ماجراي جالب خريد ماشين از ايران خودرو
ماجراي جالب خريد ماشين از ايران خودرو
يكي از بينندگان «تابناك» درباره خريد و تحويل خودرو از ايرانخودرو آورده است: در تاريخ 11/5/86 براي خريد خودرو پارس دوگانهسوز از شرکت ايران خودرو ثبتنام كردم كه زمان تحويل آن دي ماه 1386 اعلام شده بود، اما دي ماه تمام شد و خبري از خودرو نشد.
در تاريخ 4/11/86 شرکت اعلام کرد که ميتوانيد براي تسريع كار، درخواست خود را به خودرو ديگري تبديل کنيد تا بيست روزه تحويل كار شود. اين کار را کردم تا خودرو جديد (پژو 405) را 24 بهمن تحويل بگيرم، اما باز هم 24 بهمن و کل بهمن گذشت و خبري از خودرو نشد.
پس از پيگيري و اعتراض و جر و بحث، سرانجام در غروب 13/12/86 چشم ما به جمال 405 روشن شد، اما بدون بيمه نامه، بدون پلاک، بدون جعبه ابزار، بدون سند و شناسنامه و مهمتر از همه بدون کارت سوخت بدون کارت راهنمايي. تصور بفرماييد که تنها دو هفته مانده به تعطيلات نوروزي، ماشيني که بايد در پانزدهم دي ماه به شما تحويل ميشد، به شما تحويل داده ميشود؛ آن هم نه خود ماشين اوليه درخواستي که التبه هيچ مدرکي که اجازه رانندگي با آن را به شما بدهد، هم با آن نيست!
هر روز از روزهاي دو هفته مانده به تعطيلات براي دريافت يکي از اين مدارک در راه رفت و آمد به نمايندگي گذشت؛ يک روز براي پلاک، يک روز براي بيمهنامه و يک روز براي شناسنامه، اما اين تنها بخش کوچک داستان است.
پيش از تعطيلات نه از کارت راهنمايي ماشين خبري شد و نه از کارت سوخت و نه از جعبه ابزار و نه از تدبير... . نمايندگي شرکت اعلام کرد که اين دو کارت، مستقيم به آدرس خريدار فرستاده ميشود. آيا بنا بر مقررات ميتوان خودرو بدون کارت راهنمايي را در جادهها استفاده کرد؟ پاسخ خير است. آيا بدون بنزين خودرويي قابل استفاده است؟ نه.
باز هم بيشتر بنويسم؟ بالاخره کار راهنمايي را در هفدهم فروردين گرفتم، اما کارت سوخت را هنوز دريافت نکردهام. خود ميتوانيد چک کنيد؛ شماره آن 96-133ج49 است.
و اما ديگر آن كه وزارت نفت قرار بود از 25/12/86 بنزين آزاد عرضه کند، اما نکرد و به اين ترتيب، موکول شد به 28 و آنگاه به 29. بعد هم اعلام ميشود که فروش بنزين آزاد کم بوده است. آيا تا 29 اسفند، بسياري از مردم به مسافرت رفتهاند يا نرفتهاند؟
آيا پس از هفدهم فروردين، هنوز هم مسافر نوروزي هست؟ آيا نميشد همان 25 اسفند بنزين عرضه ميشد و من هيأت علمي به دنبال کوپن بنزين در دخمهها و پسکوچهها نباشم؟
نظرات كاربران:
▪ با سلام
»ایران خودرو همیشه از این کارها می کند مثلا بنده یک آردی در اسفند ثبت نام کردم و قرار بود اول خرداد بدهند رفت آخر شهریور دادند حالا بگو چقدر ضرر کردم : 500 هزار تومان▪ اینجانب در آبانماه یک دستگاه خودرو ثبت نام کردم که قرار شد بهمن تحویل بگیرم بهمن آمد اما خبری نشد نیمه اول اسفند نیز گذشت باز خبری نشد با تلفن ارتباطات ایران خودرو و بخش کارشناسان تماس گرفتم آنها اعلام کردند که این تاخیر معمولی است بیخود تلاش نکنید تا اردیبهشت خبری از ماشین نیست .
»به خودم خندیم و گفتم اگر واقعا ایران خودرو بخواهد در خارج نیز این کار را انجام دهد چه اتفاقی خواهد افتاد آیا مشتریان را در بلاتکلیفی نگه داشتن در راستای تسخیر بازارهای جهانی خودرو از سوی ایران خودرو است بعید می دانم ایران خودرو گوش شنوایی داشته باشد.
