شما هم با این کلماتت، یکی از یکی سخت تر.نقل قول:
وانتاوو
-----------------------------------
گ م ا ا ا ن ن ک ی
راهنمایی : کوهی در کردستان
در ضمن، فکر کنم "وانتاوو" صحیح نیست.
Printable View
شما هم با این کلماتت، یکی از یکی سخت تر.نقل قول:
وانتاوو
-----------------------------------
گ م ا ا ا ن ن ک ی
راهنمایی : کوهی در کردستان
در ضمن، فکر کنم "وانتاوو" صحیح نیست.
نقل قول:وانو اتو :21:نقل قول:
شرمنده
حق با شماست
دیگه عمرا کلمات سخت بذارم
وانتاوو درسته صد در صد
کلمه مورد نظر هم کانی مانگا بود
حالا بفرمایید سوال طرح کنید. من دیگه سوال طرح نمیکنم ولی تو بازی هستم ها.
سعي كن كلماتي بذاري كه احتمال مي دي اكثرا شنيده باشن مث كلماتي كه تو تلويزيون يا تو حرف زدناي عادي مردم استفاده مي شه يا اسم وسايلي كه دور و ور اكثر مردم هس يا اگرم كلمه اي مي خواي بذاري كه ممكنه نشنيده باشيم يه راهنمايي اي بذار كه با اون راهنمايي بشه به اون كلمه رسيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مثلا همين اسم كشوري كه الويش گفتو تا حالا نشنيده بودم ولي چون تو راهنماييش گفته بود اسم يه كشوره با يه كم سرچ تونسم بفهمم چيه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون اسم كوهه رم شنيده بودم ولي نمي دونسم مال كردستانه ، وختيم سرچ كردم چيزي پيدا نكردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون سانتاكلازم كه آخر خنده بود چون اينو من تا حالا نشنيده بودم فك نكنم خود خارجكستانيم به بابانوئل بگن سانتاكلاز :18: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا خارجكستاني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاه كلمات زير ديپلم بگو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كلمه بعديم خودت بگو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش میکنم.
جون تو نمیشه.
شما بفرمایید ، تعارف که نداریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تارف اومد نيمد داره الانم تارفت اومد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
م - ن - پ - ا - ا - ا - ت - ر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راهنمايي : اسم يه مكانه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این که نمیشه شما کلمه نگید. لطفا ادامه بدید و کلمه بعدی رو بزارید.
اگر هم خواستید برای "وانتاوو" مدرکی چیزی بزارید. هدف یادگرفتن است نه صرفا یک سرگرمی بیهوده.
من اونو از یه اطلس قدیمی تو خونمون پیدا کردم
وانتاوو یا وانواتو کشور جزیرهای کوچکی است واقع در جنوب اقیانوس آرام. پایتخت آن پورت ویلا است و حدود ۲۱۱ هزار نفر جمعیت دارد.
حالا کلمه جدید رو بفرمایید ...
تو ياهو تو قسمتيش كه واسه ايميل ساختنه يه قسمت هس واسه انتخاب كشورا كه نوشته I live in تو اون قسمت نهمين كلمه از پايين نوشته Vanuatu [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آرسام كلمه بعديو بگو نترس اعتماد به نفس داشته باش تو مي توني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]