دوست من شرایط شما دقیقا عین شرایط من هستش ولی راه اشتباهی که من رفتم رو تو نرو. منم مثل شما پایه ریاضی خوبی ندارم و همیشه با دروسی که ریاضی درش نقش داشته باشه مشکل دارم رشتم هم نرم افزار کامپیوتر بود که درش از ریاضی عمومی و پیشرفته و آمار و احتمالات و کاربردی هست تا فیزیک و مطعلقات که البته ماهیت کلی رشته نرم افزار هم ریاضی هستش و اکثر دروس تخصصیمون کلی مسائل محاسباتی داشت. اشتباهی که من کردم همون اوایل ولش نکردم و کاردانی 4 ترمه رو 6 ترمه تموم کردم! با زور صلوات و قربون صدقه ریاضی ها رو با 10 قبول شدم وضع نمرات تخصصیم هم چندان تعریفی نداشت ولی برخلاف اینها تو دروس زبان فوق العاده قوی بودم حتی دوره مدرسه هم زبانم عالی بود. دوران کاردانی زبان عمومی شدم 20، زبان پیش و زبان تخصصی شدم 19. خلاصه به هزار زور و این در و اون در زدن مدرک کاردانیم رو گرفتم و رفتم خدمت سرباز. ولی مطمئنم که اگه همون اول زبان رو میخوندم الان ارشد زبان رو تموم کرده بودم ولی خب از مهر برای کارشناسی آموزش زبان تو آزاد ثبت نام کردم و میخوام یکم واسه علاقم وقت بذارم. با بازار کار و این حرفا هم اعتقادی ندارم چراکه معتقدم هر کس تو هر رشته ای صاحب نظر و متبحر باشه هیچ وقت زمین نمیمونه! بزور درسی رو نخون حتی اگه بازار کار خوبی داره؛ اصلا درس رو برای بازار کار نخون برای علاقه و عشقت بخون تا موفق بشی. تو رشته های مهندسی کسایی که راحت و با علاقه رفتن جلو و به هیچ استادی برای نمره دادن رو ننداختن که واقعا شدن مهندس و تو رشته تخصصیشون پول در میارن بقیه تو کارخونه و کارگاه ها با مدرک لیسانس و فوق لیسانس (که البته اگه بتونن ادامه بدن تا فوق!) یا کارگرن یا دنبال کارگری یا مغازه زدن و غیر تخصص تحصیلیشون مشغول به کارهای دیگه هستن!