همون رمزهایی که بچه ها تو چند صفحه قبل گفتن؟
Printable View
همون رمزهایی که بچه ها تو چند صفحه قبل گفتن؟
دقیقا فکر کنم یک ( - ) باید یک جایی اضافه می کردی یادم نیست کجا ولی بگرد پیدا می کنی
تو فروم کسی نیست رمز این فایلو بلد باشه یا اصلا کسی این فایلو دانلود نکرده Amoozesh.rarنقل قول:
این بازی آدمو میخ میکنه
هر کسی این بازی را انجام نده جلو هست تو زندگی ، چون آدمو میخ میکنه و اینقدر باید بازی کنی و هیچوقت هم سیر نمیشی چون تمام نمیشه ...
من الان 5 ماه هست که این باری با وجودیکه 2008 هست را بازی نمیکنم ولی طبق ساعتی که خودش گرفته من 32 روز کامل پشت این بازی بودم ... حالا ورژنهای قبلی هم به کنار .... به هرحال اگر میخواهید از زندگی عقب نیفتید این بازی را نخرید و نصب نکنید اگر کردید که دیگه معتاد شدید ... ( جدأ آدمو معتاد میکنه ) ....
اگه باشگاه رو بخریم بعد اگه نتایج ضعیف بگیریم آیا باز هم ممکنه اخراج بشیم؟ و اگه باشگاه داشته باشیم
میتونیم بریم تو تیم دیگه ای مربیگری کنیم؟(آیا باید باشگاه رو بفروشیم بعد بریم یه تیم دیگه)
موافقم ...نقل قول:
این بازی آدمو میخ میکنه
هر کسی این بازی را انجام نده جلو هست تو زندگی ، چون آدمو میخ میکنه و اینقدر باید بازی کنی و هیچوقت هم سیر نمیشی چون تمام نمیشه ...
من الان 5 ماه هست که این باری با وجودیکه 2008 هست را بازی نمیکنم ولی طبق ساعتی که خودش گرفته من 32 روز کامل پشت این بازی بودم ... حالا ورژنهای قبلی هم به کنار .... به هرحال اگر میخواهید از زندگی عقب نیفتید این بازی را نخرید و نصب نکنید اگر کردید که دیگه معتاد شدید ... ( جدأ آدمو معتاد میکنه ) ....
من 2007 ش رو که خیلی بازی کردم .. ولی در مورد این ورزن چون می دونستم سعی کردم بازی نکنم ...
ولی دوباره دارم بازی می کنم....
جناب L.T فکر نکنم اگر باشگاه را بخرید دیگه اخراج بشید ... البته من خودم نتایج ضعیفی را نگرفتم که دقیق بدونم .. اما طبق قاعده نباید اخراج بشید ...
vahid جان کم کم به فکر یک مرکز ترک اعتیاد باش .... حالا که بازی کردی مگر دیگه میشه ازش به این راحتی دل کند ؟ چه سالی هستید و با چه تیمی کار میکنید ؟
یادش به خیر حدود 4-5 سال پیش بود که یه ورژنی بود ، در اون ورژن علی دایی سرمربی لیدز شد .. عجب تیمی ساخته بود ... بدون اینکه کمکی بهش برسه .. یه غولی شده بود .... حالا شده سرمربی ایران اما اون غوله تبدیل به .... شده ...
آقا کسی نبود جواب سوال من رو بدونه ؟نقل قول:
من نیو کاسل ....
سال دوم ...
ولی تازه شروع کردم ها ....
هر چی بازیکن اینده دار هم بود خریدم :دی
من روزی 25 ساعت بازی می کنم از کارو و زندکی کونکور همه چیز افتادم عقب یکی درمانه شو بلده کمک کونه:19::18::41:نقل قول: