سلام
زنی که بعد از غول اول میاد رو باید چه طوری کشت.
تا دو سه ضربه مونده به آخر میزنمش ولی
بعد از اون دو تا لگد میاندازه پشت بختمو و...
راستی خیلی هم ورجه وورجه می کنه.
اون دو سه ضربه آخر حتما منو می زنه
فکر می کنم باید کاری کنم ، نه مستقیم بزنمش
Printable View
سلام
آقا من هر طوری بود اون مرحله غول رو رد کردم . حالا رسیدم به جایی که یه زن خیلی قوی می یاد باهام می جنگه بعد منم باهاش می جنگم خون زنه که به نصفه رسید یه دفعه نیمه دوم پرنس ظاهر میشه و بعد با نیمه دومش باهاش می جنگم . خلاصه این قدر می زنمش تا یه ذره از خون این زنه می مونه بعدش هر چی که می زنمش دیگه فایده نداره و هی با پرنس شمشیر به شمشیر میشه .
حالا اگه میشه بهم بگین که چطوری باید اون یه ذره خونش رو از بین ببرم .
يه بار بايد زماني كه شمشير به شمشير ميشن، اون رو شكست بدين. غير از اين راهي نداره.
باید موقعی که شمشیر به شمشیر میشن همین طور تند تند هی کلیک بزنی
نقل قول:
نوشته شده توسط p-derakhshani
سلام
اگه خوب دفاع كني و سريع ضربه بزني راحت برنده ميشي وقتي وايستاد بهش حمله كن
آره بايد موقعي كه پرنس تبديل ميشه به پرنس تاريكي موقعي كه به زنه رسيدي يكبار r را سریع بزنی تا زمان آهسته تر شود اونوقت راحت می تونی بزنیش برای آخر کار هم که شمشیر به شمشیر می شن باید مرتب کلیک کنی.نقل قول:
سلام
ایشون هم همه ی این کارا رو انجام داده و رسیده به جایی که شمشیر به شمشیر میشن
باید موقعی که شمشیر به شمشیر میشن همین طور تند تند هی کلیک بزنی
با سلام
من زنه رو رد كردم حالا رسيدم به ايي كه يه مجسمه بزرگ رو بايد بيارم جلو من تا نزديك اهرام ها مجسمه رو ميارم جلو ولي بعدش ديگه هركاري مي كنم اين مانع آخري رو رد نمي كنه.
اگه ميشه بگين چطوري بايد اين مجسمه رو جابه جا كنم. فقط بهم بگين چطوري مانع اخري رو رد كنم وگر نه كار با اهرام ها رو بلدم
با تشكر
تا اونجايي كه يادمه بايد يه بار مي چرخيد به سمت راست ، بعد يه بار عقب، بعد يه بار ديگه سمت راست، بعد جلو. اگه درست نشد بگين بازي كنم بگن بهتون.نقل قول:
نوشته شده توسط Marmoulak
سلام بچه ها
من تازه این بازی رو خریداری کردی از نمایندگی تکین توی شهر اهواز .
نصبش یه راهنمای فارسی داره و به من میگه که برای اجرای بازی باید سی دی رام و سی دی رایتر رو غیر فعال کنم اگه بازی دوباره اجرا نشد باید کابل برق پشت این دو دستگاه رو بکشم میخواستم ببینم شما هم برای اجرای بازی این کار ها رو انجام بدین یا نه.
اخه منطقی نیست بخاطر اجرای یک بازی در کیس کامپیوتر رو باز کنم و کابل برق سی دی رام و رایتر رو بکشم اونم کامپیوتر من که گارانتی دو ساله داره و پلمپ هستش یعنی راه دیگه ای نیست که من این بازی رو اجرا کنم یعنی کرکش وجود نداره لطفا کمکم کنید.
ممنونم