نقل قول:
لطف كن يه تست بگير نتيجه رو اعلام كن تا ببينيم وضعيت ماكس چطوره؟
مرسي
Printable View
نقل قول:
لطف كن يه تست بگير نتيجه رو اعلام كن تا ببينيم وضعيت ماكس چطوره؟
مرسي
سلام به همه بعد از این که من از هفته گذشته (سه شنبه) اینترنتم دچار مشکل شد و سرعت اینترنت من شبها از 1مگ به 512 تغییر کرده و همچنان همین مشکل برقراره من امروز رفتم شرکت ISP قسمت پشتیبانی و امـــــا !!!!
قبلا هم که تلفنی باهاشون راجب این موضوع صحبت کردم گفتن مشکلی نیستش ولی وقتی که حضوری رفتم اونجا گفتن که قرار اینترنت 1 مگ ها رو تبدیل به 512 کنن . اولش یه من ومن کردش که من نفهمم ولی بعدش گفتش و از هفته گذشته شروع به انجام این کار کردن البته شخصی که تو قسمت پشتیبانی بود به من گفتش که به دلیل افزایش پهنای باند داریم این کارو میکنیم !!! والا من نمیدونم این چطور افزایش پهنای باند هستش که اینترنت 1 مگ رو دارن 512 میکنن ..... اینم از اون حرفا بود خلاصه ماجرا اینه که ما بعد از 3 سال که مشتری آنا اینترنت بودیم تصمیم به کوچ کردن به شاتل یا پارس آنلاین گرفتیم
این سرعت دانلودم تو روزه که یه تست زدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم سرعت دانلود تو شبه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عوض این که روز به روز پیشرفت بشه تو این کار روز به روز داریم برمیگردیم عقب
من هم امروز رفتم آنا 1 مگابیت بگیرم گفتند 1 مگابیت نداریم مجبوری 512 گرفتم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
هرشب حدود 1 گیگ دانلود داره . سرعتش نوسان داره . از نظر پینگ ازش راضیم . با سرورای ایرانی پینگ 100 الی 120 میده ...
قطعی های کوتاه داره مثلآ 2 دقیقه ای . در مجموع به مراتب از آنا بهتره . اما با اون چیزی که تعریف میکردن فاصله داره . شایدم به خاطر مشکلات کلی اخیر باشه .
سلام به همه دوستان
خوش به حالتون كه از isp اكانت دارين. امروز رفتم ماكس نت اكانت بگيرم ولي وقتي استعلام گرفتن از مخابرات ايثار معلوم شد خط تلفنم رو فيبر قرار داره و ضد حال تاريخي بهم زده شد.:19: حالا مجبورم برم از مخابرات بگيرم.البته بهم گفتن ميتونم يك ماه از مخابرات اكانت بگيرم و چند روز مونده به اتمام يك ماه برم ماكس نت تا يه نامه بدن به مخابرات تا خط رو دوباره روي فيبر برنگردونن و از اونا اكانت بگيرم. بنظر شما راه حل ديگه اي هست؟ مثلا اگه صاحب خط تلفن خودش به مخابرات بره و ازشون بخاد كه خط رو روي كابل مسي قرار بدن قبول ميكنن؟ اگه شماها چيز ديگه اي ميدونيد خواهش ميكنم بگيد تا مطلع بشم. دارم دق ميكنم !!!
بله اما بستگی به ظرفیت مرکز مخابراتی داره که متاسفانه مرکز مخابراتی ایثار از پرترافیک ترین مراکز مخابراتی ارومیه هست.نقل قول:
شما به مخابرات ایثار مراجعه کن اگه ظرفیتشو داشته باشن (احتمالش کمه) حدود 3-4 روزه خط رو برمیگردونن.
ماکس نت جدیدا قیمت سرویس 128 محدود 9 گیگ _ 3 ماهه رو هم افزایش داده مد نظر داشته باشید ;)
خیلی بعید میدونم برگردونن . حالا شما درخواستشو بده .نقل قول:
در مورد اینترنت مخابرات هم از خیرش بگذری بهتره ! Gprs شرافت داره به adsl مخابرات !
راستش من از ماكس نت پرسيدم اونا گفتن مركز ايثار كم ترافيك داره و مركز شهيد قندي پرترافيكترين مركزه.نقل قول:
حتي من روز 2 شنبه كه اونجا بودم بهم گفتن روز 3شنبه عصر يا حداكثر 4شنبه صبح وصل ميشه.ولي بعدش استعلام كردن و ... . در ثاني سرويسي كه شما گفتين همون 37 تومنه چون منم همونو مي خاستم بگيرم.
شما حتما به قيمتهاي تبريز نگاه كردين كه همين سرويس اونجا 43 تومنه.
هر چي باشه از دايال آپ خيلي بهتره. مجبورم بين بد و بدتر، بد رو انتخاب كنم! :41:نقل قول:
---------- Post added at 05:33 PM ---------- Previous post was at 05:29 PM ----------
يه سوال هم داشتم:
از كجا ميتونم يه مودم خوب بخرم؟ (پاساژ فيليپس رو بي خيال شيد لطفا)
يا اگه خودتون يكي ديگه داريد اگه سالمه حاضرم بخرمش.
من از نظر بستر مخابراتی عرض کردم. حالا شاید وضع اون مرکز بهتر شده باشه. شما حتما مراجعه کن. یکی از دوستان چند وقت پیش همین مورد براش پیش اومده بود رفتن یه تقاضا نوشتن و حدودا 3 روزه خطشون تغییر پیدا کرد.نقل قول:
یعنی اگه امکانش باشه خیلی زمانبر نیست. به نظرم شما اول درخواست بدید اگه از اون طریق نشد پیشنهاد ماکس نت رو قبول کنید چون مثل اینکه رابطه ماکس با مخابرات خیلی بهتر از شرکت های دیگه هست ;)
مودم نو میخوایین یا کارکرده؟
از ماکس نت مودم Linksys WAG120N بگیر قیمتش 80 تومن هست. وایرلس هست چهار تا هم پورت شبکه داره.نقل قول: