چقدر برای ن یه لحظه باگ داشت
چمن ها هیچ کدوم لود نمیشد و خیلی مشکلات دیگه کلا قاطی کرده بود!
Printable View
چقدر برای ن یه لحظه باگ داشت
چمن ها هیچ کدوم لود نمیشد و خیلی مشکلات دیگه کلا قاطی کرده بود!
جواب بديد:19:نقل قول:
مگه بازي اومده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من فقط 2 روزه كه به اين تايپيك سر نزدم.......
واسه فروش هستش سفارش بديم؟؟؟؟
آقا بازی از 4شنبه هفته قبل تو بازار هست !نقل قول:
فکر نکنم اینجا آورده باشه ... اما هست بیرون به تعداد زییییاد !
وسایل نقلیه کلا 7 الی 8 مورد هست از جیپ کروک گرفته تا کامیون و کایت و 2نوع قایق و غیره .....نقل قول:
بازی تو 50 کیلومتر مربع در واقیعیت قرار داره !
حیوانات وحشی هستن اونم برای به وجود اومدن جو واقعیتر آفریقا مثل گورخر / آهو / گاو وحشی و بز و اینا ......
دوستان من رفتم بازار دیدم بازی 1 Dvd هستم نگرفتم ! می خواستم بدونم که بازی اصلش هست 1 Dvd یا چه جوریاس ؟!!!
اگه میشه یه کمکی بکنید که من برم بگیرم ! ممنون
برو بگیر عزیز درستهنقل قول:
دوستان من رفتم بازار دیدم بازی 1 Dvd هستم نگرفتم ! می خواستم بدونم که بازی اصلش هست 1 Dvd یا چه جوریاس ؟!!!
اگه میشه یه کمکی بکنید که من برم بگیرم ! ممنون
من امروز رفتم برای خرید بهم گفتن 2000 تومن
گفتن چون بهترین بازی هستش
استغفرالله >>
آقا بازی رو تموم کردم
خداییش خیلی زیبا بود....
ارزش دوباره رفتن رو داره
دوستانی که در نک dvd بودن بازی شک دارن خیالشون راحت باشه چون با تک dvd خودم بازی رو تموم کردم
در ضمن اول گفته بودم که dvd شرکت next مشکل داره حالا حرفم پس می گیرم امیدوارم سوتفاهم نشه
من با این توصیفات به یه چیز شک کردم.
گیم پلی این بازی چجوریه اخه با این توصیفاتی که من دیدم از قبیل خریدن اسلحه و تعمیر ماشین و از این قبیل کارها کم کم دارم شک میکنم که نکنه یه چیزی توی مایه های gta باشه چون من اصلا از سبک بازی gta خوشم نیومد(شاید این حرفم باعث تعجب خیلی ها بشه ولی خوب هر کسی سلیقه ای داره) اصلا گیم پلی این بازی هیچی از نسخه اول به ارث برده یا نه؟