به نظر من خود Se در ناکامی Uiq نقش بسیار زیادی داشت!!
SE به جای اینکه با بقیه برندها رقابت کنه , یک رقایت با خودش ( بین سایبرشات , واکمن , اسمارت فون ) راه اندخت!
میتونست خیلی راحت از محبوبیت سایبرشات و واکمن استفاده کنه و Uiq رو بکشه بالا. این کار رو برای واکمن کرد ولی چه جوری؟ مثلا W950 . در عین حال که W950 گوشی توپی هست ( یعنی هنوز هم هست) ولی به دلیل همین نداشتن دوربین شاید خیلی ها رو جذب نکنه. اصلا چه دلیلی داره تو یک سال دو تا گوشی Uiq بده بیرون ( W950 , M600 ) که هیچ کدوم دوربین نداشته باشن؟!!! یا مثلا یک سال دیگه دو تا Uiq بده بیرون ( W960 , P1 ) که جویستیک نداشته باشن یا کیبوردش فلان ) خب خود من با اینکه طرفدار سونی هستم ولی چون نمیخوام دو دستی با گوشی کار کنم هیچ کدوم از اینا رو نگرفتم!!
خب اگه تو یک سال گوشی Uiq های زیادی بده بیرون حالا دو تاشم اینطوری آره. ولی نه اینکه دو تا , اونم اینجوری!! من نمیدونم چطوری Se انتظار داشته گوشیهایی که عام نیستن و یک عده خاصی ( هر چند نه چندان کم ) ممکنه خوششون بیاد فقط , این همه برنامه براش بیاد و ....!!!
امسالم که G700 , 900 که هم کوچیک و جمع و جور هستن و همون شکل کیبورد و جویستیک کلاسیک خودمون رو دارن داد بیرون و با قیمت مناسب وارد بازار کرد و همه گقتن کلی برنامه برای Uiq داره که یه دفعه زد و ...!!!!!