»آقای عزیز محبت ایران خودرو شامل شما تنها نشده اینجانب در تاریخ 16/12/85 خودروی 206 تیپ3 تحویل فوری 40 روزه در یکی از نمایندگیهای ایران خودرو در اهواز ثبت نام کردم با شرایط چهار قسط و تحویل 31/1/86 اما بعد یکماه از موعد تحویل مجبور به تبدیل خودرو به تیپ2 معمولی شدم و باز هم پس از یکماه و نیم تاخیر بالاخره در تاریخ 29/3/86 موفق به زیارت خودرو تبدیلی اجباری شدم البته با کارت بیمه 9 ماهه(دلیلش را هنوز نمیدانم) و مسائل دیگر از جمله اینکه مجبور شدم برای گرفتن مابالتفاوت قیمت خودرو ثبت نامی و تحویلی چند بار نامه نگاری با ایران خودرو تهران موفق به گرفتن دو چک البته بعد از چند ماه شدم و اما نکته جالب اینکه طبق محاسبه حسابداری خود نمایندگی اهواز مبلغ 280000تومان دیگر میباید ÷رداخت میکردند که هنوز خبری نشده است شاید روزی گذرم به تهران افتاد و پیگیری کردم ولی تجربه ارزنده ای برایم شد که از این به بعد تا آخر عمرم عطای ایران خودرو را به لقایش ببخشم چون انسانهای ثبت نامی را تا مرز دیوانگی پیش میبرد.
»ظاهرا" مشکل فوق مشکل تمامی ماست.اینجانب در بهمن ماه سال 85 برای خرید خودرو تندر 90 ثبت نام نمودم(درشرکت سایپا)قرار بود حداکثر طی ده ماه خودرو تحویل شود.پس از کلی کش و قوس وقرعه کشی (البته با سیاست تاخیری ده ماهه و حفظ مشتری؟)اکنون بعد از 15 ماه سخن از تحویل در شهریور ماه سال 87 است.آخر ترا به خدا در کجای دنیا با مشتری چنین رفتار می کنند. تلاش اینجانب برای دریافت خودرو جایگزین نیز بی نتیجه بود.آیا گوش شنوایی هست. لطفا یکی پاسخگو باشد..
»مي دانيد رييس كمپاني بنز درخواست كرده تا رييس ايران خودرو بشود چون اول پول مي گيرند بعد اگر دلشان خواست بعد از كلي التماس و تاخير با چند برابر قيمت خودرو ديگري اگر شد تحويلتان مي دهند .
»بنده مرداد 86 سمند ال ايكس دو گانه سوز ثبت نام كرده ام براي تحويل دي اما خبري از آن نشد شكايت پيش وزير صنايع بردم اما خبري نشد ...▪ تورو خدا اين مطالب تكراري و مزخرف رو ننويسيد. من خودم صدتا از اين اتفاقها در ماه برام ميفته.
»اين چيزا ديگه عادي شده. اگه ماشين رو سروقت ميدادند بايد تعجب ميكرديم.
»لطفا مطالب مهم تر رو بنويسيد.
» برو خدا رو شکر کن که ماشینت آتش نگرفته. ماشین من سمند ال ایکس پس از شرکت در طرح فراخوان آتش گرفت و هر چی کردیم به جایی نرسیدیم.
»ای کاش برای اینان هم رقیبی بود...
به نقل از تابناك:
کد:
http://tabnak.ir/pages/?cid=8731
راهنمایی در مورد خرید کامارو مدل1972
شاید الان بگید اینکم با این وضع بنزین حالش خوشه ولی لطفا" کمک کنید .من دنبال یه مدل 72 یا پایینتر هستم و بیشتر به خاطر طراحی قسمت جلوی اون .یکی باشه که از نظر فنی هم خوب نباشه مشکلی نیست چون قصد دارم موتورش رو عوض کنم .
در ضمن گشتم هیچ چیزی در این مورد ایجا پیدا نکردم واسه همین تاپیک زدم
درخواست راهنمایی برای خرید اتوموبیل
سلام. ما یه زانتیا 1800 مدل 82 داریم. میخام بفروشمش فکر میکنم با توجه به زدگی های بدنه 20 میلیون بخرنش.
شما چه مدلی تو این رنج قیمت یهنی بین 20 تا 25 پیشنهاد میکنید ؟
ترجیهن اتوماتیک ؟
آوانته خوبه ؟
بين ورنا ، مگان ، كرولا و آوانته كدوم رو انتخاب كنم؟
سلام بچه ها مي تونيد كمكم كنيد؟
بين تويوتا ورنا ، مگان ، آوانته و كرولا كدوم يكي رو انتخاب كنم؟از چند نفر پرسيدم مي خوام نظر شما رو هم بدونم در ضمن اكثر بچه ها گفتن كه روي مزدا بيشتر فكر كن به جز مزدا3 كه خوشم مياد از 2تاي ديگه به خاطر قيافه زياد خوشم نمي ايد ولي از نظر كاركرد اطلاعي ندارم كه بدونم چه جوري هستش و خوب هست يا نه؟
ممنون ميشم كه كمكم كنيد در ضمن اگه قيمت جديد اين ماشين ها رو دارين بديد بد نيست
بازم ازتون ممنونم:10: