چشم فردا میذارم .
امروز نمیتونم آپلود کنم .
البته اون ببرا چقدرن ؟ زیاد نباشند که , بعدشم اینا یهویی حمله میکنند آدم کپ میکنه !
Printable View
چشم فردا میذارم .
امروز نمیتونم آپلود کنم .
البته اون ببرا چقدرن ؟ زیاد نباشند که , بعدشم اینا یهویی حمله میکنند آدم کپ میکنه !
باشه ممنون....نترس ببرها 3 تا بیشتر نیستن.....دکمه ی راست موس رو بگیر شلیک کن و اگر دیدی اومدن طرفت هی بپر که نتونن بگیرنت و همزمان شلیک هم کن.......
یه سوال .
با m4 میشه هم بپری هم شلیک کنی ؟
نه بابا من نمیپرم , health pack زیاد دارم . + اینکه اون ببرا رو دو تاشونو کشتم .
راستی من چیکار کنم بهم حمله کنن , رفتم اونور هیچکدوم نریختن سرم !
فکر کنم بشه با m4 هم بپری هم شلیک کنی.....من که تا ببرا دیدنم خودشون حمله کردن......
مشکل از شما نیست مشکل از گیرنده های منهنقل قول:
میرم تو بازی ببینم چی میشه
به هر حال ممنون
من تو اون مرحله اون دو تا مجسمه چهار دست گير كردم همونياني كه بر عكس هم قرار گرفته اند . در ضمن من يه ميله رو سر جاش قرار داده ام و يه حلقه رو هم كه يه طناب بهش وصل بود از جاش در اوردم . ولي حالا موندم كه چيكار كنم. در ضمن چطور ميتونم به اون محوطه پايين برم؟
هوس جان کله دومی رو هم پیدا کردم و الان رسیدم به اون جایی که پایین بود یعنی مرحله اصلی که باید برم اون تاریخ دومی رو درستش کنم
البته دور رو برم رو یه نگاه انداختم دیدم راهی پیدا نمیکنم اومدم بیرون (البته زیاد نگشتم)
اونجا چطوری باید برم بالا؟
همینطوری برام بگید که فردا اگه خواستم بازی کنم گیر نکنم
ممنون از شما
سلام دوستان من به اينجا رسيدم ولي اين دو زنجير آخر خلاف جهت من ميان ومن نميتونم زنجير را بگيرم...
کد:http://i38.tinypic.com/fu0v21.jpg
وقتی که برای اولین بار وارد اون محوطه میشین, مسیر سمت راست رو برین... از ستون بالا برین و از سنگ ها بگیرین... در نهایت میله گیر کرده در زنجیر رو بیرون بکشین. بعد همین راه رو برگردین و این دفعه مسیر چپ رو ادامه بدین... از سنگ ها پایین برین. با گرفتن از لبه ها به سمت دیگر محوطه برین... و درنهایت حلقه متصل به ضامن رو با کمک قلاب بکشین و راه رو تا ورودی برگردین. بعد اهرمی که در سکوی مقابل قرار داره رو بکشین و در صحنه آهسته بلافاصله قلاب رو به حلقه پرتاب کنین و با استفاده از اون به پایین محوطه برین.نقل قول:
اگه منظور اینه که تو اون محوطه باز و پایین, بین دو معمای تقویم قرار داری, راه رو تا ورودی برگرد و بعد از رسیدن به چهار راهی, مسیر سمت راست رو ادامه بده تا به معمای تقویم دوم برسی. و سر رو در جای خودش قرار بده... بعد از حل معما بلافاصله با موتور خودتو به محوطه پایین برسون و از دروازه رد شو...نقل قول:
این زنجیر ها رو میشه گرفت... دقیقا در حال گرفتن همون زنجیرهایی که بر خلاف جهت حرکت میکنن باید کلید e رو برای سریع حرکت کردن بزنین.نقل قول:
اقایون فکر میکنید اینها مشکل هستند
اگر مشکل هستند از گرافیک هست یا از خود بازی ؟؟؟؟؟
کد:http://i33.tinypic.com/2vj7x9s.jpg