کس دیگه ای نظری نداره ؟
( البت prowler88 جان نظر شما محترم و قصد بی ادبی ندارم ، ولی دوست دارم نظر چند نفر دیگه رو هم ببینم :))
Printable View
کس دیگه ای نظری نداره ؟
( البت prowler88 جان نظر شما محترم و قصد بی ادبی ندارم ، ولی دوست دارم نظر چند نفر دیگه رو هم ببینم :))
توضیحاتی رو دوستم به شما داد ولی یادش رفت بگه امرتات نماینده انحصاری کاوون توی ایران هستنقل قول:
حالا یه سوالی برام پیش اومده ! فکر می کردم آی پود از همه چی باحالتره ! این مال کجاست !
چون اصلا اسم مارکشو نشنیده بودن :-" از کجا بگیرم ؟ به چه گارانتی ؟
ممنون
البته prowler88 جان قصد جسارت نداشتم
بچه ها اینو ببینین
کسی اینارو استفاده کرده !کد:http://coby.ir/module-pagesetter-viewpub-tid-2-pid-6.html
ایراداش چیه ؟
اختیار داری فرشاد جان. اتفاقا کار درست همینه که به نظر یه نفر اعتماد نکنی.نقل قول:
من زیاد راجع به coby اطلاعات ندارم ولی در این حد میدونم که بین پلیرها یه برند درجه دو هست. البته نمیدونم از نظر قیمت چه جوریه. ولی برای سونی و سامسونگ و کریتیو و ... رقیب جدی محسوب نمیشه.
قیمتش حدود 50 تومنه !
فقط دیدم که ازش استفاده می کنند !
می خواستم بدونم کسی اطلاعی نداره ؟
چرا کسه دیگه ای نظری نمیده ؟
اصلا به نظر نمیاد چیز خوبی باشه. سایت cnet که از مدل c7092 خیلی بد گفته بود. از 5 امتیاز به زور 1 گرفته بود.
اینس ایتی که گفتی یه جا برای اینجور وسایلاست ؟
سایت imdb رو برای فلیما دیدین دیگه همتون ! یه سایت برای اینجور وسایلا ینست که ملت امتیاز بدن و در موردش نظر بدن ؟
سایت مرجع واسه ریویو و بررسی پلیرها می خوای ؟ .. مثلا Cnet که گفته شد ... anythingbutipod ... سایت مجله PC ... سایت dapreview و چندتای دیگه ...نقل قول:
کوبی اصلا در حد مقایسه با اینایی که اسمش برده شد (آیپاد و cowon و دو سه تا مارک دیگه نیست) ... اگه اینا لیگ برترن ، کوبی در میانه های جدول دسته اول توپ می زنه! ...نقل قول:
اگه کیفیت صدا می خوای cowon ... اگه می خوای خوشدست باشه و ظریف : ipod ... اگه آرشیو موسیقی ات بزرگه ، می تونی کارای creative هم موجوده ...نقل قول:
فرمایشات جناب seymour درسته. cnet با imdb فرق داره. نظر مردم توش نقشی نداره. یه سایتیه که از شیر مرغ تا جون آدمیزاد رو مورد بررسی قرار میده و تست میکنه و review میذاره. البته در بعضی شاخه ها ریویوهاش قابل اعتماد نیستن ولی به نظر من ریویوهای قسمت های mp3 player و هدفونش خیلی خوبن.نقل قول: