبانت اما نامحدود باشه.نقل قول:
یه سوال سرعت همه ی شرکت ها در همین حده ؟
128 نامحدود سرعت دانلودش این باشه که خیلی حال گیریه!برای وبگردی چطوره؟
فقط خیلی سریع یه اطلاعات جامع از این شرکت به من بده ممنونت می شم.:11:
سلام جیگرم . مگه من گفتم داری حمایت می کنید . من هم از سپنتا حمایت نمی کنم .
آره - راستش رو بخواهی من چیزی رو که ندیدم بیان نمی کنم . شنیده ام ، شنیده ام که آسیاتک سرعت 128 نامحدودش رو 24 هست . اما خوب شما اگر بیاین 128 رو تقسیم بر 8 کنید می بینید که دقیقا باید سرعت دانلود شما 16 باشد .
من به این خاطر از سپنتا تعریف می کنم که خدمات می دهد - پای حرفش ایستاده - کارش دقیق و استاندارد است . همین !!
الان هم به عنوان یک برادر - یک دوست که تا کنون سه شرکت عوض کرده است پیشنهاد می کنم که سپنتا رو بگیری.
اطلاعات جامع :
چی بگم ! خدمات دهی عالی رو ارائه می دهد - سرورش در میدان هفت تیر است .
در عید 15 روز تمام به اکانتتون اضافه می گردد .
در روز تولد و ... هم به شما هدیه داده می شود .
با هربار پرداخت به صورت صعودی % تخفیف می گیرید .
با هربار پرداخت هم می توانید با جمع مبلغی کارت بدون پرداخت پول کارت و ADSL خریداری کنید .
و .....
موفق باشی برادرم .کد:www.sepanta.net
چه شرکت هایی بودی؟ تمام اینترنت های نامحدود حجمی سرعت دانلودشون تقسیم بر 8 میشه؟ محدود ها هستند که نزدیک به سرعت اسمی شون هستن؟نقل قول:
سلام .
نه ببینید من الان رو آسیاتک رفتم . 128 محدود گرفم ( همون سرویس 512 ) رو به شما تحویل می هد . من سه ماهه که می گرفتم و 6 گیگ رو در 2هفته تموم می کردم . شرکت بدی نبود ولی خوب کم کم سرعت اومد پائین و قطعی ها زیاد شد .
بعد رفتم رو شاتل که اصلا حال نکردم . تاپیک شاتل رو بخونید که آدم چه ها ازش نمی کشه .
بعد هم اومدم رو " سپنتا " .
___-------___
راستش نمی دونم که همشون تقسیم بر 8 میشه یا نه -- من محدود هم که داشتم بر 8 تقسیم کردم درست از آب دراومد . ( آسیاتک ) نه ببینید وقتی میگویند که 512kb این سرعت transfer شما نیست . این سرعت وبگردی شماست . مثلا 512 سرعت دانلودش روی 64 هست و 128 هم روی 16 .
خوبی که سپنتا داره هدیه هایی هست که به مشتریاش می ده...
هنوز بین سپنتا و آسیاتک گیر کردم....
راستی شما با چه برنامه ای دانلود می کنید transfer rate شما رو می زنه 16؟
نقل قول:سلام . راستش رو می گویم . من از آسیاتک دل خوشی ندارم . چرا !؟نقل قول:
1. سر این که پشتیبانی ضعیفی داره .
2. قطعی هاش زیاد بود .
3. هدیه و .... نمی داد .
4. من سه ماهه نامحدود آسیاتک رو 82.500 گرفتم اما سپنتا رو 79.900 با یک هفته هدیه و چون تو سایت اکانت داشتم 50 ساعت کارت هدیه و 10% تخفیف بهم داد .
من با IDM دانلود می کنم .
من این یکی رو می گذارم به عهده خودت برادرم .:11: موفق باشی
راستی یک سری از پست ها رو که درمورد سپنت نیست و ... گزارش دادم که تاپیک شلوغ نشه .