میاد ولی کسی نمی خره ! :27:نقل قول:
Printable View
میاد ولی کسی نمی خره ! :27:نقل قول:
دوستان در مرحله دوم غول آخر یا همان مادر الیکا هست قسمت سوم کشتن اون که سه تا شبیه الیکا را نشان میدهد
اونجا باید چه کار کرد آیا ترتیبی دارد که الیکا را باید با شمشیر بزنی یا نه
الان فقط سه تا الیکا هست که هی غیب و ظاهر میشود و از خانم غوله خبری نیست
اونجا یه نکته انحرافی داره... برای اینکه الیکای واقعی رو تشخیص بدین فقط یه راه دارین و اون هم اینه که خودتون رو به پایین پرت کنید تا الیکا مثل سابق جون شما رو نجات بده.نقل قول:
اون مادر الیکا نیست سرگذشت همه شخصیت هاشو چند صفحه پیش گذاشتم برو بخون.نقل قول:
باید خودتو از اون بالا پرت کنی پایین.
من وقتی الیکا رو گزاشتم رو سنگ قبره دیگه دره تمپل بسته شده بود و فقط می تونستم تو همون محدوده هی چرخ بزنم این اهریمن هم که داشت نجوا می کرد !:10:نقل قول:
آقا یکی درباره این نقشه بازی توضیح بده خیلی گنگه باید چه کار کنم
رو سیستم من با گرافیک HIGH اجرا میشه ؟
Intel 3.06 GHZ Hyper Trading
Ram : 2x512 MB
Geforce 8600 GT 512 MB
ایولا باید به یوبی سافت جایزه داد..........
مخصوصا یه جایی که من از الیکا راهنمایی میخوام و دکمه e رو میزنم و الیکا به فارسی میگه (این راه درست می باشد)....خیلی کیف کردم.........
شما میتونی این نقد رو بخونی خیلی از نکات گفته شدهنقل قول:
ایولا باید به یوبی سافت جایزه داد..........
مخصوصا یه جایی که من از الیکا راهنمایی میخوام و دکمه e رو میزنم و الیکا به فارسی میگه (این راه درست می باشد)....خیلی کیف کردم.........
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3277189&postcount=442
پس درست حدس زدم شما کامل بازیو تموم نکردین بعد از گذاشتن الیکا جلوی در معبد برین 4 درخت که جلوی معبد هستن رو نابود کنید (تو فیلم نشون میده کجا هستن) بعد برین درخت زندگی رو در معبد نابود کنید تا زندگی الیکا را دوباره بدست بیارین بعد برین دم در معبد و الیکا رو زنده کنین.اهریمن دوباره ازاد میشود.:10:نقل قول: