اصلا!نقل قول:
چون تا پارسال هم شانسه کسی که تو تهران بود برای قبولی تو شهرش خیلی بیشتر از شهرستانی هایی با رتبه های کشوری بالاتر بود ...
.
.
.
Printable View
اصلا!نقل قول:
چون تا پارسال هم شانسه کسی که تو تهران بود برای قبولی تو شهرش خیلی بیشتر از شهرستانی هایی با رتبه های کشوری بالاتر بود ...
.
.
.
یعنی میگی مساوی بود ...نقل قول:
اصلا!
.
.
.
سلام
البته این کاری که شده و دیگه هیچوقت هم عوضش نمیکنند و سال دیگه حتما بیشتر هم میشه.
اینا فکر اینجاشو میکنند که تهران خدا میلیون جمعیت داره.همینطوری هم نمیتونند از پس این همه جمعیت بر بیان.
مثلا من نوعی فرضا نابغه بیام تهران بعد از تهران خوشم میاد.بعد زن میگیرم و الی آخر
اونا کاری ندارن تو چه استعدادی داری.همینطوری هم کل ایران دارن مهاجرت به تهران میکنند.
هدف اصلی این کار هم چیزی جز این نیست.
مثلا همین دیشب در شبکه خبر می گفت که همه دانش آموزان در دبیرستان تمام فکر و ذکرشون کنکوره.
اصلا نمیدونند که چه شغلی رو دوست دارن.تازه اگه هم بدونند بستگی به رتبشون داره.
بعد مجبوره یک رشته ای که دوست نداره بره.
همین سیکل متناوب تکرار میشه و نسلی بی انگیزه و ترسو خواهیم شد.
بچه ها من واسه یکی از دوستام فرم درخاست بررسی مجدد رو از سازمان سنجش پر کردم شماره نامه رو برای دریافت پاسخ ندارم چی کار کنم ؟دوباره فرم اعتراض رو پر کنم؟
رییس سازمان سنجش میگه ما کارنامه ها رو زودتر میزاریم تا اونایی که اعتراض دارن نگاه کنن ببینن چرا قبول نشدن!!!!!!!!!!!
این حرف عملا یعنی اینکه هیچ کاری نمی کنیم همینه که هست !
الان گقت شده استاني نه ناخيه مرديكه نميفهمه چي ميگي من سرم بره نميرم بوشهر
بابا اين چرنديات چيه تحويل كنكورياي بدبخت ميدن؟
وزير علوم اومده گستاخانه داره ميگه كارنامه دوم مياد مي فهمن كه غلط انتخاب رشته كردن.
مگه غير از اينه كه همونه بومي سازي و گزينش ويژه رو توجيه ميكنه؟
آقا با 41 پزشكي تهران نياورده خوب اگه 40 نفر قبلشم همه پذيرفته شده باشن هنوز كه ظرفيت دانشگاه علوم پزشكي تهران كه تكميل نميشه.
تا جمعه منتظر باشيد
سلام
من از تهران برگشتم
ببینین عجب عوضی هایی هستند ما می گیم به بومی اعتراض داریم کارنامه می دن .
این 3 روزه ، 3 بار رفتم مجلس . 3 بارم رفتم سنجش . 2 بارم رفتم وزارت علوم .
دیدم باید خدا را شکر کنم که قبول شدم .
این از نمایندگان مجلس ما که پس از سه روز اعتراض هنوز از اوضاع خبر ندارند ، من از طریق 2 تا نماینده اقدام کردم ، می گفتند اصلا نماینده ها خبر ندارند تازه امروز پس از کلی بحث نامه به وزیر علوم را امضا کردند .
سنجش که فقط داره یه جواب الکی می ده .
بابا کم کاری ما هم هست . پس از 3 روز تازه امروز عده ای آمدند در مجلس تظاهرات کردند . یه دختره رتبه 7 تجربی که مردود شده بود همونجا بیهوش شد .
البته اصفهانی ها روز اول در مجلس بودند . کارنامه یه نفرم بهم نشون دادند که رتبه 12 منطقه 1 ، 17 کشوری شهید بهشتی رفت .
تهران 150 تا پذیرش داره . رتبه 17 کشور نره ، یه تهرانی با رتبه 600 بره تهران .
یه قمی با رتبه 800 بره شهید بهشتی .
دوستم تهران بود با 1300 مکانیک امیرکبیر قبول شد .
این 20:30 داره تازه چیزای ساده رو نشون می ده . اختلاف رتبه ها رو نمی گه . تعداد رتبه های زیر 100 که مردود شدند رو نمی گه .
منطقه 3 یی هایی رو که بدبخت شدند نمی گه.
آره بدبخت شديم رفتنقل قول:
منطقه 3 یی هایی رو که بدبخت شدند نمی گه.