نه من خودم از روی صخره ها بسرعت رفتم داخل کشتینقل قول:
راستی پشت کشتی راهی ندیدم
Printable View
نه من خودم از روی صخره ها بسرعت رفتم داخل کشتینقل قول:
راستی پشت کشتی راهی ندیدم
نه ديگه راه اصلي همونه ديگه اون جايي كه ميپره برگردي به عقب مستقيم بري ميرسي به زمين كافيه بري پشت كشتي راحت قدم زنان بري برسينقل قول:
یعنی شما میگی کشتی رو دور بزنه ?؟نقل قول:
نه ديگه راه اصلي همونه ديگه اون جايي كه ميپره برگردي به عقب مستقيم بري ميرسي به زمين كافيه بري پشت كشتي راحت قدم زنان بري برسي
همون روبه رو صخره های یخی که هست راحت میشه پرید و رفت تو کشتی !
من كه نتونستم بپرم هي بالا پاين ميرفتم در امتداد كشتي آخر سر بعد يه بار دور زدن كشتي راه اصلي رو پيدا كردمنقل قول:
نقل قول:
منم از رو یخ پریدم بالا
اي بابا كل صفحه شد در مورن وارد شدن به كشتي حالا يكي نتونسته وارد بشه اونم كه با راهنماييي هاي ما رد كرد اونجارو حالا ما نشستيم عين بيكارا نحوه رد كردنمون رو خاطره وار تعريف مي كنيم بيخيال بابا ولش كنيد اصلا هر جور بري قبول چه فرقي ميكنه. به قول اخراجيها بذارن بريم توش ما با كله ميريم تو كشتي
من يه جا خونده بودم اين Crysis Wars نسخه ي Multiplayer بازي Crysis Warhead هست ولي نميدونم چرا 3 دي وي دي شده !نقل قول:
نسخه به نسخه فرق مي كنه. مثلا نسخه مال من 2 زبانه هست مولتي هاش مطمئنن از 8 گيگ هم مي تونه بيشتر حجم داشته باشه. اين چند زبانه بودن هم بلاي جون شده. ديگه كم كم بايد دي وي دي 8 گيگ تو ايران ارزون بشه چون بعد همه بازي ها حداقل 5 گيگ ظرفيت مي خوان.
اين نسخه اي كه اي تي گيم داده بيرون هم نسخه ي ساده ي بازي Crysis Warhead رو داره ( كه بيشتر شركت ها فقط اونو دادن ) و هم Crysis Wars رو . اون دي وي دي اضافه هم ماله همين Crysis Wars هست و به طور جداگانه نصب ميشه . تو خود سايت اي تي هم نوشته Single player Support + !
خب نمیشه یک جای کار گیر میکنم در ضمن شما عکسی میتونی از در ورودی بگیری؟نقل قول:
در ضمن من داخل کشتی رفتم و همه رو کشتم ولی باید به قسمتی برم که توی نقشه با رنگ سبز نشون داده ولی خب نمیشه یعنی راهی نیست من به داخل کشتی میرم بعد هی وارد درها میشم آرخین دری که باز هست وقتی داخلش میشی باید یک در دیگه رو رد کنی بعد کف زمیت اون طبقه سوراخ شده وقتی داخل طبقه پایین میرم بازهم همه رو میکشم ولی خب درها همه قفل هستند!